Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen, benne van már az idősödő rendszerekbe a tévesztés lehetősége, viszont egy fiatalabb rendszer nem biztos, hogy olyan finom túróstáskát tud sütni
Elég régiek már ezek a rendszerek, akkor van baj ha már kezdenek feledékenyek lenni... mondjuk nem ismer meg és rádhívja a rendőrséged amikor Te csak szeretnél hazamenni végre
Megyen az többet is csak uszítani kell
Nálunk is működik ilyen "térfigyelő" rendszer, a szembe lakó idős házaspár figyel a portára, hogy ki megy, ki jön, milyen autó áll meg a kapu előtt, ki száll ki belőle, stb. Egyébként én ezt nem bánom, sőt, hálás vagyok érte.
Napi 50? Szerintem simán elég egy jó bicikli, egy eészséges falusi ember gyalog megy annyit ha felmérgelik.
Ez jó!
Gondolom az őskövület kerékpárülés -ami a Csepel Művekben látta meg a napvilágot és sorozatgyártásban a "BUDAPEST férfi" elnevezésű kerékpáron funkcionált boldog korában- azért került annyira hátra, hogy biztosítsa a 2méter körüli pilóta megfelelő ergonómiai kiszolgálását...
Egyébként szerintem indulhatna egy drag futamon is, a műanyag tartály benzinmennyisége bőven elég a 3,7 lóerős erőgép többszöri teljes gyorsulására.
Egy biztos, Robbie Williams elbújhat mellette a szarjával!
Nem tudom mond-e Nektek -városi civilizált embereknek- valamit a falusi SZEM mozgalom? Ez a polgárörség és a falu egyszerű fiainak összefogását jelenti a rendőrséggel. Általában idősebb emberek alkotják a bandériumot akik naphosszat nézik az utcát az ablakon keresztül, vagy a kerítés takarásából izgalmas meló mert kivétel nélkül minden mozgás gyanús nekik, főleg egy jobb krimi után amit a TV-ben láttak. Apósom nem tartozik az említett harcosok közé de egymagában képes teljesíteni a feladtot, ráadásul figyelmének fókuszában leginkább mi állunk, ugyanis közvetlen szomszédságban élünk. Szóval a Papa mindenről tud, még néha arról is amiről mi nem, szerintem komoly titkosszolgálati eszközei is vannak.
Amikor haza hoztam a kis motorkát azonnal felkeltette a figyelmét és amikor este meló után az Asszony átment hozzájuk már kérdezte is "minek Lacinak elektromos bicikli?"
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy tényleg olyan kis apró valami hogy még a Papát (akit egyébként nagyon szeretek) is megviccelte.
Félre ne érts, nem akarlak rábeszélni. De tavaly javítottam, majd utána próbáltam egy 125-ös Aprilia Leonardo-t. Négyütemű lévén viszonylag komoly nyomaték, gyorsulás és barátságos fogyasztás. Utazóban 80-90 km/h. Kényelmes, nem fúj le a szél róla és ha megkapja ugyan azt a szervízt mint bármelyik másik, sokáig hiba nélkül fut. Egy kép, hogy lásd miről írtam.
Most egyelőre semennyit nem szánok rá, ha lesz valami alkalmi vétel, azon majd gondolkozom. De mindenképp valamilyen váltós vasat szeretnék, nekem autóknál se jön be az automata váltó.
Arra a távolságra már tényleg valami kisebb négyütemű kellene. Kicsit fogyasztanak, viszonylag kis karbantartást is igényelnek. Valamilyen nagyobb testű robogó? Vagy annyit nem szánsz rá.
Meg hogy mennyi pénzbe került az. Sose vót még ilyen jó gazdája
lett volna még mit leszerelni róla a súlyminimalizálás miatt
Mondjuk ez a fajta tank nehezebben korrodál, és olcsóbban lehet cserélni, mint az eredetit
Az lehet hogy benzinre nem kell költened, de a cipő gyorsan kopna, nem beszélve a hosszú évek fáradságos munkájával megszerzett pocakról. Hova lenne a tekintély?
