Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Szóltam asszonykának hogy segítsen már felemelni, mert egyedül nem tudtam."

Ne b.zd már meg, nem bírtad egyedül felállítani a motort? Felejtsd el a parizeres kenyeret és egyél rendesen!
Amikor Erdélyben elestem a múrvás úton a motor a leejtő lankája felé borult, vagyis a vízszinteshez képest is lejjebb volt a súlypontja mégis felemeltem, pedig nem vagyok egy Piedone alkat csak egy egyszerű szalonnán nevelt falusi gyerek aki viszont ha kell a göncölszekeret is megrakja trágyával!
Szóval ha egyszer találkozunk megmutatom hogyan kell, mert van ám ennek is egy technikája, de természetesen a Te motorodat borítjuk fel szemléltető eszköz gyanánt.
Milyen ló? Legyengült! Vagy ivott vagy éhes a szegény pára!
milyen ló az aki összeveri a saját lábát vágta közbe?
Sánta ló! Az olyan meg neki se induljon!
"Simán átlátható, de én is maradok inkább a műszeresnél mert az olyan modernes oszt azé!"
És az mit tegyen, akinek a műszer ára megzenésedett, vagy almapálinkásodott a helybéli csapszékben?
Nem a te térded hanem a lóé!
Mérőórám nem volt, most sincs, a pofám meg mindig kéznél van! Költök rá éppen eleget!
Élmény volt elolvasni a tegnap esti (alma)termést

Én pedig a nagy esőre tekintettel úgy gondoltam, hogy gyalog jövök dógozni, és kímélem a motorgumit, aminek már csak pár napja van hátra, mert végre megjön az új.
De mikor megyek ki, látom hogy a motor nem alaphelyzetben áll ahogy szeretném, hanem pont vízszintessen. Ha odamentem volna egy vízmértékkel középen lett volna a buborék!
Földes részre tettem, ami elég kemény szárazon hogy stabilan álljon, de ahogy esett az eső úgy felpuhult, hogy bedőlt középsztenderről!
Persze volt eddig egy jó helye, csak múlt héten az egyik szomszéd kitett rá egy cetlit hogy elfoglalom a helyét ahol ő már 30 éve parkol! Azóta sem áll ott senki. Na mindegy, ez okból arrébb tettem 1 méterrel, de úgy tűnik ott a talaj nem az igazi, végül felvittem a betonjárdára, az a tuti. Ha valakinek nem tetszik, szól.
Az volt a mák, hogy nem a járdára dőlt, hanem a vajpuha földbe. A gázkar teljesen beleállt, elmerült a földben, a visszapillantó is beleállt, így igazából nem tört el semmi, nem folyt ki semmilyen folyadék. Szóval szerencsésen megúsztam. Szóltam asszonykának hogy segítsen már felemelni, mert egyedül nem tudtam. Felpakoltuk, megtisztogattam és minden oké remélhetőleg. Az olajszintet ellenőriztem, de azért a fékfolyadékokat, főleg ahátsót megnézem majd otthon.
nincs rossz ló csak rossz lovas!

Én már vágtáztam sokszor, de sosem verődött össze a térdem se előtte se utána. Tehát nem vagyok tartatlan!
Azonnal mondjál fel! Az 1 sz@r cég!
Ja, így már vágom Megyek, veszek órákat a tubatanárbácsitól
Mint az közismert: egy mérés nem mérés
Egyébként tényleg csak irigykedünk, több hűtő is van a cégnél, de egyikbe se terem almapálesz
Nálunk se lehet napközben, de amikor este 6 után bementem a bemutatóterembe, már megérdemeltem!
Meg különben is ott vigyorgott a hűtőben, - valaki hozta - tehát meg kellett kóstolni.
Nehogy valaki lukra fusson vele!
Tehát leteszteltem. De ezt a mintavételezést többször meg kellett ismételni, a felelős vélemény mondás végett!
Senki nem kérdőjelezte meg Miki, csak irigyek vagyunk nálunk szondával járnak a feletteseink nem pedig almapáleszt borogatnak
Na most Gyerekik, a mihez tartás végett elmondanám, hogy ma speciel a belem löktem ki! Melóilag, és nem estem tulzásokba.
Ha majd 1szer találkozunk személyesen, elmesélem.
Tehát megérdemeltem az almapálinkát! És kész!
Jaj Te gyerik le ne ess!
A munkavédelmis nem szakadna meg a röhögéstől
Mer nincs hozzá érzéked oszt azé! Egyszerű és mivel a barátom vagy ezért el is magyarázom bár némi fúvós zenei előképzettség nem ártana.
Szóvak fogod a karbisort és mint a harmónikát fújkálod a lukait, 1luk aszongya fííí, a másodil is aszongya fííí de még a harmadik is, eddig jó, viszont a 4. úgy szól hogy fúúú na ezt a különc negyediket addig tekergeted amíg azt nem mondja az is hogy fííí
Ennyi! Ugyi milyen egyszerű
Simán átlátható, de én is maradok inkább a műszeresnél mert az olyan modernes oszt azé!
mióta nincs motorom, én is másképp kergetem az adrenalint:
Inkább maradnék a mérőórás verziónál.
Jellemző ez a magyar emberre: munkahelyen iszik, kocsmában "dógozik"
Én kérek elnézést
Egészségedre ! Jöjjön ki belőled!
"Ha ledönt a maligán , hazatolnak taligán!" Az a legkevesebb, hogy hogy mennek haza ! De mi az hogy hogy ?!
Cikkcakkban!
Jó munkahelye van! és még panaszkodik
Ha munkahelyedről írogatsz és közben almapálinkát kortyolgatsz, hogy fogsz haza menni?
Ja, és nem rossz az almapálinka!
Ja, és Ti vagytok az alkoholisták!
Eszetlenkedtek itt össze - vissza!
Én - biztos ami biztos - ittam 1 kis almapálinkát!
Tehát az előbbi kijelentést teljes felelősségem tudatában jelentettem ki!
Ja, és még mindig a munkahelyemről írok! Az összes fütyim ki van!
Akár hiszitek, akár nem, úgy elfáradtam, mint a dög!
Ebből 1enesen következik: iszok még 1 kis almapálinkát!