Válaszolva kérdésedre, igen, ott is együtt voltunk.
No meg itt is együtt - a kép mellékelve - sétáltunk mindannyian, csak én behajtottam most motorral.
Értem én, értem. Ma délelőtt itthon voltam...... ha jól emlékszek. De még augusztusban lehettünk együtt ott. Már ha ez az a tank. Ha nem, akkor felétek igen nagy az egy négyzet kilométerre eső tankok száma.
Itt is énekelnek az énekesmadaraim (kár-kár!) pedig esik. A kandúr inkább elhevert a kályha mellé! pedig máskor igyekszik kifelé! Tegnap egy luknál ült vagy másfél órát, mire megfogta a mezeit.
Jól nyomon követhető a valamit-valamiért elv. Őrkutyának munkáért cserébe megfelelő házikó. A gazdinak a házikóért cserébe söröcske (na meg a nyugodt éjszaka).
Nincs bajom az őszi munkával, megiszom a kávét aztán folytatom, söröm van elég és mint említettem remek az idő is.
Kutyaház projekt van még mára, éjszakára kiengedjük a kennelből Zarát és mivel nagyon jól teszi a dolgát az őrség így megérdemli a megfelelő őrbódét
Irigyellek Téged. Már mint nem a fűnyírás miatt, hanem a madárdalos és napos miatt. Itt igazi taknyos idő van. Ha szeretném a szeszt, most belefojtanám magam. Mivel nem, így rontom még itt egy darabig a levegőt.
Lekenyerezted. Pontosabban "süteményezted".
És azt gondolta magában, hogy ez 1 rendes, becsületes, tisztességes magyar ember! Akit nagyon meg kell becsülni, mert igen kevés van belőle!
Kriszti azt mondta még szerencse hogy a szamár túl nagy, ezért nem akartam azt is hazahozni... Amúgy azonnal kiválasztott magának, persze a vonzódásnak némi süteményféleség is volt a kiváltó oka, de az is lehet fajtabelinek gondolt
Amúgy volt több is de mind jámbor volt mint egy kiscica, ez a csíkos hátú is csak úgy beállt a motorok közé, nem tolakodott, nem akarta feldönteni a gépeket csak ott állt. Kénytelen voltam elcsalni onnan, hogy végre eltudjunk indulni
No meg itt is együtt - a kép mellékelve - sétáltunk mindannyian, csak én behajtottam most motorral.
A képek igen frissek, készítés után felrakva. ( Prezentálva.)
Amúgy ott épp tök egyenes.
Aztán egyből ki is jött belőle.
Gondolom érzi rajta az előző macska szagát.
Kutyaház projekt van még mára, éjszakára kiengedjük a kennelből Zarát és mivel nagyon jól teszi a dolgát az őrség így megérdemli a megfelelő őrbódét
És azt gondolta magában, hogy ez 1 rendes, becsületes, tisztességes magyar ember! Akit nagyon meg kell becsülni, mert igen kevés van belőle!
Amúgy volt több is de mind jámbor volt mint egy kiscica, ez a csíkos hátú is csak úgy beállt a motorok közé, nem tolakodott, nem akarta feldönteni a gépeket csak ott állt. Kénytelen voltam elcsalni onnan, hogy végre eltudjunk indulni
De az a szamár -mivel "szamár" - akart tőled valamit.