Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott minden bokor alatt van 1 ilyen tank.
Válaszolva kérdésedre, igen, ott is együtt voltunk.
No meg itt is együtt - a kép mellékelve - sétáltunk mindannyian, csak én behajtottam most motorral.
Értem én, értem. Ma délelőtt itthon voltam...... ha jól emlékszek. De még augusztusban lehettünk együtt ott. Már ha ez az a tank. Ha nem, akkor felétek igen nagy az egy négyzet kilométerre eső tankok száma.
Akkor ez tulajdonképpen a tér görbítése?
Várjál már, várjál! Most értem épp haza.
A képek igen frissek, készítés után felrakva. ( Prezentálva.)
78,65 fokos pontosan.
Amúgy ott épp tök egyenes.
Ez az ahol együtt is voltunk?
Milyen görbe út a pusztában.
Én beakartam tenni a Bandit a macskaházba, és alig fér bele!
Aztán egyből ki is jött belőle.
Gondolom érzi rajta az előző macska szagát.
Itt is énekelnek az énekesmadaraim (kár-kár!) pedig esik. A kandúr inkább elhevert a kályha mellé! pedig máskor igyekszik kifelé! Tegnap egy luknál ült vagy másfél órát, mire megfogta a mezeit.
Jól nyomon követhető a valamit-valamiért elv. Őrkutyának munkáért cserébe megfelelő házikó. A gazdinak a házikóért cserébe söröcske (na meg a nyugodt éjszaka).
Nincs bajom az őszi munkával, megiszom a kávét aztán folytatom, söröm van elég és mint említettem remek az idő is.
Kutyaház projekt van még mára, éjszakára kiengedjük a kennelből Zarát és mivel nagyon jól teszi a dolgát az őrség így megérdemli a megfelelő őrbódét
Irigyellek Téged. Már mint nem a fűnyírás miatt, hanem a madárdalos és napos miatt. Itt igazi taknyos idő van. Ha szeretném a szeszt, most belefojtanám magam. Mivel nem, így rontom még itt egy darabig a levegőt.
Az Észak-Alföld madárdalos, sőt napos de enyhén szeles, viszont kiválóan alkalmas pl. fűnyíráshoz ami már meg is történt
Azt hiszem ez még nem a gyógyszer túladagolás tipikus esete.
Csak egy háromcentest! Mert a "Vadászmester" orvosság!
Egészségedre! Csak aztán meg ne ártson. Baleset nem csak az úton érheti az embert.
Illetve gyógyszert!
Én is úgy döntöttem, hogy ma nem motorozok, ezért ittam egy "orvosságot"!
Madárdalos szép jó reggel is lehetne, ha nem pocsék szürke lenne az ég és nem esne az eső. De mi azért is legyünk happyk!
Lekenyerezted. Pontosabban "süteményezted".
És azt gondolta magában, hogy ez 1 rendes, becsületes, tisztességes magyar ember! Akit nagyon meg kell becsülni, mert igen kevés van belőle!
Kriszti azt mondta még szerencse hogy a szamár túl nagy, ezért nem akartam azt is hazahozni... Amúgy azonnal kiválasztott magának, persze a vonzódásnak némi süteményféleség is volt a kiváltó oka, de az is lehet fajtabelinek gondolt
Amúgy volt több is de mind jámbor volt mint egy kiscica, ez a csíkos hátú is csak úgy beállt a motorok közé, nem tolakodott, nem akarta feldönteni a gépeket csak ott állt. Kénytelen voltam elcsalni onnan, hogy végre eltudjunk indulni
Király lett!
De az a szamár -mivel "szamár" - akart tőled valamit.