Persze, a kamionosnak is lett volna felelőssége, csak mire észbe kaptunk, eltűnt, mint a büdösség. Mondjuk a kamionos nem számíthatott arra, hogy a rönó nem a külső sávba fog kanyarodni, hanem egyből megtámadja a kanyarodósávot. Nem repültem át az autót, csak nekimentem, csináltam egy kényszer stoppie-t, oszt elegánsan felborultam, mint a büdösbogár. Számtalanszor átfutott már az agyamon, hogy mit kellett volna másképp csinálni, de annyira rövid időm volt dönteni, hogy szerintem nem is tudatos volt, csak ösztönszerű. lehet, hogy így volt jobb, mert ha megpróbáltam volna kikerülni, akkor a kocsi elejének ütközök, vagy frontálisan a szembeforgalomnak, az biztos jobban fájt volna. legalább is nekem.
A túra 22-re (vasárnap) lett egyeztetve, indulás 6:30-kor. A teljes útvonalat és a fő kört mutatom mégegyszer, ez már nem változik.
Eddig 7-en vagyunk akik Berettyóból indulunk.
Ez bizony szomorú.
Mi az utóbbi három évben tavasszal vagy nyáron a házat csinálgattuk kisebb nagyobb mélységében. Én egy idő után már nem bántam ha egy kicsit esett az eső és nem lehetett semmit csinálni, sőt egy idő után már azt se bántam, hogy korábban sötétedett és be kellett húzódni a lakásba. Mostanában egyre sűrűbben érzem úgy, hogy jólesik megállni pihenni egy kicsit. Sajnos már nem mennek úgy a dolgok mint mondjuk 10 vagy 15 éve.
ó basszuskulcs! És Veled mi lett? Átestél az autón?
Ilyenkor nincs felelőssége a hülye kamionosnak aki integet a Rönósnak hogy mehet, mikozben Te épp jössz? Vagy ennyire nem látott?
Szia!
Nekem meg temetésre kell mennem 11-re, szerencsére a múlt héten összejött annyi túlóra amivel 15:30-ig csúsztatok, szabit nem tudok kivenni mert munkaidőn kívűl ügyeletes vagyok.
Az eső esik én meg nem tudok semmihez hozzáfogni csak nézek ki a fejemből... vegyük úgy hogy pihenek
Helló Peti! Munka okán én is csak késve olvasom az értekezéseiteket. Szomorúan látom a történteket, de Neked legalább nem esett bajod. Nem tudom olvasod-e a CB 500 fórumot, de ott most éppen ketten járnak ugyanebben a cipőbe. Az egyik srác a biztosítóval harcol, míg a másiknál az autós ugyan elismerte felelőségét a helyszínen, de később meggondolta magát így megrekedt az ő ügye is. Az emberi és a biztosítók mocskossága határtalan. Remélem Te szerencsésebben jössz ki ebből a balesetből.
"A lelki sérülések is begyógyulnak idővel."
Az poharas orvosság (gyógyszer ) szedésével kellőképpen gyorsítható! Persze nem megfeledkezve a gyógyszer pontos adagolásról és nem annyit inni mint én egyszer!
Rajta is van: "A gyógyszer jó ízű! Az adagolása különösen motorosok részére, pontosan betartandó!"
Szerintem a vázzal nem lesz baj, a múltkori túrán akivel találkoztál srác (600-as szürke Bandittal) hasonlóan járt, csak ott a motor át is bukfencezett hosszirányban. Szarrá tört a farokidom és úgy begyűrte az első telót, hogy a kereke behorpasztotta a leömlőket is. Az acél bölcsőváz kibírta minden gond nélkül! A "mai" motorok közül nem hiszem, hogy bármelyik elviselne egy akkora traumát.
Látod abban is van valami jó, hogy nem tudunk újat venni
A biztosítók elég szemetek. Remélem nem tapasztalod meg.
Ja, ha van rossz mobilod, fényképezőgéped, nagyképernyős LED tévéd, - na jó, azt nem hiszik el - stb, azt kell még hozzátenni, hogy nálad volt, és hát sajna megsérült. Még így is lehúznak, tehát ügyesen.
Elismerte a srác a felelősségét, a biztosítóktól mondjuk azért tartok egy kicsit, nem arról híresek, hogy könnyen fizetnek. holnap elkezdek intézkedni, oszt majd lesz valahogy. a villaszárakon, meg a sárvédőn kívül más nem sérült komolyabban, a műszeregység fedele is megvan egybe, csak a tartó műanyag láb tört el. Azt csak remélni tudom, hogy a vázgeometria nem ment el , bár azért van a vázba anyag rendesen, kibír akármit
Válaszolva ki nem mondott kérdésedre, felteszek kettő képet.
