Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

El nem hiszed mennyire tele a tököm gmail-el nekem eddig volt egy jó kis emilcímem ahol levelet kaptam és küldtem... ennél nekem nem is kell több, most meg ömlik rajta a szar olyan szinten hogy követni sem tudom. Rákattoltam Hagyma galériájára és be kellett hozzá jelentkeznem, amikor ez megtörtént azt írta kérjek engedélyt... majd várjak egy újabb levélre amiben vagy kapok vagy nem... Nincs nekem ehhez türelmem
Már nem is található.
Most meg " That’s an error" van... azt hiszem meguntam, majd elmeséled egyszer...
"Nincs engedélyed az album megtekintéséhez"
Az "engedély kérése" után meg várom a zengedélyt...
milyen baromság ez?
Nem nyilvános az album?
ITT a galéria. Sajnos most másik telóval fényképeztünk, mert elvileg annak jobb a kamerája (12.6 mp-es), de ahogy látszik, valami eszméletlen rossz lett egykét kép. Nem is értem. Jól kifáradtunk, pedig összvissz 200km-t mentünk csak.
Holnap hajrá a 350-hez, azért azzal is el fog menni az egész nap. Viszont annyira jó idő volt, hogy ezt ki kell használni annak aki tudja :)
Jónak néz ki
Szerencsére ma olyan jól haladtam, hogy a holnapi napot teljesen a motorozásnak szentelhetem. Magányos farkas verzió lesz két archaikus úticéllal, nagyjából 350km-el tervezve. Az egyikhez mondjuk út sem vezet, így az kissé bizonytalan ha más nem begyalogolok
További hasonlóan kellemes őszi hétvégét mindenkinek!
Biztos vagy Te ebben? Itt is egész nap sütött, 21 fok volt du. 1530-kor! Mindenki, azt összes motoros az úton volt!
Akkor mostmár tényleg gurultok. ("csomó helyen enni")
Igen, kiváló idő volt ma, igazi motorozós. Reggel motorral mentem dolgozni, kicsit még hüsi volt ( 7 óra), délben pedig elmentem megnézni a csapatot Bánkon, mert odamentek valami osztály bulira.
Most pedig sörözök. Mert megérdemlem.
Meglesz. Most Szobon gyrost eszünk. Elég lassan haladtunk mert megalltunk csomó helyen enni :) Innen már nem állunk meg semmiért, max fényképezni :) jó meleg van...
Fotókkal kérjük alátámasztani! Igazolni!
EZ lesz a mai terv :)
Megvolt már a szüret , remélem eleszi innen a fene!
Igen. Én is megyek. Dolgozni.
Azért az jelent valamit, hogy hiába húzom végig a hónapot, keményen, hétvégén még el kell menni maszekolni, hogy meg is éljünk.
Vicc ez az egész, csak valahogy nincs kedvem nevetni!
ha nem esik, én holnap tervezem Zebegény-Nagymarost célpontnak kb délután 1től. Zebegényben egy nagyon jó hambis van, Nagymaroson meg cukrászda. Ma annyira meleg volt, hogy holnap menni kell :)
és a szomszédok a vuvuzelával milyen évszakban jönnek elő?
HP!
Butuska. Gyógynövény, méz, és szegfűszeg nem volt benne.
Én még 1szer se.
én birom a meleget, a hideget +útállom.
Pedig erre roppant mód vigyázz! Még józan találsz maradni!
Vasárnap délután 3-tól programom van, nem fér bele ráadásul voltam is már ott kétszer , ha lesz rá időm holnap délután megnézek egy elfelejtett kápolnát, vagy vasárnap délelőtt... még nem tudok biztosat.
Ajjaj! Én anélkül ittam!
Tán csak nem lesz valami bajom?
Vasárnap? Regéci vár?
Szép az ősz ha olyan mint pl. ma is volt.
Elég sűrű a hétvégém de valamit én is kitalálok, ki tudja milyen idő lesz ezután.