Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem csináltam képeket, igaz, nem is jártam látványos helyeken. Nem is álltam meg sehol, inkább csak a motor viselkedésére figyeltem. Ha nem a fórumra írogat, akkor művelt, megfontolt motorbicikli ez, jól viselkedett végig, jó volt vele újra motorozni
Egészséges tüdővel élvezet köhögni
Örülök hogy nincs maradandó sérülés!
A nyüszögés tényleg szép szó olyan mint a szurtyogtat, kecetel, nyikog, titingel... és sorolhatnám
Nem volt vészes eddig, két hibát jelentettek ami szerencsére összefüggött, hamar megjártam
Nem árt ha zártabb a tartály annál mint ami a linkben szerepel, egy kis szellőző lyuk kell a tetejére és egy csap amivel elzárhatod ill. szabályozhatod, aztán majnem ugyanaz a hatás érhető el mint a sokezer Ft-os csúcstechnikával, csak itt nincs rizikó mert olyan egyszerű hogy nem tud elromlani
Szép túra volt, jó képek, egészségetekre váljék!

Köszönöm szépen, remélem, megszívleli a tanácsaidat(
Sajnos nem sikerült annyit mennem vele, mint amennyit szerettem volna, mert szerveztek nekem programot. azért egy szűk 100-asra sikerült időt szakítani. jó hír, hogy a vázgeometria nem mászott el, nem rázza az elejét, nem megy keresztben, szépen, kezesen viselkedik, mint a baleset előtt. Valószínűleg a csapágyakat ki kell cserélni az első kerékben, mert valamelyik elkezdett nyüsszögni (ez milyen szép szó ). A kipufogóban is elszabadulhatott valami, mert hidegen rezonál, aztán mikor megmelegszik, abbahagyja. De hát összességében jó volt vele menni, most már jöhet a csinosítgatás.
Helló Laci!
Látod már félig a vállamon van a zászló! Na persze ma én se dolgoztam, így azért könnyebb írogatni. Remélem Neked se sok feladatot adott az ügyelet és tudtál a dolgaiddal foglalkozni. Köszönöm hogy eszedbe jutottam az olajzó kapcsán. Mintha működne a telepátia, pont vákumos csapokat nézegettem, hogy mennyibe kerülnek, milyen kialakításúak. Erre Te belinkelsz egy rém egyszerű már-már fapados rendszert. Működik, hiba lehetőség szinte semmi. Én azért egy csapot teszek bele, az a biztos. A fecskendő mint tartály nem rossz, a tű mennyiség szabályzónak szintén jó. Ötletnek nem rossz, még egyszer köszi!
Zsolt, találtam valamit és elgondolkodtam mi értelme akkora feneket keríteni a dolgoknak
Egyszerű és nagyszerű, ismerve a szükséges mennyiséget egy olyan fecskendő félig elég egy 600km-es túrához. Lassan lecsöpög, ha meg elfogy akkor is kibírja a láncon lévő mennyiség a túra végéig, aztán lehet tölteni, sőt ha visz magával olajat külön egy kis flakonban akkor még az utántöltés is biztoított.
Persze nem gondoltam komolyan, hogy Te is így csináld, de azért elgondolkodtató hogy mennyire egyszerűen is megoldható a láncolajzás.
Látod nem csak magad miatt motoroztál hanem kettőtök miatt is!
A képek azt mutatják, hogy jól sikerült a napotok és nem is kellett hozzá 4-500km. Tetszik a táj és a döntögetős kép is, jók a videók is!
Valamikor közös életünk hajnalán mi is sokat motoroztunk Krisztivel még az ETZ nyergében kettesben, egyszer átadtam a kormányt és elestünk a Keleti-főcsatorna töltésén egy keréknyom miatt... néhány éve mertük csak elmondani a szüleinek amikor a 15-éves házassági évfordulónat tarottuk
Szerencsére nem lett baja csak néhány zúzódás, ha akkor megtudták volna a szülei lehet másképpen alakulnak a dolgok... így se örültek amikor elvittem a lányukat motorozni
A csökkentett költség keret ellenére szép kis karikát csináltatok. A képek is jól sikerültek, gratula Balázs.
végül 350 km lett, és a Börzsönyben szinte minden út magánút, tehát nem arra mentünk, hanem mindenfele.
ITT van galéria, lehet megint nem fog menni, ez esetben szóljatok.

