Én is láttam már eldurranni akkut, igaz, hogy az csak két ZIL- akksi volt. A gazdája elfelejtett áramtalanítani, amíg a platóra hegesztettem vissza a hátfal zsanérját. jó nagyot szólt, még szerencse, hogy az anyósülés tompította a hatást, ami alá elrejtették őket.
Ugye? Képesek egész nap a hülye nagyhangú vasaikon gubbasztani rekkenő hőségben csak azért, hogy elmenjenek valahová, ahonnan egyébként úgyis visszajönnek. leutaznak több száz kilométert egy bablevesért, amelyet bármelyik sarki kifőzdében mérnek. A nagyáruházaknál is mindig a bejáratnál parkolva állják el az utat, míg szegény autósoknak akár több tíz métert kell gyalogolniuk indokolatlanul, és így önhibájukon kívül csavargóvá válnak. És bent a boltban szegény alulfizetett bakternek ahelyett, hogy megpróbálna valamelyik polcnak nekidőlve állva aludni, ezeket a bőrbe öltözött kreténeket kell mindenhová kísérgetni, mer ezek lopnak, mint az állat. Mocskos motorosok!
Nem vagyok megkeresztelve de nem távolodtam el az egyháztól, sőt közelebb kerültem. A szülői ház a falu végén áll, most ahol lakok két utcával közelebb esik a templomhoz.
Itt is esik B+
"motoros szerettem volna lenni, igazi nagymotoros, de azt olvastam 18 után már nem nagyon nő az ember."
Biztos szenteltvízbe állítottak mikor kicsi voltál aztán növés helyett összementél !
Egyáltalán megvagy Te keresztelve?
Vagy már a keresztvizet is leszedték rólad?
Itt egész nap esett, és Zalában is, de déli szél fúj!
Igaza van az asszonyodnak, rusnya egy banda!
Képesek ezek akár naphosszat is száguldozni a bamba fejük után, arra hivatkozva, hogy valamikor megcsapta őket a benzinszag! Azt nem értem miért nem lettek favágók, azzal még pénzt is keresnének és szívhatnák kedvükre amit a láncfűrész ereget...
Állítólag testvérekként verődnek falkába, de a fóromokon meg okoskodnak és ha nem egyezik az elvük képesek virtuálisan legyilkolni egymást vagy simán csak leszarják a másikat. Nem szent ezeknek semmi, vannak akik a közúton száguldoznak mint valami elmeháborodott, vagy éppen az erdőket járják össze, de a legrosszabbak a túramotorosok! Ezek apám mennek tökön paszúlyon keresztül mert mindig fel akarnak fedezni valamit, mintha eddig rajtuk kívül nem járt volna ott senki.
Alkatilag sem egyformák, vannak nagydarabok meg kicsik is, a többi a kettő között van valahol, előfordulnak szelidek és agresszívak is, de a legrosszabb a kicsi agresszív, az még fórumozás közben is bézbóz ütővel nyomkodja a klaviatúrát.
Valamiért én mégis szeretem őket, pl. integetnek amikor jönnek szembe az úton, csodálom milyen jó a szemük hogy még bukósisakban is felismernek. Ha jobban belegondolok fasza gyerekek, főleg amikor alszanak, de akkor meg hangosan horkol egy része persze ha bukósisakban fekszik le akkor az tompít valamelyest.
Lehet azért velük boldogulni és végülis jó hogy vannak, én is mindig motoros szerettem volna lenni, igazi nagymotoros, de azt olvastam 18 után már nem nagyon nő az ember.
Azt küldessz az asszonynak, amit akarsz, csak rá ne jöjjek Ő nem annyira motorozós fajta, nem nagyon kedveli a motorosokat, engem is épphogy megtűr. csak olyan járművel hajlandó közlekedni, aminek a kerekei meghatároznak egy síkot, az pedig legalább három. Bár a hajóra meg felült, pedig annak meg nem volt egy se
Örülök az örömödnek és hogy sikerült jót választani.
Az arcpárna pumpa a középső piros "pumpa" részt nyomogatva működik, leereszteni pedig a mellette lévő ezüst színű szeleppel tudod.
Nekem volt már nagy balesetben ilyen sisak a fejemen és nagyon jól teljesített.
Szerintem relatív csendes bukósapka. Kívánom hogy viseld egészséggel és sose legyen szükséged rá! Ámen!
Nem találom szerintem letöröltem a gépről, viszont a gmail-en megtaláltam a januári levelet amit szétküldtem többek között Neked is. Nézd meg az emiledet mert egy az egyben elküldtem a levelet újra amelynek mellékletében megtalálod a képeket.
Jelezd ha megkaptad!
Én kb 40%-ra tippelek!