Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha már így állatokról volt szó, szüleim ezeket a kis állatkákat találták a nagymamámnál Pesterzsébeten a sufni előtt.
Pedig nincs is cicája!
De nagyon aranyosak. A héten át is megyek hozzá meglesni megvannak-e még.

EGyébként az én bicajomat is kb 2 hete lopták el a Határ úti metróállomásnál. Szemetek.
Többször megnéztem a videót, nagyon tetszik. Kurvaszép helyeken jártatok, de ahogy láttam az út minősége nem volt a legjobb
Üdv Uraim!

Már nem traktállak sokat képekkel, de kaptam megint párat a túráról.
Van egykét jó új kép!
Itt
Sok évvel ezelőtt a "Csöpi" ette az udvaron kapirgáló csirkét. Elég volt annyi a leszoktatáshoz, hogy mögé álltam az ólnak, a kutya megkötve, és amikor mozdult a csirkére akkor egy hosszú suhogós fűzfavesszővel kapott egyet a fenekére.
Ezt kellett kb 8 x megismételni, és utána ott kapirgálhattak körülötte akkor sem bántotta őket.
Tömegnyomor a kompon.
Nem. Ez nem fért volna bele a szűkös időkeretbe. Ráadásul homlokegyenest a másik irányba van. Nomeg ma egyedül voltam.
Ez úgy kezdődött, hogy Zoli vett 1 Shoei sisakot. De venni akart hozzá 1 sötét plexit is. ( Motorja űlésén látható. ) Az viszont Mátészalkán volt, tehát oda el kellett menni. Mondta, hogy menjek vele, mert lebeszélte 1 sráccal.
El is mentünk, viszont én mondtam, hogy ha már itt járunk, menjünk 1 kis karikát szalka után. V.namény alatt jöttünk vissza komppal, és ott a kompos elmesélte, hogy miért süllyedt el Panyolánál a másik komp.
( Kocsord, Tunyogmatolcs, Fehérgyarmat, Nábrád, Kérsemjén, Panyola, Olcsvaapáti, Olcsva, Nagydobos, Ópályi.)
Én nem értem rá igazán, és így "időileg" kis költségvetésű karika lett.
Ha leszidod akkor néz rád a nagy szemeivel a világ minden szomorúságát hordozva, a fülét lekonyítja és úgy megy el melletted, hogy "véletlen" megbök az orrával... persze hogy nem bírsz rá haragudni. Az ne tartson állatot aki emberi gondolatokat vár el tőlük, fordítva kell megközelíteni, az ők eszükkel kell gondolkodnunk és aszerint kialakítani az életterüket ha kárt csinálnak az már emberi hanyagság is!
Azt elhiszem. Azon se csodálkoznék, ha akkor elindultál volna a kapu felé és kikergetted volna a világból. Olyanok mint a gyerekek, (szinte) mindent megbocsát nekik az ember.
Mondjuk akkor nem szakadtam meg a röhögéstől...
De a helyreállítás akkor is a Tied maradt. Bezzeg mikor a motor sárvédőjét tette tönkre.....
Ez is ma készült? A környéken nem tudok kompot a Hortobágyon...
Van Krisztinek egy kis csinos 26-os kosaras boltbajárós bicaja, egyik este kint felejtődött az udvaron... reggel arra mentünk ki, hogy elfogyott róla mindkét műanyag pedál és a hátsólámpa is
Mondjuk az vicces volt, de csak akkor röhögtem (de akkor nagyon) amikor az asszony nem látta
Sajnos egyre inkább kellenek az ilyen éber és félelmet keltő kutyák. Az más dolog, hogy mennyire játékos és milyen gyerek még, de egy idegen ezeket nem tudva kétszer is meggondolja, hogy benyisson-e a kapun. Nálunk annak idején pont én szerettem volna ezt a fajtát, asszonyka félt a gyerek miatt. De mikor elmentünk megnézni őket, elolvadt egy perc alatt. Utána már jobban várta mikor hozhatjuk mint én. Persze ez is sokat rosszalkodott még fiatal volt,de azokat már régen megbocsájtottuk neki.
Először én nagyon nem akartam, előítéleteim voltak a fajtával kapcsolatban, ráadásul még Bundást se hevertem ki akkor. Aztán mégis engedtem a gyereknek és egy este elautóztunk Komádiba megnézni. Hatan voltak testvérek, de csak ő figyelt ránk és amikor meglátott minket odatipegett hozzánk... akkor csak megnézni indultunk, még dobozt se vittünk mégis elhoztuk. Ahogy nőtt egyre több borsot tört az orrom alá és volt amikor olyat is mondtam bárcsak ne is hoztuk volna el... ma már sokkal komolyabb, de még most se lehet kiengedni a kennelből ha dolgozok a műhely előtt, mindent elvisz, mindennel játszik.
Napi szinten kell vele foglalkozni, hiperaktív amíg el nem fárad. Viszont nagyon éber és tényleg nagyon védi a területét. Iskolából jöttem haza egyik este és megpróbáltam besurrani és tesztelni ezzel, megmondom őszintén félelmetes volt... persze amikor felismert abban a pillanatban játékos kiskutyává vált újra.
Az idejét sem tudom megmondani mikor voltam részeg utoljára. Ez csak képletes volt. Már reggel így indított Józsi, azután meg többször is szóba került és hát nekem már az is megárt. Más.
Szépen felcseperedett közben a kislány (Zara). Kölyöknek is nagyon szép volt, de így kamasznak is igen mutatós. Majd ha megállapodik a növésben, megvastagszik, tiszta izom lesz, akkor lesz az igazi. Nagyon szeretem ezt a fajtát. Szépek, okosak.
Csak úgy jött, nem volt előre megtervezve. A gyerekszoba festés projekt fut, és mikor befejeztem, - még nem végleg - 11-kor, akkor döntöttem úgy, hogy megyek. Hortobágy is csak úgy beúsztott a képbe, akkor találtam ki.
De legközelebb előre tervezek.
Annyira nagyon azért nem ismerlek, de ez a bebaszás dolog elég hihetetlen

/főleg alkohol nélkül/
Ma én is ráértem volna ha esetleg rámcsörögsz, a fűnyírást simán elnapoltam volna ha motorozásról van szó. Jó is lett volna mert ahogy látom 12:36 kor már felraktad az első képet, utána még nekem is lett volna időm Zara szolgálati helyét befejezni.
Ez a csúnya nap másra nem jó csak az ivásra. Annyit foglalkoztam az itókával, hogy már be is b@sztam egy kicsit. Mi lett volna ha alkoholt is juttatok a testbe.
Lényegesen kevesebben!
Már megint az iváson jár az eszed! Nem lesz ennek jó vége!
Azért óvatosságból lebetonozták még a tankokat is, nehogy elhordják a rossz fiúk a méhecskébe. De sok jó sört, vagy ne adj isten Vadászmestert kifutna egy ekkora vasdarab.
Most mintha kevesebben lettek volna, mint azon a bizonyos vasárnapon.
Ja, még 1 kép: