Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Össze kell hegeszteni! Az alját a felső részre,
Jó de hogyan rakod össze?
A csapatmunkához nem elég az olvasás mert az már a közöny kezdete ami csak újabb közönyt szűl... gondolj bele ha mindenki csak olvasna egyszer csak nem lenne mit
Rossz helyen vágtam széjjel 3 mm-el odább mint kellett volna, és az helyett az alkatrész helyett kell egy másik.
Mielőtt összerakom lefotózom.
Erről viszont készíthettél volna valami képes dokumentáció félét, mert vannak műhelyek ahol szerelik (felújítják) ezeket, de otthon házilag én biztosan nem mernék hozzáfogni
Az elsőket már becsukott szemmel... de a hátsó az nem bontható, legalábbis nem a szokványos szerszámokkal.
Könnyen röhögünk a más baján! Pedig mindenki ihat kicsit többet, vagy pihentetheti a motorját!
Először is szeretnék én is bejelentkezni, mert mostanság kicsit ritkábban írom alá a jelenlétit. Mentségül, legalább olvaslak benneteket. Úgy tűnik a Te történeted legalább szerencsésebb a nagy átlagnál és látsz valamennyi pénzt ez után a szerencsétlen baleset után. Sajnos sok felé olvasni perig fajult esetekről. Bízok benne, hogy alkatrészt is tudsz szerezni és ismét a régi fényében fog ragyogni a Főnixed.
Erre nem is gondoltam, de most jövök rá mekkora igazad van.
Szétszedtem a tönkrement hátsó lengéscsillapítót, a rosszat, ilyen műanyag-törmeléket találtam benne azt kimostam , majd össze kell rakni, csak előbb esztergáltatni kell egy alkatrészt és azzal összehegeszteni!
Hát igen, a testvéri szeretet..........
Vagy nem szabad annyit dolgozni, mert az mindig az ivás rovására megy
jó estét, Uraim!
Ma megérkezett a várva várt SMS, hogy a biztosító átutalta azt az összeget, mellyel szeretné támogatni hányattatott sorsú, de hőn szeretett motorkerékpárom rehabilitációját.
holnaptól megy a lázas alkatrészkutatás, hátha nincs még minden veszve ebből a szezonból
a műanyagos részek készen vannak, az óraburkolat előkerült, már csak a villaszárak hiányoznak a boldogsághoz, oszt majd télen festegetek.
Itt az idő, hogy a nagy örömre bedobjak egy deci szilvát
Na látod! Jobb Neked itt közöttünk!
Megnéztem, és tényleg nem jártam errefelé mostanában! Meg is szaggatom a rétestésztámat, és valami mamut hintek a fejemre!, de inkább tettem a dolgomat! Hiába kérem! Nem szabad annyit inni!
Annyi esélyt adj még annak a tükörnek, hogy behozod a cég teherportájára nekem címezve. Ha nem ismerne névről a biztonságos őr akkor mond azt, hogy annak a kis mérges embernek hoztad aki a cég legnagyobb teherautójával jár és mindig elállja az utat... úgy már tudni fogják, főleg a mérgesről.
Jó estét az Uraknak. Ritka megszólalásaim egyike jön, abból az apropóból, hogy együtt voltunk, amikor is Miki csinálta ezt a mutatványt. Látom dűl el és nyomja odébb a kerítést, rohanok -na jó, csak sietek - , hogy segítsek - mert még megsérül a motor - , megoldottuk. Aztán megbeszéltük, hogy ezt úgy kellet volna, hogy várj egy kicsit, csinálok pár fotót, aztán felteszem ide, azzal a kérdéssel, hogy , szerintetek, Miki vajon most mit is csinál....?
A multkor a szár tört el. Belemelegítettem - olvasztottam - csavarokat a szárba, Laci pedig hozott zsugorcsövet, és rámelegítettük, aztán pedig meg kellett faragni, hogy a helyére bemenjen. Na most mindent újra kellene kezdeni elölről, miután leszedtem róla zsugorcsövet. A múltkor is elég kínlódás volt, most méginkább az lenne.
A csere lényegesen egyszerűbb, és sokkal sokkal gyorsabb.
Hát ez szar ügy. sajnálom.
A tükör már nem javítható?
A rohadtannyáját!
Kaja 1 deka sincs benne, hanem a melós cuccom. Motoros ruhában csak nem dolgozhatok. A tükörcserének roppant 1szerű prózai oka van. Sikerült az oldaltámaszt nem megfelelő szögben kihajtani, miközben már döntöttem a motort, és mivel a lendület nagyobb volt a kelleténél, sikerült lefektetnem -inkább 1 jó nőt - magamra. A deklifedél, és a tükör - amit már 1szer Lacival javítottunk - újra megadta magát, és így fájó szívvel megváltunk egymástól. A kuplungkar, valamint a kormányvégsúly is kapott 1 picit, de az percek alatt orvosolható. Hát ez van.
Tehát akkor helyesen:
Jó estét az Uraknak!
Örülök, hogy majdnem mindenkinek sikerült több - kevesebb időt motoroznia az elmúlt szép, őszi hétvégén, és az erről készült fotodokumentációk látványosak, tetszetősek lettek.
Sajnos én továbbra is csak interneten tudok motorozni. Megyek is, keresek egy galériát, oszt belekötök valakibe
Hát ezt nem sikerült rendesen visszaolvasni. Pedig nem is ittam
Jó estét az Uraknak!
Örülök, hogy majdnem mindenkinek sikerült több - kevesebb időt motoroznia aki az elmúlt szép, őszi hétvégén, és az erről készült fotodokumentációk látványosak, tetszetősek lettek.
Sajnos én továbbra is csak interneten tudok motorozni. Megyek is, keresek egy galériát, oszt belekötök valakibe