Utólag is elnézésed kérem. Nem gondoltam, hogy ilyen hosszú lecsengése lesz a témának. Most viszont én vizualizálom amint verítékben fürödve hánykolódsz az ágyban, reggel hatalmas karikákkal a szemed alatt mászol ki a retyóra, meg a fürdőbe.
Ne ríjjá! Van ott kenyér, piríjjá
Csak annyi bajom volt a témával, hogy vizuális típus vagyok, oszt megjelent előttem Marika néni harisnyatartóban egy krómcsövön táncolva! Reggelig nem jött álom a hasamra!
Gyere sűrűbben falura oszt hallasz még cifrábbat is.
Kedvenc viccem amikor az egyik városi rádió meglátogatja az életvidám 100 éves Pista bácsit.
A riporter megdicséri milyen jó egészségnek örvend és arra kéri az öreget meséljen valami vidámat abból az időből amikor még fiatal volt.
Az öreg gondolkodik egy kicsit majd rákezdi: Még a háború előtt történt az eset, egyik este a kocsmában búslakodott a suszter mert eltünt a lánya. Mi legényemberek voltunk és elevenek, néhányan felkerekedtünk és megkerestük, de mielőtt visszavittük az apjának jól megba..tuk minden.
A riporter gyorsan leállítja a felvételt és megdorgálja az öreget, hogy az ilyen beszéd nem leadható a rádióban és inkább mondjon valami vidámabb történetet.
Az öreg megint töpreng egy kicsit majd újból elkezdi: Még ugyanabban az esztendőben, egyik este a kocsmában búslakodott a juhász mert eltünt a nyájból egy birka. Mi legényemberek újból felkerekedtünk és megkerestük, de mielőtt visszavittük azt is jól megba..tuk minden.
A riporter tajtékozva állította le a felvételt és még jobban lecseszte az öreget, majd erősen türtőztetve magát arra kérte, hogy akkor inkább mondjon valami szomorú történetet.
Az öreg összeráncolta a szemöldökét majd bánatosan rákezdte: A rákövetkező esztendőben történt a szomorú eset, egyik este sajnos én vesztem el...
Péter!
Félig komolyan, félig viccesen hadd szabadjon ajánlanom a piaggio ciao nevü csodát. Kerek perec megmondom , veszek egyet tavasszal. Egy csomó ismerősnek van, nem megy tönkre, 0.7.-1.2liter /100km
Végsebesség pimpeléstől függően 40-90Km/h
(Ez utóbbi sebesség életveszély ezen a szerkezeten és a megadott fogyasztási adatok a normál kivitelre vonatkoznak. )
Tiszta vicc a gép, de a kerékpárúton be fogok vele zsennyegni tavasztól őszig a boltba és az egész szezon nem lesz egy BKV havibérlet ára.
Még csak elméleti síkon foglalkoztam a berendezéssel. A materializáció a komponensek beszerzésénél tart. Szinte minden meg van. Még az emelőt se fejeztem be, de mentségemre legyen mondva más dolgom volt. Nem kell rosszra gondolni, hál' istennek nekem nincsenek idősödő szomszédasszonyaim. Még igazán el se kezdődött a tél, mire jó idő lesz elkészül. Mármint az olajzó. Az emelő hamarabb kellene.
No én elteszem magam holnapra, mert mindjárt óbégat a szomszédék kakasa és akkor nekem indulni kell. Nem a nyakát kitekerni, hanem dolgozni. Jó éjszakát!
Beszéljünk már a láncolajozóról, attól nem áll fel a hátamon a szőr
hogy állsz a témával? még csak fejben létezik, vagy már elkezdett materializálódni?
Nehogy forduljon a kocka és ő ragaszkodjon a hálálkodáshoz. Képzeld behívna egy pohár üdítőre és a konyhából kifelé jövet repülne a textil. Azt hiszem igen komoly próbatétel lenne.
Hát, ha később született volna vagy 40 évvel, akkor esetleg elgondolkodna az ember fia hogy hálából "megmotorozza"-e, vagy nem. Én inkább hálából levágom a füvet, megjavítom a biciklit, meg a kapációs rotát, felhegesztem a kerítéskaput, meg ilyenek.