Az első: indulás a ködös "Albionból".
A második: érkezés haza.
Csak az időpontokat kell figyelni.
( Melójárat. )
Nem kellenek a görbe teleszkópok, jobban tetszett az egyenes. Úgyhogy eladóak, ha érdekel téged Józsi, és meg tudunk állapodni, akkor a tiéd lehet Lehet, hogy még a postát is én állom.Az biztos, hogy egyedi, még egy ilyen pár nincs a világon.
Hát ez 1 roppant sz@r ügy! Írhattam volna, hogy roppant kellemetlen, de ez akkor is sz@r ügy.
Egy a lényeg, Te jól vagy! Ez pedig a legfontosabb!
A többi meg majd alakul, de remélem nem olyan csigalassan, mint az enyém anno.
A lelki sérülések is begyógyulnak idővel.
Remélem a felelősség kérdésében nem volt vita, hiszen egyértelmű hogy vétlen vagy. A biztosító remélem megnyugtató módon rendezi a kárt és hamarosan talpra áll a Főnix. A mi bölcsővázunk nagyon erős, simán kibírja azt amikor a telószárak már megrogynak, a műszeregység szerencsére nem látszik annyira tropának és a sárvédő is hegeszthető.
Mihamarabbi gyógyulást a madárnak, neki már rutinfeladat újjáéledni, csak megrázza a tollát!
Fel a fejjel!
Basszus Péter! Ha az ember vigyáz akkor is megvan a baj!
Azt megosztanád velünk, hogy mit csinálnál legközelebb másképpen? Kell Neked olyan görbe teleszkóp elől? Vagy ez a legújabb Japán formaterv?
Eddig 7-en vagyunk akik Berettyóból indulunk.
Mi az utóbbi három évben tavasszal vagy nyáron a házat csinálgattuk kisebb nagyobb mélységében. Én egy idő után már nem bántam ha egy kicsit esett az eső és nem lehetett semmit csinálni, sőt egy idő után már azt se bántam, hogy korábban sötétedett és be kellett húzódni a lakásba. Mostanában egyre sűrűbben érzem úgy, hogy jólesik megállni pihenni egy kicsit. Sajnos már nem mennek úgy a dolgok mint mondjuk 10 vagy 15 éve.
Ilyenkor nincs felelőssége a hülye kamionosnak aki integet a Rönósnak hogy mehet, mikozben Te épp jössz? Vagy ennyire nem látott?
Nekem meg temetésre kell mennem 11-re, szerencsére a múlt héten összejött annyi túlóra amivel 15:30-ig csúsztatok, szabit nem tudok kivenni mert munkaidőn kívűl ügyeletes vagyok.
Az eső esik én meg nem tudok semmihez hozzáfogni csak nézek ki a fejemből... vegyük úgy hogy pihenek
Igen, ezen a héten délután vagyok rabszolga. Most meg éppen indulok kifizetni a fűtés anyag számláját.
Az poharas orvosság (gyógyszer ) szedésével kellőképpen gyorsítható! Persze nem megfeledkezve a gyógyszer pontos adagolásról és nem annyit inni mint én egyszer!
Rajta is van: "A gyógyszer jó ízű! Az adagolása különösen motorosok részére, pontosan betartandó!"
Látod abban is van valami jó, hogy nem tudunk újat venni
Ja, ha van rossz mobilod, fényképezőgéped, nagyképernyős LED tévéd, - na jó, azt nem hiszik el - stb, azt kell még hozzátenni, hogy nálad volt, és hát sajna megsérült. Még így is lehúznak, tehát ügyesen.
Az első: indulás a ködös "Albionból".
A második: érkezés haza.
Csak az időpontokat kell figyelni.
( Melójárat. )
Egy a lényeg, Te jól vagy! Ez pedig a legfontosabb!
A többi meg majd alakul, de remélem nem olyan csigalassan, mint az enyém anno.
A lelki sérülések is begyógyulnak idővel.
Mihamarabbi gyógyulást a madárnak, neki már rutinfeladat újjáéledni, csak megrázza a tollát!
Fel a fejjel!
Azt megosztanád velünk, hogy mit csinálnál legközelebb másképpen? Kell Neked olyan görbe teleszkóp elől? Vagy ez a legújabb Japán formaterv?