No igen, az tuti olcsóbb lett volna, de én sem látom a jövőt és ugye, óvatos az ember és nem számít vak nőkre az utakon. Kifürkészhetetlen, az... Guruljunk...aztán majd meglátjuk. Utána , azért a sört se hagyjuk ki...
Szerintem inkább választottál volna Te is egy csekket!
Mondjuk ha összeadod olcsóbb lett volna, még ha fizetett a biztosító akkor is. Nem azt akartam mondani, hogy száguldozni kell, csak a sorsra céloztam ami kifürkészhetetlen
Az már igaz, de azt sem szerettem volna, készül rólam egy szép fotó (miközben gyorsabban haladok) és fizethettem volna, mint Miki. Isten őrizzen tőle...
Szia Laci! Itt reggel óta hol esik, hol csak csepereg, de valami mindig van. A mestereket elzavartuk a házból, most már csak a festés van hátra. Az meg az én feladatom. Remélem én nem leszek elhajtva ha kész leszek.
Okosodnak! Merhogy együtt járunk iskolába a derék asszonnyal. Legalább érzi milyen gyilkos amikor a várva várt hétvége iskolával kezdődik... mondjuk neki csak szombaton van, de szerencsére egyidőben az enyémmel, így a bejárás megoldott
Ez az idő motorozásra alkalmatlan, viszont okosodásra tökéletes. Csak tudjon ébren maradni az ember. Én festem az ebédlőt meg a nappalit, arra ideális, csak kedv nem sok van.
Ja, amikor a Tesóm esett el az idióta, "vak" nő miatt, akkor először a nő elismerte, utána telefonált 1et, ekkor világosodott meg, és ekkor jött rá, hogy a motoros gyorsan jött!
Na itt mondta a Tesóm, hogy akkor jöjjön a mentő, a rendőr, meg a kissebbségi ombucman. Na jó, az ucsó nem.
Ebben bizony van valami.
Anno nálam is járt 1 ilyen dolgozó, amikor az idióta gyalogos miatt elestem. Persze én is elmondtam az igazi történetét az eseménynek, de viszont nálam a rendőrségi határozat az én történetemet igazolta. Tehát nem volt miről beszélni.
Azon már felesleges rágódni mit kellett volna másképp, sajnos megtörtént a baj és most arra kell koncentrálni hogy ne gyere ki belőle szarul. Hívni kellett volna rendőrt de már mindegy, viszont más buktató is van, olvasd el a 27. hozzászólást a link alatt! Nem hittem volna hogy létezik ilyen, ezek szerint nem csak attól kell tartani hogy a másik fél elferdíti a történteket link
Mondjuk ha összeadod olcsóbb lett volna, még ha fizetett a biztosító akkor is. Nem azt akartam mondani, hogy száguldozni kell, csak a sorsra céloztam ami kifürkészhetetlen
Használjék a pálinka!
Ilyen egyszerűen dőlnek el a dolgok
ha már nyelvtan óra...
Na itt mondta a Tesóm, hogy akkor jöjjön a mentő, a rendőr, meg a kissebbségi ombucman. Na jó, az ucsó nem.
Anno nálam is járt 1 ilyen dolgozó, amikor az idióta gyalogos miatt elestem. Persze én is elmondtam az igazi történetét az eseménynek, de viszont nálam a rendőrségi határozat az én történetemet igazolta. Tehát nem volt miről beszélni.