Reggel elvoltam az aprókkal a temetőben , hogy azoknak a sírjára tegyünk mécset, vagy egy virágot akikkel 20-30 évvel ezelőtt olyan jó ízűket nótáztam az éppen aktuális pincénél! És most csendben pihennek.
Azért ne hamarkodjuk el a dolgokat. Szegeden is sétáltunk egy jót és attól se lett semmi bajunk. Inkább a motorok miatt aggódnék, órákra ott hagyni valami ismeretlen isten háta mögötti helyen.
A csap méretileg négy cm átmérőben és négy cm vastagságban, míg a legnagyobb hossza hét cm.
Nagy valószínüséggel a gyaloglást nem tudjuk elkerülni még ha járható is motorral, a túristautakról általában ki vannak tíltva a járművek ami nagyon helyes szerintem. Legfeljebb elmented magadnak és majd meglátogatjátok a családdal, motorozni meg választunk mást.
Kíváncsi vagyok a vákum csapra, főleg méretileg.
Kedv csináló jövő tavaszra. Egyébként szerencsés lenne ha nem kellene km-eket gyalogolni.
Ma elhoztam a vákumos csapot, de rám sötétedett és már nem tudtam foglalkozni a dologgal. Majd holnap.
Kép nem volt hozzá, csak annyi hogy az Örs vezér tér és a Fehér út kereszteződésében történt a baleset, a motorost kórházba szállították.
Másik kérdésedre válaszolva, én is kíváncsi vagyok, holnap megyünk (nem motorral) a magyar Grand-kanyonhoz.
Pálinkásat Tebeléd is nedves motorostárs! Én most értem vissza a Badacsony tetejéről, nem volt eszetlen meleg de legalább nem izzadtam össze magamat! Az, pedig, hogy reggel hűvös van segít a blokk hűtésében!
Fel szoktam nézni, minden nap elolvasom ha van új, de általában csak egy-egy komment érkezik, amire nem tudok mit íni
Jelentem megvagyok, ma reggel fél7kor már elég hideg volt motorozni, de legalább felébresztett!
Nézegetem én is egyfolytában a 15napost és bizony nem sok jót látok, pont beszarik az idő mire kicsit szabadulnék már péntekre szelet meg jó sok felhőt ígér, azért bizakodok hátha megússzuk eső nélkül
Jó estét az Uraknak!
A feltámadás óta eltelt 1000 km, és legnagyobb örömömre "jelentésre kötelezett esemény nem történt"
Egy hónapja még nem hittem volna, hogy ez ebben a szezonban sikerülni fog. Sajnos, az időjárás előrejelzés nem sok jóval kecsegtet, lassan elő kell venni a motorra a téligumikat
Ma még nem volt időm elmenni megnézni a csapokat, sőt nem is hiszem, hogy lesz (most az előszobát festem), de holnap megpróbálok elugrani. A vákumosat elhozom-ha lesz- a másikat meg majd látom milyen és úgy döntök. Már szereztem T-elosztót is a vákum csövet ketté választani.
Arra figyelj, hogy van olyan csap ami egy golyóval zár-nyit, ott nincs köztes állapot ezért nem jó szabályzásra, ezek általában kattannak a végállásokban. Neked olyan kell amiben furatok vannak amelyek egymáshoz képest mozdulnak el, ott nem csak zárt és nyitott állapot van hanem köztes is.
Tök jó a csap, kicsi helyen elfér.
A csap méretileg négy cm átmérőben és négy cm vastagságban, míg a legnagyobb hossza hét cm.
Kíváncsi vagyok a vákum csapra, főleg méretileg.
Ma elhoztam a vákumos csapot, de rám sötétedett és már nem tudtam foglalkozni a dologgal. Majd holnap.
Másik kérdésedre válaszolva, én is kíváncsi vagyok, holnap megyünk (nem motorral) a magyar Grand-kanyonhoz.
én is úgy látom, hogy kezd nagyon elromlani az idő. Max 15 fok, de jön sok eső... Nembaj, most takarítós főzős hétvégét tartok
Laci, akkor Ti holnap nézitek meg a tengerszemet? Kíváncsi vagyok nagyon.
Fel szoktam nézni, minden nap elolvasom ha van új, de általában csak egy-egy komment érkezik, amire nem tudok mit íni
Jelentem megvagyok, ma reggel fél7kor már elég hideg volt motorozni, de legalább felébresztett!
Örülök hogy problémamentes a Főnix!
És ne kényeskedj , én holnap is motorozok!
A feltámadás óta eltelt 1000 km, és legnagyobb örömömre "jelentésre kötelezett esemény nem történt"
Egy hónapja még nem hittem volna, hogy ez ebben a szezonban sikerülni fog. Sajnos, az időjárás előrejelzés nem sok jóval kecsegtet, lassan elő kell venni a motorra a téligumikat