Hogy jön össza a ló a moslékos vederrel? magyarul a lú nem eszik moslékot merthogy nem malac, hanem lú!
De majd jön Billig komám oszt memonnya a tutit mert az nagyon művelt oszt azé! nem csak vegyész és picológus hanem állatorvos is!
Hadd idézzem fel koszorús költőnk halhatatlan sorait a vödörre asszociálva: "beléd estem mint ló a gödörbe , potyognak könnyeim a moslékos vödörbe...!"
Józsi kérdezte, "hogy tetszett a motornak a símogatás".
Te írtad előzőleg hogy mire hazamentél megint könnyezett (az olajleeresztő csavar), erre írtam hogy könnyezett, de nem Te, hanem motor!
Érted?
Nem baj...
Jaj ne adj ilyen tippet (amúgy se jó) még szétvágja miatta a hózentrógerét... létezik olyan amit menetrögzítőnek hívnak, a csavarfej alá a felső két három menetre elég egy kevés, nem fog kirázódni és még bontható is marad. A CB-1 is kiköpte a spirált hiába húztam meg azután soha nem volt vele gond és simán kicsavartam ha arra volt szükség
jójó, tudom hogy várod már mikor rendelem meg a gumit, de most sajna nagyon el leszek szállva anyagilag. Használtat pedig nem akarok mégegyszer.
Nemtudom, hogy lesz, lehet csúszik az egész gumizás dolog és mikor áll télen, akkor tetetem fel.
:) Laci sem tud többet erről, mint Te
Az elsővel is az a baj, hogy szögletes, nem feltétlen a barázda mélység zavar. A hátsón középen konkrétan eltűnt a barázda. Mondjuk sok gumin alapból sincs ott.
Mondjuk emlékszel, hogy mondtam hogy a kilóméter spirál 2x is kijött a túránk alatt. Meghúztuk rendesen, azt mondtad nem fog kijönni. Tegnap megint kicsúszott. Én nemtudom mivan, a menet jó, meg lehet hűzni rendesen, de valahogy lecsavarodik róla a rezgésektől.
De majd jön Billig komám oszt memonnya a tutit mert az nagyon művelt oszt azé! nem csak vegyész és picológus hanem állatorvos is!