Én most télen szeretnék rajta több mindent is megcsinálni, mert az idén sajnos nagyon nem volt időm foglalkozni vele. Látszólag nem haragudott meg érte, csak kicsit(most épp nincs levegő a hátsó kerékben) mert amikor menni akartunk, mindig hibátlanul tette a dolgát.
Itt most éppen nem esik, de nemrég még nyomta rendesen. Ma türhető volt az idő, de holnaptól már kezdődik a hűvösebb hét közepétől a hideg idő. Aki eddig nem rakta el a motorját szerintem most meg fogja tenni.
Itt mi is voltunk az 500-asokkal, 2011 szeptember 24.-én. Laciék szervezték, mi csak az utolsó pillanatban tudtuk jelezni, hogy megyünk. Nem bántuk meg. Ott találkoztunk először.
Igen teljesen egyetértek Veled. Olvastunk itt már nagy félreértéseket. Nagyon kényelmes, hogy nagy távolságok ellenére is könnyen és gyorsan lehet kommunikálni, de sokszor tényleg nem úgy jönnek át a gondolatok ahogy a partner azt gondolta. És ez okoz sokszor félreértést. No de nem akarok filozófálni ilyen késői órán, inkább én is elteszem magam holnapra. Jó éjszakát!
Némi tapasztalatom van már nekem is, előfordul amikor egy jelentéktelennek tűnő mondat múzsát csinál, de sajnos előfordul amikor egy másik mondat képes lerombolni mindent...
Azt hinné az ember a fórumozának nincsenek szabályai, pedig bizony vannak, ugyanúgy mint ahogy a hétköznapi életben amikor szót váltunk, csak ehhez nem tartozik mimika, pedig sokszor elég lenne egy mosoly is, ami sokkal többet jelentene mint bármelyik emotikon.
Jó éjszakát!
Komoly megbízatás egy ilyen színvonalas fórumon átvenni a zászlóvivő szerepét. Esetenként kimondottan pezsgő és vidám itt az élet, míg máskor kicsit leül és meghal. Ilyenkor nehéz felébreszteni tetszhalott állapotából.
Kicsit átadom azt a bizonyos zászlót Neked, biztos érted mire gondolok, persze itt leszek én is csak fél gőzzel (a másik felére most szükségem van).
Sőt, ha egy kicsit mindenki hozzáad akkor a jövőben ugyanúgy kialakulhatnak azok a jó kis túrák amelyekről most múlt időben beszélgetünk de az emlékeinkben még elevenen élnek és fotók tartoznak hozzájuk amiket relikviaként őrzünk, legalábbis a magam részéről én úgy tekintek rájuk.
Fogalmazzunk úgy, hogy igazolt a hiányzásod. Nyilván most a tanulás fontosabb, hiszen munka mellett épp elég nehéz készülni. Bármikor nagyon szívesen látunk Titeket, különösen most, hogy már lakásnak nevezhetjük a házunkat, nem egy romhalmaznak. A kedvedért bármikor előveszem gépeket is. Egyébként sokáig fűztem az NSU gazdáját, hogy adja el, de sajnos hajthatatlan volt.
El se vesztem csak közelegnek a modulzárók (november végén kettő, január elején egy) így ezekre is készülnöm kell. Már sajnálom hogy nem néztünk be hozzátok a szegedi túrán, jó lett volna látni az NSU-t és a Puch-ot, na meg az öreg Kawát is. Most is megnéztem volna néhány fotót, videót meg pláne, legközelebb ne felejtsd el.
Helló Laci! Előkerültél? Véget ért az oskola? No, a héten annyit írogattunk a régi gépekről, hogy ma a kis NSU-t meggurítottam. Egész nap kint voltam pakolásztam és amúgy is ki kellett venni a helyről, így adta magát a dolog, hogy megpróbálom elindítani. Benzincsap kinyit, kicsit megnyomkodtam a szívatóját, majd próba, és semmi. Ez még így ment háromszor. Hoztam egy kis fecskendőbe benzint, szívótorokról lehúztam a gumit, bespriccentettem, rúgtam egyet és már járt is. Kicsit melegítettem, majd félretoltam. Pakolásztam tovább, de éreztem, hogy ahhoz már nem nagyon volna kedvem, inkább a motorok izgattak. Nem tudtam mit tenni, hasonló koreográfiát követve elindítottam a Puch-ot is. A helyzet még rosszabb lett, mert éreztem hogy már menni is kellene valamelyikkel. Így szépen bementem, elkéredzkedtem anyukától, átöltöztem és irány motorozni. Jót gurultam, az idő is kellemes volt és így már a lelkem is megnyugodott. Egy valamit sajnálok, de már csak miután vissza tologattam a gépeket jutott eszembe, hogy pár képet kellett volna lőni. Esetleg egy videót a hangjukról. No talán lesz még olyan idő és akkor majd bepótolom.
Igen az egy Berva, év elején árultak egyet viszonylag jó állapotban Nyíregyházán 55ezer forintért. Nagyjából mégegyszer annyit rá lehetne költeni de akkor olyan lenne mint egy új! Nem emlékszem pontosan de úgy rémlik 68-as évjáratú volt. Majd egyszer talán ha nagyon sok időm lesz... persze az alanyt meglehetne venni előre is, főleg ha valami igazán ritka példányba futna bele az ember.
Pedig annyi levegő van ott is , nem is értem miért nem a kerékben?!
Azt hinné az ember a fórumozának nincsenek szabályai, pedig bizony vannak, ugyanúgy mint ahogy a hétköznapi életben amikor szót váltunk, csak ehhez nem tartozik mimika, pedig sokszor elég lenne egy mosoly is, ami sokkal többet jelentene mint bármelyik emotikon.
Jó éjszakát!
Sőt, ha egy kicsit mindenki hozzáad akkor a jövőben ugyanúgy kialakulhatnak azok a jó kis túrák amelyekről most múlt időben beszélgetünk de az emlékeinkben még elevenen élnek és fotók tartoznak hozzájuk amiket relikviaként őrzünk, legalábbis a magam részéről én úgy tekintek rájuk.
Sötétbordó színe volt!