Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennyi cuccal mész melóba? Az jó sok. Gondolom az ebéd az egész
Eltört a Zúj tükör, vagy mi történt ami miatt muszáJból lecserélted?
Reggel, felmálházva indulás a dolgozóba.
Ja, visszakapta a régi tükreit a Penge, mert muszály volt.
jaaa, akkor örülök
mármint, hogy Neked tetszik. Persze jó, hogy legalább van kép, viszont én mikor csináltam abban a hitben voltam, hogy ezek a képek aztán olyanok lesznek hogy.... Nagyfelbontású, tűéles, erre mikor megnézem nagyban, egy nagy massza az egész. Főleg a panorámákban nem jó, hogy ilyen elmosódott. Így pl nem teszem be háttérképnek, amúgy meg simán. Sőt, a jó minőségű képpel lehet szórakozni mindenféle programmal, hogy még jobb legyen.

Nekem egyébként ebből a 3ból a második tetszik, nem azért mert rajta vagyok, akármilyen motoros lehetne rajta. Hanem kifejezi azt, ahogy a motoros a távolba néz, és oda vágyik a látott táj egy jó messzi pontjára (ami aztán valóra is válik pár percen-órán belül) És ez az érzés nagyon jó.
Igazából a tetszésemet akartam kinyilvánítani mert semmilyen minőségi kifogásom nincs, vagyis eltudnám képzelni egy képkeretben a képet.
Még 8.ban egy osztálykiránduláson a múzeumban azt mondta a kísérő, hogy kissé hunyorogva kell nézegetni a fetményeket mert akkor az ecsetbarázdák összemosódnak és élőbb lesz a kép. Persze ehhez is érzék kell, mint ahogy ahhoz is, hogy meglásd a szépet!
A fényekkel nekem is volt bajom, volt kép ami szebb lett "auto"-ba mint pl. "Landscape"-be, de olyan is volt amit a harmadik beállításra sikerült normálisan lefotózni Jöttek-mentek a fellegek és az átszűrődő napfény hol nagyon erős volt, hol pedig annyira kevés hogy sötét lett a kép.
Amatőrök vagyunk és emlékeket gyártunk nem szabad ezt szigorúan venni. Az igazi élményt viszont elhoztuk magunkkal
mármint a kép minőségére gondolsz? Na erre mondtam hogy a gagyi kínai telefonba valami eszméletlen szar kamerát tettek. Nem tudott mit kezdeni a szembe nappal, ezért olyan, mintha tettem volna rá egy festmény szerű effektet. Pedig nem
Ezért mondom mindig, hogy "Az ész a fontos, nem a sok megapixel"
A harmadik kép olyan mint egy festmény!
na, itt van pár.
Kicsit összerogyasztották a csónakázótó - már csak emlék - épületét.
Igazából erre ritkán járok akkor is motorral, viszont vannak azért még hiányosságok, pl. a 47-es szeghalom felé... pedig 2számjegyű Hu-go köteles, na az még szép pénz ami abból befolyik
Legalább lenne már látszata, akkor talán könnyebb lenne elfogadni a fizetnivalókat
Ez jó hír, még úgy is hogy én igen ritkán járok arra. Legalább Ti nem zúzzátok szét az autótokat meg a motort. Bezzeg nálunk a csatornázás miatt gyakorlatilag az egész város egy nagy off-road pálya. Csak hát a járművek nagy része nem erre van tervezve tartósan.
Lehet hírtelen hajlította az aszfalt meg már rideg egy kicsit aztán azért reped
Viccet félretéve ma meglepődve tapasztaltam, hogy épülnek az utak! Karcag feltúrva már belül is nem csak a 4-es felől, sőt Kunmadaras irányába is, aztán Balmazújváros szintén, Nagyhegyes-Hajdúszoboszló között pedig kész a tükörsima út
Szeretném azt hinni hogy ez nem csak a látszat...
Azért repedezett össze mert túl hajlította. Gyanús, hogy felénk is azért ilyen sz@rok az utak.
Ott is ősz volt úgy látom ilyenkor a legszebb amikor még fent van a sokszínű levél és csak úgy ragyog a napfényben...
Most viszont kevésbé sikeredett az úthajlítás mert összerepedezett az aszfalt

nagyon finom volt, és csak 160 ft. Manapság ez elég olcsónak számít szerintem. Ráadásul akkorákat pakolt rá a kisasszony, hogy csak néztem :)
Ehhez nem kell a zengedély elég csak rákattintani!
Lombok között őszben jártam
Tudtam, hogy rád számíthatok! Köszi!
Na lásd kivel van dógod, mutatok belőle egyet!
Mer nem kértél engedély oszt azé!
Én miért nem látom?
Észrevettem.
Most már igen, sőt megjött a zengedély is... eszembe jutott a katonaság ahol minden mondat így kezdődött "kérek engedélyt", főleg a legelején...
Amúgy jó képek!
https://plus.google.com/photos...

így se megy? eddig ment a "shared privately" ha elküldtem nektek a linket. Most pedig nem?
A "közösségi" baromságokról nem is beszélve... lassan faszbuk lesz már abból is?