ŐŐŐŐ... igen. Hát ehhez is kellett némi őrültség, hogy így kerülj vele egyet. Hozzá képzelve a nem kis magasságod elég érdekes látvány lehetett.
Olyan napi 50 km. Az inazumával is el lehet járni 4,5 l körül, csak ritkán sikerül, és akkor se mindig Valami olyasmi kéne, ami keveset fogyaszt, még az se lenne baj, ha cserébe nem is megy.

Például lőcsös szekér,. azt húzhatom bátran, nem is nagyon megy, és benzinből egy cseppet sem fogyaszt
úgy látszik png képet nem szeret feltölteni.
Szóval ilyen volt és lett.
annyira vettem komolyan, hogy ha mondjuk nálam lenne ilyen, akkor valószínű nem a gyári eredetire visszaállításon törekednék, hanem valami extrémet kihozni
Persze ezt az ezer tükrös bohóckodást nem vállalnám be :)
Régebben biztos mutattam ezt a képet, haverom szimójáról. Odaadta nekem, hogy fessem le, és amíg száradt a festék, addig a bal oldali állapotában mentem egy kört a faluban
Szó se róla van itt a ház körül egy-kettő, de olyan amivel nyugodtan járok az a kis Yamaha robogó. A többi elég koros és keveset van használva, így nyilván kevésbé is ismerem őket. Egyébként munkába járásra nézel motort? Mekkora távokat kell menned?
Meg is van a karácsonyi program
Neked könnyű, mert csak a garázsból ki kell tolni a következőt
Na jó, ez csak vicc volt. Én mostanában valami 125-ös váltós kisgépen agyalok, mondjuk pl. YBR125-ön, csak annyi pénzt meg nem szántam rá, amennyiért adják őket. lehet, venni kéne egy jó szimót.
A legszebb talán az lenne, ha december közepén tartanának egy tavaszias hangulatú falunapot, ahol őrültebbnél őrültebb robogók, kevésbé normális gazdáikkal vonulnának fel.
Teljesen egyetértek a hozzászólással.
Ami remélhetőleg december közepén megérkezik (mármint a tavasz, nem a falunap
Szombaton lemostam a gépet, és eltettem, tegnap meg elő kellett venni, mert nem volt más közlekedési eszköz, és mivel esett az eső, most hasonlóképpen néz ki, mint a mosás előtt.
Viszont az új sityak jól teljesített: szakadó esőben se ázott be, és nem párásodott a plexije, pedig hát én gőzölögtem rendesen
Sziasztok! A legnagyobb problémájuk tényleg az instabil viselkedés ezeknek a kis kerekű robogóknak. 8"-10"-os kerekek minden kavicsot vagy kis lukat megtalálnak. Egyébként meg lehet szokni és nagyon jó is menni velük. Nekem volt már szerencsém hajtani jó néhányat, gyengébbet is erősebbet is és bizony volt amelyik komoly meglepetést okozott. Induláskor elemelte az elejét, ha lazább volt a talaj meg elforgatta a kereket. És ez nem egy agyon tuningolt 70-es hengerű volt, hanem egy alap 50-es, jól beállított görgőkkel. Egyébként az enyém is szedi a lábát, annak ellenére, hogy elég leharcolt esztétikailag, de megy és ha lesz idő meg egy kis mazsola majd meg lesz szépre csinálva. Amúgy meg bejelentette a fiam, hogy nyáron kismotor jogsit akar, így valószínűleg át lesz neki passzolva, én meg nézek valami nagyobb kerekűt magamnak.
Helló Balázs!
Úgy látom komolyan vetted a falunapos dumát nem csinálok én nagyobb bolondot magamból mint amilyen nekifutás nélkül is vagyok. Ezt a Robbie gyereket meg amúgy se birom, ülhet felőlem akármilyen ezertükrös elmény mopedre azzal a jólfésült hülyegyerek fejével.
Egyébként kíváncsi lettem volna hogyan terelgetsz egy ilyen kicsi motort, még nekem se volt egyszerű pedig én viszonylag jól elférek a végtagjaimtól.
A Csühös műszakija is lejár február végén, de lehet én is megvárom vele a tavaszt.