Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És 1 NEM kedvenc:
Na még 1 kedvenc kép:
Erre én is mondhatnék példákat, de azt ide nem írom le, mert ha véletlenül 1 munkavédelmis elolvasná, rögtön agyon- helyen- lőne!
Az semmi, hogy egy kosárban. Amikor a biztonsági övön lógva vízszintesen csinálja a villanyszerelő a kötést , na az már valami. És nem azzal vagy elfoglalva, hogy milyen magasan vagy , hanem a munkával.
Azért én beszarnék 20 méter magasan, hogy csak egy kosárban vagyok :)

Szépek a képek is egyébként, azok a magas hegyek a háttérben elég jól néznek ki.
Nagyon nagyon szép helyeken jártatok.
Mivel a medve nem evett meg benneteket, kinőhetett - nem visszakaptad - a hajad. És ez igen helyénvaló, mert - lássuk be - igen előnytelen volt.
A dátumnak semmi jelentősége, kép, és a színek az elmúlást, a befejezést szimboliztálják, a szezon végét. Szerintem sikerült elkapni ezt, amiben - mint a természetben - benne van a jövő újrakezdése. Újabb közös motorozások, esetleg közös ivások. ( Bár a Józsi is csak kibeszél a fejéből )
Ha már kedvenc képek
Az első kép azért tetszik mert ott voltam én is csak nem látszok mert én fogom a fényképezőt ami nem visszapillantó tükör.
A második azért tetszik mert ott tisztán látszik, hogy egy ásványvizes palackot szorongatok tehát nem lehetek alkoholista.
A harmadik azért tetszik mert találkoztam Shrek hű barátjával a szamárral, tehát a mese igaz és léteznek mesehősök, csak messzire el kell menni hogy találkozzunk velük, egészen Tündérországig.
A negyedik azért tetszik mert mindketten ott voltunk, de hogy pontosan hol az nem derült ki mert az a nagy víztározó a térképről is hiányzott.
Az ötödik azért tetszik mert az a csúnya kopasz ember ott a fiatalasszony mellett már a múlté, mert azóta visszakaptam a hajam.
A hatodik azért tetszik mert a Retyezát hegységben készült és nem evett meg bennünket a medve.
Végezetül egy bölcsesség: Mindenkinek hinni kell valamiben, én azt hiszem iszok mégegyet
Ez a dátum miatt kedvenc, vagy maga a kép is tetszik? Egyébként nekem speciel még úgy is bejön, hogy ezen nem hajlik semmi. Amúgy meg aki a 10.-re is kézben hordja fel az ablakokat ne panaszkodjon. Leszálló ág meg hasonló.... ha-ha.
Azt mind tudjuk! Elengedett fél kézzel nyomtad ki a lekvárt a palacsintából!
Szép jó estét az Uraknak!
Az 1ik kedvenc képem 2011.11.11.
Ó, igazán köszönöm szépen!
De már erősen leszálló ágban vagyok.
( Képzeld el milyen lehettem fénykoromban! )
De a teret még bármikor elhajlítom!
Jó estét!
Ma nem dolgozok, gondoltam benézek. Erre senki. Mikor robotolok, akkor meg olyan mozgás van, hogy másnap nem győzöm bepótolni a lemaradást. Miki meg egyfolytában hajlítgatja az utakat a vizeket. Ha nem láttam volna élőben hogy milyen erős, el se hinném hogy képes ilyenre.
lehettem volna "főnök" többször is, de csak úgy vállaltam , hogy dolgozok közben! A másik meg az, hogy engem senkinek a butasága lustasága balfszsága miatt ne aszogassanak! Bőven elég a magamé is!
Én ezt téliesítést nem is nagyon erőltetem, hisz tavaly decemberben is mentünk kicsit, kétszer is. Aztán januárban is, februárban is.
Persze nyílván nem túrában gondolkodik az ember, csak kis karkákban, hisz hideg van még.
Még én se téliesítettem a Csühöst csak lesz tán még egy kis jóidő a kutya rugja meg!
Annyira azért nem olyan jó az, egészen más a hétköznapi oldala, főleg ha tényleg beköszönt a -15°C, bár a szabályzat akkor már nem engedi feszültség alatti munkát...
Na de egyszer majd én is leszállok a földre, (ezért tanulok) voltam már angyal eleget bár lehet akkor meg hiányozni fog...
Könnyen beszélsz ott a felhők felett a magasban!
Szerintem már ne is igyál, hagyd meg tavaszra!
Még megárt!
Mert igen hozzászoktál a jóhoz! Én sem tudom mi lesz, ha -15 körül lesz a "hő"-mérséklet? A postásnénink ma majd megfagyott!
A legkisebb gyerek 8-éves volt, alig tudtuk összevenni annyira a testhevederzetet, hogy ne essen le róla A két gém teljes magassága 20méter körül van, de ez egy szabad téren teljesen másképp mutat mint amikor vannak fák vagy tereptárgyak... teljes magasságot mentünk, de mindig a vendég volt a főnök én csak a joystic-ot kezeltem. Volt aki egyből a legmagasabbra akart menni, aztán amikor az első gémet kinyújtottam már reklamált is hogy elég lesz
Nem úgy van az. Ha jó lesz az idő, márpedig következő hét vége felé már 20 fok is lehet, akkor motorozom. Innen Kispestről Csömörre most nem mennék ki minden motorozáskor, meg aztán még még munkába is inkább motorral mennék ha melegebb van. Ha kiviszem Csömörre a garázsba, onnan tavaszig elő nem veszem. Vagy kiutazok 20 km-t csak hogy motorozzak.De az meg hülyeség kérem.
Tehát amíg még van esélye hogy motorral járjak, addig itt lesz velem. Ha rosszra fordul az idő, akkor viszem Csömörre. 10 fokok vannak még, ha lenne kedvem beöltözni reggelente akkor azzal megyek majd, de ezt mindig a reggeli kedv dönti el :D Illetve ha várhatóan nagy a forgalom a városban.
Élvezték gondolom, főleg a gyerekek. Milyen magasra vitted őket, illetve mennyi a maximum amennyire lehet?
Kaptam én is egy teljes pihenőnapot mert szombaton családi nap volt a cég rendezésében a debreceni SZUSZ parkban, a nagyfőnök kirendelte a 25tonnás speciális kosarast a családtagokat szórakoztatni, így nekem tulajdonképpen munkával telt. Először úgy volt, hogy 10-12-ig tart de akkora volt az érdeklődés, hogy este majdnem 6-ig ért végig a sor. Naponta kezelem a gépet de olyankor addig mozog a szerelőkosár amíg felvesszük a munkaállást és nem folyamatosan... most viszont egész nap fel-le... a végén már rendesen elfáradtam.
Találd ki, hogy ki volt az egyik utasom
Ma én is fáztam odafent... olyan szép pirospozsgás vagyok pegig még nem is ittam