Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem a "beteg" már szaladna, ha a tiszta szesz nem lett volna "megfolyósítva"!
Szép estét qrvák!
Jo estet az Uraknak!
Meg tart a mutet, de a beteg mar a sajat laban all
akkor átfogalmazom :) Nincs tele a zsebem, és mondjuk egy tanknyi benzint is elég szájhúzósan költök el, 2 tanknyit pedig azért h egész nap motorozzak, most nem szeretnék.
Akkor megérné, ha összefutnánk páran, de "csak úgy" most nem. Majd ha felvet a píz, akkor tolom a kilómétereket a motorba, ameddig csak bírja :)
"Csak úgy nem akarok 4-500 km-t motorozni magam miatt."
Minden alkalmat ki kell használni mert sose tudni mit hoz a jövő, amíg megteheted gyűjtögesd csak az élményeket MAGAD miatt!
Amúgy jó kis karika lesz ez próbálj látnivalókat keresni és úgy válassz pihenőket
Jó utat!
ez a tipikus esete annak, mikor hozzászólás írásakor beszélgetek és a zene is megy. Abszolút nem figyelek a fogalmazásra :D
no, hát erre gondoltam, mikor azt mondtam hogy a környéken :) Csak úgy nem akarok 4-500 km-t motorozni magam miatt.

Egyenlőre ez a terv:
ez
odafelé szerintem Vácig autópályán mennék, mert az a szakasz elég lassú, és most nincs kedvem ugyanott döcögni, ahol két hete, aztán fel a Börzsönybe felfedezni. Itt van egy kis bibi. Előzőleg a Kemence patak partján levő úton akartam volna menni, de Google map azt írta, hogy az lezárt útszakasz. A leágazásnál megnéztem a street view-t, és kint van egy minden irányból behajtani tilos tábla.
IGo-n rajta sincs az a szakasz. Ezért választottam ezt, itt nem írja hogy lezárt út, viszont IGo szürkének mutat egy szakaszt Diósjenő után. Azért megpróbálom ezt ami a térképen van, mert ott a Börzsönyben biztos szép lesz a táj ilyenkor. Hazafelé természetesen nem ugyanazon az úton szeretnék jönni, szerintem egy kis kerülőt megyek Nógrádban, de majd spontán jön az ötlet, hogy mégis merre. Hazafele nem autópályán szándékozom menni, szerintem majd lejövök Hatvan felé, és a 3-as úton jövök vissza Csömörre. Börzsönyt még csak megkerültem, de nagyon szépnek néz ki, úgyhogy holnap bele megyek a közepébe a tervek szerint :)
Miért?
A motorozáshoz nem feltétlenül kellenek mentorok és az idő is jónak ígérkezik. A Google Earth-öt előkeresed, nagyjából megállapítod azt a km limitet ami belefér a költségvetésedbe aztán kiválasztod a helyet, rákattolsz a Panoramio képeire és ha olyat találsz ami tetszik akkor felkeresed, legyen az tengerszem, kastély vagy bármi.
Amikor hazaértél megmutatod a képeket aztán vagy mondanak rá valamit vagy nem, engem biztosan érdekelni fog.
hát akkor valószínű csak a környéken motorozok egy keveset

Petinek hajrá az alkatrész-kereséshez és az építő jellegű munkához is majd
Ez tényleg jó hír!
Akár még össze is jöhet az előszezonzáró Tiszacsegén
Szívesen!
Köszönöm.
Látom, nem motorozol. De többet már ne igyál!
Itt a megoldás, Miki, legyél tesztpilóta!
Oké, igazad van, ge...k az emberek. nekem is nagy a pofám, mert véletlenül az összes kivitelezésen úgy állunk, hogy ezen az egy napon nem fogunk dolgozni. Nem nagyon emlékszem, mikor volt utoljára ilyen.
http://hu.wikipedia.org/wiki/C...
Csővár. Pest megyében található.
Ja, nem én fényképeztem, hanem 1 ismerősöm, akinek szenvedélye a várak felfedezése, és annyiban hasonlít Lacihoz, hogy nem a "csili-vili" várakat kedveli, - de azért azokat is megjárta - hanem az elfeledett, "felfedezős" helyeket.
Mondta, hogy bármerre járok, előtte konzultáljunk, és megmondja, hogy arrafele van e, és érdemesd e megnézni.
Persze az elcsatolt területeken is ismerős.
Tudom, hogy 1 világ omlik most össze benned, de NEM szertnék az lenni! Sima, "mezei" motorozós ember szeretnék lenni!
Mert Ti hősök vagytok!
Hát, ha holnap megérkezik, és már semmi más nem jön közbe, akkor szerda reggelre ütőképes lesz a vas, az tuti
Nerííjjámá! Agyon keresed magadat!
Öröm , bódottá!
Remélem rakod is össze azon mód!
Én - sajna - Lacihoz "csatlakozom", mert szerdán is, és szombaton, valamint vasárnap is dolgozom, jelen állás szerint.
( Rohadjon meg! )
Jó estét az Uraknak!
jó híreim vannak a főnix feltámadásával kapcsolatosan, előkerült egy gyári 750-es alsó villahíd Bajáról, azért remélem, semmi Baja
Lehet, a végén kiderül, nem is olyan ritka ez a motorbicikli
Jó lenne, de velem nem lehet tervezni a héten, ügyeletes vagyok péntekig, szombaton szalagtűző a kisebbik fiamnak, vasárnap pedig az ehhez tartozó ebéd.
Távolabbi tervezéshez meg már nagyon bizonytalan az őszi időjárás
Mi ez a rom amit idefényképeztél?
de ha mindenki menne, akkor az is lehet hogy megbeszélünk egy közös pontot, a Tisza mellett valahol pölö, és gurulunk egyet közösen, majd délután mindenki haza. Mit szóltok?