Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kiírásnál a kommentek között már több helyen is ott az új időpont
Eddig is útáltam a bicikliseket, most aztán...
Mennyire biztos ez? Mert a kiírás nem változott
Ne idegesíts fel! Ilyet nem lehet csinálni 3 nappal előtte
Legfeljebb Balassagyarmaton kezdünk és 14-re viszaérünk Gyöngyösre... de most csak forog az agyam mert már mindent megbeszéltünk a többiekkel.
Azt hiszem iszok egy jégert... hogy a bábolnai csődör verje bele a hengerkócos fa...t!
AZT!
Szia Laci!

Nem tudom, tudsz-e rola, de tolodik a felvonulás, 14 -kor fog kezdődni a tescotol. Ma mondta a VV-s gyerek, amikor karbulátor szinkronizácio urugyén megtámadtuk a főnixet. Nyílt országúti kerékpárverseny lesz előtte 11 orátol.
Kiálltam mellettetek, pedig már nekem nem... de a szívem mélyén még mindig... és tudom, hogy eljön majd megint az az idő amikor újra...
A hondások
Mi már reggel 7kor elindulunk, több ponton lesz csatlakozás és az egyik cimborám olyan erősen dohányos, hogy 50km-es etaponként meg kell állni füstölni
A Fabonyi találkozónál meg van egy romos kápolna, még a többiek nem tudják de én azt is megnézem, ha kell gyalog mert bent van a szántásban... legfeljebb megvárnak a kútnál
Ma felhívtam a motormúzeumot is, várnak minket szombaton.
Én eddig még csak olyanokkal találkoztam ami tökig bele rozsdált!
Elvileg az olyanokat nem szabad kenegetni mert az olaj megtámadja és idővel beszorul.
Ha véletlenül egy-két táppénzes vissza talál jönni-éjszaka nem sok esélyt látok rá-akkor mennék. Egyébként Ti mikor tervezitek az indulást? Már csak azért ha talán mégis megyek, keresnélek telefonon, hogy ott tudjunk találkozni.
Olyat nem láttam. Pedig néztem! A gázbovden a motoromon ilyen. Kilátszik a fehér bele
Szia Zsolt!
Sajnálom, majd legközelebb
Áttetsző bevonatban csúszik a sodrony, általában szokott látszani.
Helló Urak! Szia Laci!
A tegnap este nem kezdődött túl jól. Ahogy találkoztam a csoportvezetőmmel, jeleztem neki a pénteki szabi szándékomat. Elég határozottan és egyértelműen mondott nemet. Sokan vannak táppénzen, szabin. Sőt még meglebbentette a szombat éjszakai műszak esélyét is, olyan lemaradásban vagyunk. Így nagyon úgy tűnik, hogy én nem leszek tagja a csapatnak. Ha esetleg változik valami-égi csoda- akkor jelzem. Jó lett volna találkozni és megismerni új arcokat.
Meglátjuk!
Most cserélte, miért ne lehetne az új már teflonos.
Nem tudom , de azt kevésbé hiszem, hogy egy ilyen idős motorhoz már teflonost gyártottak volna.
Halkan mondom csak, ha teflonos az új bovden belseje akkor nem biztos hogy jó ötlet volt...
Megolajoztam a kuplung bovdent, kicseréltük a kereszthornyos csavart a szivargyújtó aljzatban, meg ilyen apróságok.
Kíváncsi leszek mit mond ha hazaért.
Akkor a lényegesebb dolgok megoldódtak
Kilágyítottam a réz alátétet, és visszaraktam az olajleeresztő csavart is, majd megnézi Balázs, ha hazaért nem ereszt-e.
És gyönyörűen ki lehet lágyítani ujjal hajtogathatóra a vörösrezet.
Szép napot az uraknak! Nem feküdtünk le, hanem elfáradtunk! Minden esetre a lekontrázott koronás-anyát kézzel vettem le! Pedig a biztosító lemez is rá volt hajtva. Aztán a lámpatartó konzol végére is került tömlődarab! oda, ahol egymással össze van dugva. meg más ilyen kisebb dolgok, amiket megszereltünk.
Nem sokra értetek... de miért feküdtetek le?
Hogy is írta Józsi?
"AZ ÉJSZAKA NEM AZÉRT VAN, HOGY ALUDJUNK, HANEM, HOGY SÖTÉT LEGYEN"!
Ide értünk f8ra,addig szereltünk amíg le nem feküdtünk. De csak kormány csapágy meghuzas volt.