Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép kanyart csináltál az egyébként nyílegyenes útból simán bevenném 200-al ha mernék annyival menni
Köszönjük ! Ma sem volt errefelé az a kimondott strandidő a fene egye meg! Pedig úgy pancsoltam volna egyet!
Közkívánatra még 1-et:
Tedd el azt a szegény motort rendes helyre .
Nem ezt érdemli , hogy az út szélén ázik fázik didereg !
Most is megtehetnéd , ha nem ott lapítanál a gép mellett.
Akkor én megragadom az alkalmat, és felteszek 1 képet:
sajna nincs több.
Amikor pedig szerelek, a koszos kezemmel nincs kedvem általában fotózni. De legközelebb ha csinálok valamit, legalább azt dokumentálom valahogyan :)
Nyarat idén már semmi nem fog csinálni. Annyira hideg volt reggel, hogy inkább kocsiba ültem, nem volt kedvem arra a negyed órára magamra hámozni 3 réteg ruhát, majd levenni ugyanezt...
Meg úgyis tudtam, hogy otthon semmi nem vár, sokáig leszek bent, így megvárom míg lemegy a pesti csúcsforgalom. Még mindig dógozóban vagyok. Na nem mintha dolgoznék, de azért itt vagyok. Gyűjtöm a túlórákat A motor pedig kint van a hidegben. Lehet, hogy lassan haza kéne vinni a garázsba, hadd pihenjen. Nem jó neki gondolom, hogy hajnalban mínuszok vannak.
Egy fecske nem csinál nyarat... nem vagyunk egyformák, ha van még képed én várom mert nekem tetszik!
Elég nagy pangás van itt napok óta Urak!
Örülök, ha valaki örül a képeknek, a cicákat megnézem szombaton, úgyis megyek mamához.
Van ott több is nem csak egy. Kvázi a kockázat is nagyobb.
Nincs szőkenős előítéletem de szerintem ő volt a kompos
Vagyis túl rövid pórázon volt a komp...
a lyuk ott van:
Azt mondta a kompos, hogy a hozzánemértés az ok.
Ugyanis vannak helyzetek, amikor ki kell kötni a kompot.
Na most, ha túl magasra kerül - a vízállás változása végett - akkor esetleg kint reked. De ha alacsonyan van, akkor a vízszint emelkedése esetén a belső fele víz alá kerül, és ha olyan a helyzet, akkor az a fele már nem tud kiemelkedni, vagyis lesüllyed. Elsüllyed.
Nem lyuk volt.
Erkölcstelen népség!
A lyuk másütt van.
Hát most mondd meg?! Fertelmetes!
Te Józsi! Neked egy kompbalesetről is a pina jut az eszedbe?
No látod , én is éppen a lukról beszéltem, te randa erkölcstelen alak!
Mielőtt még Arkhimédész törvényét feszegetnénk szeretnék rávilágítani az én egyszerű kis falusi eszemmel arra a tényre, hogy baszhatják a felhajtóérőt ha mondjuk valahol keletkezik egy lyuk
Na és engem ez érdekel, vagyis a lyuk keletkezésének oka, annak előzménye és az ebből adódó következmények.
Magyarul mi a fenétől süllyedt el az a bizonyos komp Panyolánál, amiről ráadásul még csak hírmorzsa sincs a neten...
Öt kis fekete szőrgombócka! Csak az a baj, igen aprók.
Én erről most "felhomájosíthatlak!"
Azért süllyedt el, mert kevesebb volt a felhajtóerő, mint a komp súlya!
Szegénykék... a mamacicák ha veszélyben érzik a kicsinyeiket elhurcolják másik helyre, lehet csak átutazóban vannak a nagymamádnál és már nem lesznek ott mire legközelebb mész, de az is lehet, hogy elveszítették a mamájukat. Figyelj rájuk és ha nincs más megoldás add be állatmenhelyre őket.
Változó az út minősége, van ahol nem a legjobb, de olyan is van ami nagyságrendekkel jobb mint az itthoni, ilyen pl. a Kőközi szoros.
Engem személy szerint nem traktálsz, egyrészt szeretem nézegetni a motorozós képeket, másrészt tudok örülni mások örömének is.
A "Csöpi" valószínűleg félre értelmezte, azt hitte neki tartjátok a csibéket
Mit mesélt a kompos bácsi? Miért süllyedt el a panyolai komp?