Kitaláltam egy remek útitervet, mindjárt lett is 600km alsórendű utakon fel a Dunakanyarig, kétszer kell kompozni de közötte melegszendvics evés a Tigrisnél (feltéve ha még működik) ahol érdekes módon hamburger nincs
Ma én is gyarapítottam a GDP-t.
Egyébként néztem Ópusztaszert és környékét, de igazából nincs a környékben sok látnivaló. Sőt nem hogy sok, egyenesen semmi. Maga az emlékpark biztos érdekes és szép, de magában egy napra kevés. Na mindegy én attól lehet egyszer elgurulok.
Nem rajtam múlik. Sajnos a dolgok másképpen alakulnak. Ma kaptam meg az "építményadó" második félévi csekkjét csekély 26 000 Ft.
Azért érdekelne, hogy az ózdi cigányok mennyit fizetnek!?
Írd csak ide le nyugodtan, de legyen teljeskörű, nem csak a pillangók állása, hanem a pilot csavarok beállítása, majd aztán a gyertyakép és stb...
A karbitisztítás után azonos értékre állítottam a pilotokat, majd mentem vele, tegnap egy fél fordulatot visszavettem mindegyiken és ma néztem meg motorozás után a gyertyákat, olyan mint a nagykönyvben.
Ettől függetlenül ráméretek mert a finomhangolást nem tudom "fülre" megcsinálni, a vízoszlopos mérésen már én is gondolkodtam mert pofonegyszerű és sokak szerint pontosabb mint a műszeres, aminek mindig van valamennyi szórása.
Egy hiteles műszersor megfelelő adapterekkel többszöröse a 10-20ezer Ft-os árnak. Olyan sűrűn azért nem kell használni hogy érdemes legyen otthonra venni egyet, főleg ha csak magának szerel az ember és nem azzal keresi a kenyerét. Akinek pedig van műszere és tapasztalt is a karburálásban, az megérdemli hogy pénzt keressen vele.
A Mecsek is szép ilyenkor :D Meg aztán nincs is közel
Nem éri meg karbiszinkronhoz olyan mérőt venni? Utána már pikkpakk meg lehet csinálni, nem? Itt pedig árulgatnak nem is annyira drágán (10-20e körül). Nem mintha most kéne, de aki sokat szereli annak megérheti.
Ópusztaszer sincs azért nagyon közel (185km), látnivaló tekintetében érdekes a Feszty körkép vagy a Történelmi Emlék Park, Romkert...stb de azt szerintem már mindenki látta, viszont egész más mondjuk több 10km-t motorozni miközben rálátsz a Dunára.
Ha viszont tudsz olyan motoros útvonalat azon a környéken ahol a természet értékeiben is lehet gyönyörködni akkor akár talán még meg is tudnál győzni
Mondjuk ott is van nemzeti park, csak mindenfelé sorompóval
Neked igen!
Mondjuk ha Vácot vesszük alapul az 238km-re van tőlünk, Neked ez 228km még igazságos is lenne.
Képlékeny a dolog, de az az igazság, hogy a Dunától erre nem nagyon van már újdonság, az is igaz viszont, hogy rendesen fel kell öltözni, persze napközben elfér a többlet ruha a dobozban.
Nem látom én ezt akkora nagy kalandnak
Jó ötlet a Dunakanyar nem baj az ha messze van, szeretek úgy hazaérni amikor lezsibbadt a seggem, reszket a lábam és zúg a fejem az egésznapos menetszéltől
Majd pontosítunk még és a többieknek is megemlítem mire gondoltunk.
Nagy valószínüséggel valamelyik vasárnap érnék rá, mármint szinkronizálni, ill. a Dunakanyar is ekkor jöhet szóba.
Jövőhéten ügyelek, úgyhogy majd valamikor utána.
Nem beszéltem még vele, majd holnap felhívom. egyébként precíz a srác, az a fajta, aki nem csak érti, hanem szereti is csinálni. A szinkront szerintem bevállalja, ha eldöntöd mikor, lebeszélem vele.
túra szempontjából érdekes lehet a dunakanyaros mutatvány, bár nincs közel, de legalább messze van
Köszi!
Jó sokat fotóztál, nekem harmadannyi sincs. Ma összefutottam Charlie-val munkaügyben és Jani is telefonált, szeptember közepén -vagy végén- szeretnének még egy csapatást valamerre, persze találjam ki én hogy merre. Neked nincs valami ötleted?
Apropó, kérdezted VV Lacit levegőcsavar ügyben? Illetve jó lenne az a karbiszinkron is, bár ma is motoroztam és szépen dolgozik minden fordulattartományban, persze egy műszeres beállítás megnyugtató lenne. Ha precíz a csávó simán elmegyek az ügy érdekében Miskolcig is
Egyébként néztem Ópusztaszert és környékét, de igazából nincs a környékben sok látnivaló. Sőt nem hogy sok, egyenesen semmi. Maga az emlékpark biztos érdekes és szép, de magában egy napra kevés. Na mindegy én attól lehet egyszer elgurulok.
Nyeregbe fel!
Azért érdekelne, hogy az ózdi cigányok mennyit fizetnek!?
A karbitisztítás után azonos értékre állítottam a pilotokat, majd mentem vele, tegnap egy fél fordulatot visszavettem mindegyiken és ma néztem meg motorozás után a gyertyákat, olyan mint a nagykönyvben.
Ettől függetlenül ráméretek mert a finomhangolást nem tudom "fülre" megcsinálni, a vízoszlopos mérésen már én is gondolkodtam mert pofonegyszerű és sokak szerint pontosabb mint a műszeres, aminek mindig van valamennyi szórása.
Nem éri meg karbiszinkronhoz olyan mérőt venni? Utána már pikkpakk meg lehet csinálni, nem? Itt pedig árulgatnak nem is annyira drágán (10-20e körül). Nem mintha most kéne, de aki sokat szereli annak megérheti.
Ha viszont tudsz olyan motoros útvonalat azon a környéken ahol a természet értékeiben is lehet gyönyörködni akkor akár talán még meg is tudnál győzni
Mondjuk ott is van nemzeti park, csak mindenfelé sorompóval
Mondjuk ha Vácot vesszük alapul az 238km-re van tőlünk, Neked ez 228km még igazságos is lenne.
Képlékeny a dolog, de az az igazság, hogy a Dunától erre nem nagyon van már újdonság, az is igaz viszont, hogy rendesen fel kell öltözni, persze napközben elfér a többlet ruha a dobozban.
Nem látom én ezt akkora nagy kalandnak
Majd pontosítunk még és a többieknek is megemlítem mire gondoltunk.
Nagy valószínüséggel valamelyik vasárnap érnék rá, mármint szinkronizálni, ill. a Dunakanyar is ekkor jöhet szóba.
Jövőhéten ügyelek, úgyhogy majd valamikor utána.
túra szempontjából érdekes lehet a dunakanyaros mutatvány, bár nincs közel, de legalább messze van
Jó sokat fotóztál, nekem harmadannyi sincs. Ma összefutottam Charlie-val munkaügyben és Jani is telefonált, szeptember közepén -vagy végén- szeretnének még egy csapatást valamerre, persze találjam ki én hogy merre. Neked nincs valami ötleted?
Apropó, kérdezted VV Lacit levegőcsavar ügyben? Illetve jó lenne az a karbiszinkron is, bár ma is motoroztam és szépen dolgozik minden fordulattartományban, persze egy műszeres beállítás megnyugtató lenne. Ha precíz a csávó simán elmegyek az ügy érdekében Miskolcig is
link
nem volt időm válogatni, feliratozni.
Kellemes időtöltést.