Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látod csak kinevelődsz! Csak vigyázz nehogy nagyon is!
Egyszerű a karbiszinkron. A pillangó-szelepeket kell azonosra beállítani . Ehhez az kell, hogy bekapod (neeem azt) a szívó oldalt 8Nem lenyelni a karbit) és a száddal lengő levegőoszlopot hozol létre, (a pofazacskó és a nyelved segítségével) ki-be fújkodva a levegőt és egyforma ellenállásúra állítod a beállítócsavarokkal.
Kb. egy hete néztem a gyertyákat egyformára vannak kiégve.
Mindig tanul az ember!
Felhomályosítlak! Az , hogy "tartatlan " azt jelenti, hogy összeverődik a térded egy kis vágta után mint a Sipos lovának! Volt régen az egyik faluban az említett lovas gazda , akinek legendás rossz lovai voltak. Róla terjedt el ez a mondás!
Csak azt tudnám mit jelent a tartatlan... bár lehet ez is titok mint a badacsonyi karbiszinkron
Mert tartatlan vagy! A másik, hogy nem kell sietni csak haladni szépen , folyamatosan!
Az első két hét nekem is nehéz szokott lenni! Főleg az ülést megszokni nehéz! Aztán megszokom mint a cigány lova a koplalást!
mingyá az jön h ki mond nagyobbat
én nem igazán szeretek bicajozni, a max az 100 km volt egy nap alatt, de 18 éves voltam és nagyon elfáradtam. Legutóbb, mikor nem ment a motor, munkába bicajoztam, kb 10 km, és ott majd meghaltam :)
Tesómék párszor körbetekerték a Balatont egy nap alatt (kb 210 km).
Ott a legjobb idő 10 óra körüli volt. Mondjuk szerintem annyira nem élvezték
Nekem a 30 km egybe már elég sok. Pénteken a 200 méterre levő OTP automatához is kocsival mentem
A kis unokákkal szoktam ekkorákat letekerni, ezen az itteni "síkságon".
9, és 11 évesek.
persze, azért is mondom hogy nem valószínű, de lehetséges, viszont időben fogok szólni mindenképp, és úgy hogy ne várjatok rám, hanem majd én megyek előbb oda valahova. Tehát ha megyek akkor valahol becsatlakozom majd. Viszont most valószínűtlennek tűnik egyenlőre
Egyelőre csak az indulás időpontja biztos, ha lesz időm a pihenőket is kitalálom az útvonaltervező segítségével. Persze nem tudhatom a kompozásoknál mennyit csúszik a dolog, az útvonal lényegi része nem változik, bár lenne "B"-terv is ha az idő engedi. Nem tudunk várni senkire mert 600km nem kevés és látni is szeretnénk közben, ha jösz úgyis meglátsz minket az adott útvonalon (6-7motor elég feltünő), ha meg komolyan érdekel küldök egy tel. számot emilben. A túra nem maradhat el mert utána már ekkora távot mégnehezebb egyeztetni az időjárás miatt, sőt már most is vakaróznak páran...
A hetem elég szoros, most pl. pihenős vagyok azért írok szokatlan időpontban, de ahogy tudok foglalkozok a dologgal!
Az pont jó lenne, de én előtte péntek-szombaton megyek céges túrára, ami abban az esetben elmarad ha nagyon rossz idő lesz. Ez esetben szívesen csatlakoznék vasárnap (ha jó idő lesz) valahol, de majd időben szólok. Viszont most úgy tűnik, hogy jó idő lesz péntek szombaton is (mint most pl) és megtartjuk a túrát. Ez esetben sok benzinpénz lenne pluszban a vasárnapi, és valószínű 2 nap túrázás után elég fáradt is lennék ahhoz. De persze sokmindentől függ, pl hogy mennyire tudok spórolni a túrán meg hasonlók...
No kérem! Helyesbíteni vagyok kénytelen. Az 54 km a Google térkép szerint csak 48. Ezt egyébként a Makó-Tápé kompkikötő között tekertük le még tavaly ősszel. Biztos a bicikli km órájának pontatlansága miatt lett több. Így valószínű a tegnapi túra se volt 33 km, csak kb. 30. Málhás elefántok nem voltak, helyette a télen a Vaterán vásárolt csomagtartóra rakható táskát vittük. Az egyik képen látszik is. Három részes, sok hely van benne. Vittünk inni, enni valót, plédet és persze szerszámokat, meg tartalék belsőgumikat is. Mert azért tolni nagyon messze lett volna.
Ez már tiszta expedíció! Voltak málhás elefántok is?
Aha.... 54.....
Az jutott eszembe, hogy egy se normális.
Persze ezt most nem mondom ki, meg nem is írom le, csak úgy eszembe jutott.
Amúgy viszont nagyon egészséges, meg jót tesz pld az emésztésnek....
Ez bizony ennyi volt kaputól-kapuig. Ennél volt már több is tavaly ősszel, akkor ha jól emlékszem 54 km-t mentünk.
33 ( ! ) km? Már rosszul lettem!
Ilyen távokat csak motorral!
Elvégre azért van.
Úgy látom azért csak sikerült gurulnod egyet. Mi is elmentünk kerülni egyet. Igaz biciklivel. 33km lett a vége. Oda tekertünk el, ahová nyár elején Lacival is szerettünk volna elmenni, de akkor az időjárás nem tette lehetővé. Apátfalva melletti úgynevezett "Lúdvári rész". Itt szigetek vannak a Maros közepén, szám szerint öt.
Bejött ez a jő kis dinnyenevelő idő ! Ez van ezzel kell beérni!
Itt meg fos az idő. Menni akartunk egy kicsit, - Tokaj - de mint említettem "fos".
Hasonló jókat kívánok én is. Itt is világít a napocska, de még nem sok ereje van. Szerintem a ma délutánt se a strandon fogjuk tölteni.
Szép reggelt motorozós Urak! Allah növessze hosszúra! Süt a Nap!
Inkább nézd az x-faktort. Fél kótyagosan az se rossz. Most kaptak röhögő görcsöt a mentorok.
Sörrel feltankoltam mert ügyeletet is cseréltem a suli miatt, így nyugodtan lazíthatok egy kicsit, igaz holnap már kezdődik előlről, vasárnaptól függetlenül.
Néha kifejezetten jót tesz félig kótyagosan Rockot hallgatni... vagy blues-t! Mondjuk a Kapitányt!
"Itt egy csatakos bárka, fedélzetén tajték, hínár
Oldalra dőlt, léket kapott, álmaid partjainál."

link