A végső útvonal pedig EZ volt
Hát azt nem mondom, hogy örülnek, ha haza megyek, de még hazamehetünk.
A LÓVÉÉRT! Azért! Hát hogy töri magát, az erős túlzás!
Ez a testvéri szeretet. Szép vagy!
Majd elfelejtettem! Itt lesz az éjszakai szállásotok, alul?
Szegény Zoli! Töri magát érted, aztán meg jól ledicséred?
Ez igen örömteli esemény!
Ennek örömére mi is gurultunk egy kicsit, csak úgy szolidaritásból.
Sikerült a melót fél kettőre abszolválni, - ha Zoli nem segít, akkor hamarabb - és így fért bele a gurulás.
No ez a szerencséd, mert már le akartalak qrvázni!
Én az előbb értem haza , itt most 24 °C van!
Melegem volt a bőrruhában , beleizzadtam!
És egész csomó motorossal találkoztam!
Öröm köbön! Ismét lábra állt, akarom mondani szárnyra kapott a Főnix. Jó utat és vigyázzatok egymásra!
Kicsit elbeszélgettem vele, talán szófogadóbb lesz ezután
Kellemes próbautat!
Ilyen se volt még, hogy egy motor köszöntsön bennünket.

Kedves Főnix!
Először is ne kreténezd le a cimborámat mert sokat köszönhetsz neki, szerintem ha nem ő lenne a gazdád azóta már egy szinesfémkereskedés vendégszeretetét élveznéd öreg pannóniák és egyéb hulladékvasak társaságában. Először egy kutyával volt bajod, aztán az erőddel nem bírtál és szétszaggattad a vez.láncodat, most pedig böszmén oldalbavertél egy nálad jóval nagyobb járművet mert nehogymá' kijöjjön eléd... Tudom én hogy szép nagy büszke motor vagy, sőt a szívemhez is közel állsz mert a Csühösömmel szinte azonos időben láttátok meg a napvilágot ugyanabban az összeszerelő üzemben és mindkettőtökre Ina zu bácsi nyugdíjhoz közel álló szalagmunkás szerelte fel az indexeket a lelkét is beleadva, amit Te Főnixként hordozol tovább. Ina zu bácsi emlékére kérlek állapodj meg végre és ne gyakorold tovább a megújulós játékaidat mert ebben a nehéz világban nem kis terhet raksz ezzel Péter barátomra. (van egy olyan gyanúm, hogy a 12-es crowa fej eltünéséhez is van közöd... ) Most újra szép leszel, szebb mint valaha, de itt állj meg és engedd hogy élvezze az én barátom a felhőtlen motorozás örömét, hidd el megérdemli!
Tiszta szívemből örülök hogy látlak, főleg hogy így saját lábadon látlak!
Vigyázz a gazdádra, vigyázz magadra és sok sok örömteli motorozást kívánok Nektek a jövőben!
Tisztelettel!
Laci
hehhej
Örülök! Jó volt erre kelni.
Ilyen ez a motorsport, nem hoz a konyhára, csak visz. Időt, pénzt igényel, de feledhetetlen élményekkel lehetsz gazdagabb.
Jó hajnalt az Uraknak!
A Főnix beszélek!
Ma hajnalban 1 óra 15 perckor mint a történelmem során sokszor, megint újjászülettem. Nehéz szülés volt, mert ahol lehetett, keresztbe tettem a gazdámnak, sőt ez a kretén még azzal is súlyosbította a helyzetét, hogy a 12-es crowa- szemét ismeretlen helyre tette le, és azt többet meg se találta.
Minden szervem a helyén, bár még vár rám néhány szépészeti beavatkozás, rendbe jöttem.
Szeretném megköszönni Mindenkinek, aki hitt a feltámadásomban, Külön köszönet annak, aki tevőlegesen is részt vett benne. Köszönöm Deák Bill Gyula bácsinak a dalokért, amik tartották a kreténben a lelket, ma délelőtt próbaút, a többiről meg a kretén majd beszámol.
Remélem, mostantól fogva vigyázunk majd egymásra (a kreténnel) és sikerül eseménymentes szezonokat zárni.
Üdv:
A főnix (alias Ételhordó )