Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A motorom 2007 májusa óta van meg, én azóta mentem ennyit kb. Soha nem számoltam még költségeket( biztosítás, adó, benzin, olaj és alkatrészek...)mert azt hiszem agyvérzést kapnék. Bár egy dohányos emberhez képest ez smafu lenne.
A gönci barack 4800/liter.
Ha 199 kilométert tolod, akkor minden további nélkül!
Amúgy meg már szliknek se jó!
Ha meg nem mész gyorsan - max 50 km/h - ki tudod védeni a hátsó defektet.
Én ezt le se olvastam!
Jobb, ha bele se gondolok!
Petikém az már régi technológia, nekem nem kell Delorean és fluxuskondi sem, sőt a légköri túlfeszültéget sem kell vadásznom!
Ha kellően ért hozzá az ember úgy nyílik előtte a tér, hogy abba hiba nincsen és oda ugrik a végtelen idősíkon ahova csak akar...
Mondjuk ennek ára is van, a minőségi sárgabarack pálinka minimum 4ezer/liter.
Ha már eddig kibírta, ezt a kis időt már talán túléli.
ja, lassan megyek és próbálok csak első fékkel fékezni. Keresgéltem, és a Michelin pilot road ami állítólag kurvajó, itt a tesztekben is elég jókat írnak róla, sehol nincs 65 alatt. Egy hónapja Gyula azt mondta 56500-ér tud szerezni. Szerintem ennél olcsóbb úgyse lesz. Csak még fel kell tetetni, ami nincs 4e alatt sehol a két kerékre. És csak jövő hétre tud...
Te tudod! De csak pianóban, úgysem sietsz sehová!
Szezonvég van , keress rá az árengedményesekre.
Most láttam hogy ennyire elkopott a gumi! Ez már elég nagy baj. Valahogy megoldom hogy legyen rajta új a héten, ha Gyula tud szerezni. De azért ma és holnap is lenne még dolgom erre-arra. Szerintetek 200km-t még csak kibír, nem?
Egy éve (pontosan 367 napja) loggolom a tankolásokat a motoron. Néhány adat belőle:

Ezalatt megtett út: 14875 km
899 liter benzint tankoltam
67 alkalommal (nem mind volt telitank, mivel amíg nem itt dolgoztam nem igazán tankoltam tele píz híján :) )
összes benzin költség: 371973 ft

legkisebb fogyasztás: 4,84 l/100 km
átlag fogyasztás: 5,94 l/100 km
max fogyasztás: 7,05 l/100 km

Érdekes hogy a legkisebb és legnagyobb egy hónap távolságra van egymástól. Ráadásul a legkisebbnél 2en voltunk a motoron cuccokkal, a nagynál egyedül.

Ilyeneket is ír, hogy:
átlag távolság/forint: 40m
átlag napi benzin költség: 995 ft
átlag havi benzin költség: 30293 ft
átlag km/nap: 40,53 km
átlag km/hó: 1232 km
átlag benzinköltség/km: 24,57 ft.

Érdekes adatok, gondolom ti olcsóbban megússzátok ezeket.
Egyébként nemrég fordult át a km-óra 70000-en. 45536-tal vettem és tavaly február óta motorozom rajta.

Minden egyéb egyszeri költésget is felírok ebbe a kis programba, de azokat inkább nem írom le, mert kiderülne hogy mennyibe fáj ez a motor eddig :) Elég ha én tudom.
Milyen színűt szeretnél?
Szép napot az uraknak, és a hölgyeknek is .
Szerintem ő jól szaval
Elég kerekded ahol annak kell lennie. Nem a dohányzástól nőtt meg így a tüdeje!
Ok! Pedig 2-óta le se tettem a telefont.
Van Delorean-otok fluxuskondenzátorral?
Zsolt!
Tegyük át azt a telefont holnap délutánra, remélem hamarabb érek haza.
Gondoltam, mondtam is neked. Cseréld ki.
Te - úgy látom - a Grétsi Lászlót szereted !
Vannak ilyen ferde hajlamúak.
Én speciel ilyenre gondoltam:
Józsi, tudod miért merül a telefon ha töltöm a motoron és megy a gps?
Mert az a fos átalakító 150 mA-t tud max leadni. Nézek valami rendeset. A rendes töltője 1A-rel tölt.
úgy érted, hogy jól szavaló, ugye?
Elnyalogatnád még Te is!?
Én azt mondom, hogy én már senkinek se akarok bebizonyítani semmit, nem is akarok már megfelelni senkinek, a világot se akarom már megváltani! De! Ha jönne egy kis 20 éves szőke ( barna, fekete, vörös ) hosszúcombú, bögyös, jól sz..ó csaj, ott még érdekes módon igen bedobnám magam, és ott igenis megmutatnám!
Zolival voltunk tegnap a fagyizóban, és micsoda mosolygós kis csaj volt!
Viszont karbit takarítani még 20-év múlva is tudsz
Biztosan nem magától állítódott el, de akkor ki nyúlt hozzá!? vagy annyira be voltam baszva hogy nem emlékszem rá... ráadásul nem is volt tünete, fogyasztás, motorműködés rendben volt, egészen a dugulásig.
Most belőttem mindet azonos értékre és csináltam célszerszámot, azzel tudom majd ellenőrízni.
Még nem panaszkodom!