Vannak ám nőnemű őrszemek is! Azok nem a túrós batyut szeretnék, inkább a túró(s)rudit. Főleg ha még a gyanútlan szomszéd fiatalember próbálja hálásan megköszönni az éberségüket.
Meg van az előnye az ifjabb és idősebb rendszernek is. Az egyik mutatós, a másik kevésbé. Az egyik szereti, a másik szeretné. Na szóval ne ragozzuk, szükség van itt mindenkire.
Szép jó estét nedves motorostársak!
Finom bort ittam az este , angyalom ..ragyogóó,,csillagom!
Persze annyit azért nem mint amennyit ti innátok, ha lenne előttetek!
Csak beköszöntem mert inkább most alszom!
Rövid és "velős " riportok!
Csak annyi bajom volt a témával, hogy vizuális típus vagyok, oszt megjelent előttem Marika néni harisnyatartóban egy krómcsövön táncolva! Reggelig nem jött álom a hasamra!
Kedvenc viccem amikor az egyik városi rádió meglátogatja az életvidám 100 éves Pista bácsit.
A riporter megdicséri milyen jó egészségnek örvend és arra kéri az öreget meséljen valami vidámat abból az időből amikor még fiatal volt.
Az öreg gondolkodik egy kicsit majd rákezdi: Még a háború előtt történt az eset, egyik este a kocsmában búslakodott a suszter mert eltünt a lánya. Mi legényemberek voltunk és elevenek, néhányan felkerekedtünk és megkerestük, de mielőtt visszavittük az apjának jól megba..tuk minden.
A riporter gyorsan leállítja a felvételt és megdorgálja az öreget, hogy az ilyen beszéd nem leadható a rádióban és inkább mondjon valami vidámabb történetet.
Az öreg megint töpreng egy kicsit majd újból elkezdi: Még ugyanabban az esztendőben, egyik este a kocsmában búslakodott a juhász mert eltünt a nyájból egy birka. Mi legényemberek újból felkerekedtünk és megkerestük, de mielőtt visszavittük azt is jól megba..tuk minden.
A riporter tajtékozva állította le a felvételt és még jobban lecseszte az öreget, majd erősen türtőztetve magát arra kérte, hogy akkor inkább mondjon valami szomorú történetet.
Az öreg összeráncolta a szemöldökét majd bánatosan rákezdte: A rákövetkező esztendőben történt a szomorú eset, egyik este sajnos én vesztem el...
Egyébként meg próbáltuk vidámra venni a dolgokat. De Peti megcsömörlött a poénoktól.
B+. Sírok itt a melóban a röhögéstől
Pedig annyira egyértelmű a poén, de mégis így leírva akkorát röhögök, hogy nemigaz
Félig komolyan, félig viccesen hadd szabadjon ajánlanom a piaggio ciao nevü csodát. Kerek perec megmondom , veszek egyet tavasszal. Egy csomó ismerősnek van, nem megy tönkre, 0.7.-1.2liter /100km
Végsebesség pimpeléstől függően 40-90Km/h
(Ez utóbbi sebesség életveszély ezen a szerkezeten és a megadott fogyasztási adatok a normál kivitelre vonatkoznak. )
Tiszta vicc a gép, de a kerékpárúton be fogok vele zsennyegni tavasztól őszig a boltba és az egész szezon nem lesz egy BKV havibérlet ára.
No én elteszem magam holnapra, mert mindjárt óbégat a szomszédék kakasa és akkor nekem indulni kell. Nem a nyakát kitekerni, hanem dolgozni. Jó éjszakát!
hogy állsz a témával? még csak fejben létezik, vagy már elkezdett materializálódni?
Nincs ezzel semmi baj, amikor beba..ok én is hamarabb álmosodok
Finom bort ittam az este , angyalom ..ragyogóó,,csillagom!
Persze annyit azért nem mint amennyit ti innátok, ha lenne előttetek!
Csak beköszöntem mert inkább most alszom!