Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg, mi milyen rondák lehetünk az ő szemükben. Amúgy meg bajban vannak, úgyhogy ők csak ne nézzenek ferde szemmel. Bár máshogy nem tudnak.
Ha lenne hajam-mármint több- akkor hátulról jól meghúzatnám és nekem is szép mandula vágású lenne a szemem. Csak kicsit kényelmetlen lenne.
Nekem meg úgy volt hogy dec 23-tól ügyelek jan3-ig de végül megoldódott és "csak" a Karácsonyt érinti a készenlét 29.-ig.
Jobb hogy itthon maradtál, ott úgyis ferde szemmel néztek volna rád
Nem tudom mit hoz a jövő, de mondjuk karácsonykor nem bánnám a havat. Máskor annyira nem hiányzik.
Egyébként majdnem elmaradt számomra a karácsony. Képzeljétek az anya cégünk kínai üzemébe utaznak kollegák jövő szombaton. Nagy válogatás volt, de végül én kimaradtam a csapatból. Sanghajtól észak felé 300 km-re lévő kis városba (2m lakos) kellett volna dolgozni. A vicc az egészben az, hogy egy ekkora városban nincs ember aki eltudná látni azt a feladatot amit mi itt napi szinten csinálunk.
No de így lesz karácsony, csak mostmár meg kell élni.

"Fordítva kellett volna felvenni"
Hej de beteg kend!
Ha csendes az idő én se bánom a havat, de itt szeles és barátságtalan a helyzet, úgyhogy én is autózok ha menni kell valahova.
Ha biztonságban és szerető közegben érzik magukat képesek úgy elaludni mintha kupán vágták volna őket.
Ilyen bújós cicánk még nem is volt, úgy dorombol mintha egy kis motor lenne benne, a kóbor állatok egyébként nagyon hálásak és nem felejtik el soha hogy otthont kaptak.
A Haon-on olvastam egy cikket, akik valamilyen állatot tartanak és kötődnek is hozzájuk azok kiegyensúlyozottabban élnek, pl. szívinfarktuson átesett gazdik átlagosan egy évvel élik túl azokat akik nem tartanak állatokat. A cica dorombolása nyugtatja az idegeket és stresszoldó hatású. Értelmi fogyatékos gyerekek komunikációs készségét is lehet fejleszteni állatok segítségével, de komoly hangulatjavító hatása is van beteg gyerekeknél, az pedig elősegíti a gyógyulásukat. Akárhogy is van én nagyon szeretem őket és bár törődést igényelnek de nekem ez egyáltalán nem teher.
Csak aztán a sok olvasástól nehogy megfáradjon az emberfia. Én egyébként most ittam egy rosé fröccsött. Egészségetekre Nektek is. Remélem ez borít le a lábamról.
Ha elolvasol öt- hat könyvet, át kell menni a könyvtárba
Az oroszok előveszik a szekrényből a pulóvert
Fordítva kellett volna felvenni
Itt még nem esett a hó, de szép csillagos az ég, reggelre biztos repkedni fognak a mínuszok, és majd jól fog esni egy jéghideg kokakóla
mínuszokról jut eszembe: tudjátok, melyik a legjobb fájdalomcsillapító?
a mínusz öt. Mert az egyből hat
A hidegséggel nem volt gondom, csak a hó. Komolyan mondom, még most is fáj a szemem. Egy olcsó egyszerű nyitott sisakom van, az meg semmit nem védett.
Én már ma is fáztam, mi lesz mínusz 14°C-ban?
"Nem bírja a cigány a szántást!" Pedig reggel nem lesz meleg! Derült az ég, most 2 fok és szélcsend van!
Az én cicám a Bandi hegyi vad cica volt, de annyira megszelídült, hogy most is itt fekszik az egérpadon. Hiába mondom neki, hogy ez nem macskapad!
Sziasztok! Igazán szépek a cicák és ha jól látom, jól is érzik magukat a bőrükben. Biztos hálásak a sok szeretetért, amit kapnak.
Képzeljétek, ma reggelre fehérbe öltözött pici városunk. Még akkor is nyomta elég jól, mikor indultam dolgozni. Mivel nem vagyok egy papír kutya, robogóval mentem. Kb. 50m után már éreztem hiba volt. Mire beértem(kb. 5km) rendesen látáskárosult lettem. Kiverte a hó mindkét szemem. Borzasztó volt. Úgy hogy inkább leszek papír kutyus, de ha ilyen idő lesz autóval fogok menni.
Én tanulás közben Rejtő Jenő-t szoktam pihenésképpen, és felfrissülés miatt olvasni!
Nagyon szép lett az a cica! Gondolom széjjel dorombolja magát ha foglalkozol vele ! Kandúr bandi 6,7 kg ! Ez is nagyon szép cica! Tapolcán a vén Kormi is megvan még!
Ezt én nem értem, lehet túl sokat lapozgattam a füzeteimet és elfáradtam közben.
Tanulmányi szabin vagyok és igazából kell a gép is a tanuláshoz, így amikor pihenésképpen bepillantok ide csak a hülyeség érdekel és nem akarok értelmezni vagy megérteni semmit, mert akkor mindegy lenne ha inkább tanulnék.
Arról nem is beszélve, hogy Szőrimanó lassan már kinövi a cipősdobozát...
Ilyenre gondoltam Laci:
"Ferenc vagyok Párizs városából,
mely alant a piszkos mélybe vész,
rőfös kötél súgja a fülemnek,
hogy a seggem mily nagyon nehéz!"
F. Villon.
Szép napot mindenkinek Urak!
Nem az álmokról beszéltem hanem az "Álmodozásról".
"Szükségleteink, vágyaink és álmaink irányítanak. Ha ezek eltűnnek, nekünk is végünk."
"Álmodozás az élet megrontója!"
nem ez sajna csak concept.
Érdemes megnézni azért a többit is. A Csepel 2030 elég vicces :D Mintha a Tron c. filmből szalasztották volna.
Pl. egy rávaló ülés púp. Nem tudom hogy nézne ki, Te vagy a vizuális tipus. De azután nehogy megint táncrúd meg hasonló dolgok képe ugorjon be a képzeletedbe.
Na én mára búcsúzom, jó éjszakát!