Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel ez már több mint 3éves történet nem tudom lehet-e még olyat kapni. Valami sűrű sörtéjű üvegmosó is jó lehet, nemrég voltam egy Curver mintaboltban és ott is láttam hasonlót. Szerintem bármelyik hypermarket konyhai részlegén szerencsvel jársz, légy kreatív

Ez pl. egy üvegmosó kefe 622Ft-ért, én is valami hasonlót veszek, mert erősen kopottas az enyém is.
Örülök hogy megtaláltad a csuprot , nem egy könnyedén és olcsón pótolható alkatrész, a banditos haveromnak ezt volt a legkörülményesebb beszereznie.
a húlye eszement un. költőket idézgetitek.
hány éjszakát hédereztél a Tiszánál?
ROTHAGGYON+az ősz a téllel egyűtt!
Tévedsz sumi! Nem isszuk el, "megfolyósítjuk" Éppen most szürcsölöm a "gyógyszert" tettem bele gyógynövényt és mézet is, -vörösbor fahéjjal szegfűszeggel- !
Aszondja , hogy: -A kanyargóóós Tisza mentééén , ottt születtteeeem!
Mikor a napfény sziporkázva csillog a havon, és a téli erdőn akkora csend van, hogy a pihék hullását is hallani...!
Emlékszem két sorra de most nem találom:
"Elszállunk mi is miként elszállt a nyár ,
az égre illanunk fel mint a gőz,
utánunk ezüst köd szitál majd,
s nyomunkra aranyport hint az ősz!"

Ez a természet körforgása!
A régi elhervad és abból lesz a fiatal és az új.
A noemberi ködben ott van a májusi napsütés ígérete !
Ismertem egy embert. '56-ban kiment Norvégiába, és mikor nyugdíjas lett feleségestől elköltözött dél-Spanyolországba!
Aztán 3 év múlva visszament, mert : " Azt az őrült meleget nem lehet kibírni, mindig süt a nap"!
A tél az nem "kib@szott". A tél az tél. Nyilván nekünk nem előnyös.
Előnye? Pld nem kell tankolni, elihatjuk. Lásd: Józsi!
Szóval szükségszerű rossz.
Mi pl. kimondottan szeretünk sétálni azon a helyen, ahol a képek készültek. Volt rá példa többször is, hogy a kemény minuszokban csak a mi lábnyomaink látszottak a hóban, le a Maros partjáig.De ez is ember függő.
Mondd meg mi a szép a kib@szott télben? /rohaggyon meg/
Örülj minden évszaknak, mindben van valami ami szép! Tavassza a rigó cifrázza, most a kedvenc énekesmadaraim a varjúcskák !
Egyik nap hallom az udvaron éktelen kárálnak a varjak . Kimegyek, és láttam ahogy legalább 30 varjú szidta a Bandi macskát a nyakát nyújtva, és "Ő" meg peckesen lépdelt hazafelé!
Köszi Józsi!
Ezek a képek már itthon készültek. Mármint nem a házunknál (sajnos), hanem a Maros-parti strand felé vezető út mellett. Én egyébként személy szerint nem annyira szeretem az őszt. Nekem nagyon lehangoló. Ha lehet választani akkor a tavasz és annak vége, amikor még elviselhető a meleg. Reggel csicseregnek a madarak, szépen zöldül minden, az mindig jó kedvre derít.
Nagyon szép az erdő, de a Honda sem kutya!
Üdv. Urak!
Nekem ma volt szerencsém- na meg időm is- gurulni egy rövid kört. Kb. 100 km-t mentem. Ez nagyjából felért egy vér átömlesztéssel. Hiányzott is már nagyon, jól is esett még inkább. A hétvégére még hasonló időt ígérnek, aki tudja használja ki.
Én is utólag jöttem rá, hogy a motorost is elvihettem volna a benzinkútra, és szerezzen flakont magának , de ez így jött ki!
Allah növessze hosszúra
a szakállatokat Igazhitű effendik!
na ilyet venni fogok. Akármilyen boltban lehet próbálkozni? Pl egy OBI-ban tuti van gondolom
Múlt héten megálltam a baleset helyszínén nézelődni, megtaláltam a Km óra burkolatát egyben a fűben. benne van a csap, amivel fel van fogatva, az tört ki az alsó fehér műanyagból. egy tízforintosnyi sérülés van a krómon ott, ahol tavaly is sérült, mikor eldőlt a darált aszfalton. örömbódottá
Na azt konkrétan nem tudom de az biztos, hogy nem egy egyszerű telelő madár
Nem, varjú biztos nem, Esteleg Főnix?
Azok mikor járnak?
Téged legalább nem csaptak be, mert hozhattak a korai gólyák velem is ezt akarták megetetni, csak én jan 18-án születtem... azért meg majd hülye lesz a gólya hamarabb hazajönni hogy engem hurcolásszon Azóta se tudom hogyan kerültem erre a földre, talán a varjak hozhattak, vagy a bagoly de az se jó mert az éjjel jár én meg nappal jöttem... a fácán maradt még vagy a holló... mert a cinege, rigó, szajkó, veréb és társai túl kicsik... a héja meg inkább elvinne mint hozna...

A motorra visszatérve ezek szerint nálam tényleg nagyon meghatározó a piros-fehér szín... mindenben azt látom.
Bármit
Én egy hónappal korábban születtem, hogy hamarabb csinálhassak bárnit Például vérátömlesztést
de csak azért csináltam, mert április 21.-én nincs semmi, viszont március 21. a tavasz első napja! valamint a tanácsköztársaság valahanyadik évfordulója, és amíg kommunisták voltunk, ez munkaszüneti nap volt, meg fel is lobogózták a városokat a tiszteletemre. Én sokat buktam a rendszerváltoztatással
Kicsit törhetett a fény, mert az említett 1200-es ételhordó-bordó színekben pompázott a szivárványos leömlőket figyelmen kívül hagyva. az maradna a megszokott színében
Anyám szerint én vissza akartam fordulni amikor kinéztem a lyukon... sőt majdnem egy óráig barkácsoltak rajtam mire aztán meguntam és felsírtam
Utólag úgy tűnik jól döntöttem, hogy a szemeteskosár helyett ezt az életnek nevezett átlagosan 65 évnyi kínlódást választottam, pedig akkor még nem is tudhattam, hogy motorozni fogok

Ha jól rémlik egy 1200-as volt amit kinéztél, bordó-fehér festéssel és elszineződött leömlőkkel. Nem lesz olcsó de tényleg szép, ha a leömlőket is megirígyelted abban tudok segíteni. Ha bejön a nagy meleg nyomunk egy jó órát az autópályán aztán az egyik pihenőnél tiltáson járatjuk néhány percig... a szivárvány minden színével fog tündökölni
Nekem is nagyon hiányoznak azok az idők, még szerencse, hogy amikor a motoros cimboráimmal vagyok, mindig sikerül újraélni azt. nincsenek napi gondok, politika, gyúlölködés, erőszak, csak benzingőz, fekete út, gyönyörű táj, végtelen jókedv, barátok, eufória.
És sok másért is, de ezért megérte megszületni.
Hát ez tényleg ott van szakmailag, de azért az enyém se kutya
nem volna szívem ennyire átfaragni a vasam, de ez tényleg profi munka, elismerésre méltó.

Egyébként most, hogy úgyis festetnem kell az első sárvédőt, meg a tankot gondolkozom azon a kétszínű festésen, ami azon az 1200-esen volt, amit hajdanán belinkeltem. az nagyon bejött nekem