Ne idegesíts fel! Ilyet nem lehet csinálni 3 nappal előtte
Legfeljebb Balassagyarmaton kezdünk és 14-re viszaérünk Gyöngyösre... de most csak forog az agyam mert már mindent megbeszéltünk a többiekkel.
Azt hiszem iszok egy jégert... hogy a bábolnai csődör verje bele a hengerkócos fa...t!
AZT!
Nem tudom, tudsz-e rola, de tolodik a felvonulás, 14 -kor fog kezdődni a tescotol. Ma mondta a VV-s gyerek, amikor karbulátor szinkronizácio urugyén megtámadtuk a főnixet. Nyílt országúti kerékpárverseny lesz előtte 11 orátol.
Mi már reggel 7kor elindulunk, több ponton lesz csatlakozás és az egyik cimborám olyan erősen dohányos, hogy 50km-es etaponként meg kell állni füstölni
A Fabonyi találkozónál meg van egy romos kápolna, még a többiek nem tudják de én azt is megnézem, ha kell gyalog mert bent van a szántásban... legfeljebb megvárnak a kútnál
Ma felhívtam a motormúzeumot is, várnak minket szombaton.
Ha véletlenül egy-két táppénzes vissza talál jönni-éjszaka nem sok esélyt látok rá-akkor mennék. Egyébként Ti mikor tervezitek az indulást? Már csak azért ha talán mégis megyek, keresnélek telefonon, hogy ott tudjunk találkozni.
Helló Urak! Szia Laci!
A tegnap este nem kezdődött túl jól. Ahogy találkoztam a csoportvezetőmmel, jeleztem neki a pénteki szabi szándékomat. Elég határozottan és egyértelműen mondott nemet. Sokan vannak táppénzen, szabin. Sőt még meglebbentette a szombat éjszakai műszak esélyét is, olyan lemaradásban vagyunk. Így nagyon úgy tűnik, hogy én nem leszek tagja a csapatnak. Ha esetleg változik valami-égi csoda- akkor jelzem. Jó lett volna találkozni és megismerni új arcokat.
Megolajoztam a kuplung bovdent, kicseréltük a kereszthornyos csavart a szivargyújtó aljzatban, meg ilyen apróságok.
Kíváncsi leszek mit mond ha hazaért.
Kilágyítottam a réz alátétet, és visszaraktam az olajleeresztő csavart is, majd megnézi Balázs, ha hazaért nem ereszt-e.
És gyönyörűen ki lehet lágyítani ujjal hajtogathatóra a vörösrezet.
Szép napot az uraknak! Nem feküdtünk le, hanem elfáradtunk! Minden esetre a lekontrázott koronás-anyát kézzel vettem le! Pedig a biztosító lemez is rá volt hajtva. Aztán a lámpatartó konzol végére is került tömlődarab! oda, ahol egymással össze van dugva. meg más ilyen kisebb dolgok, amiket megszereltünk.
Legfeljebb Balassagyarmaton kezdünk és 14-re viszaérünk Gyöngyösre... de most csak forog az agyam mert már mindent megbeszéltünk a többiekkel.
Azt hiszem iszok egy jégert... hogy a bábolnai csődör verje bele a hengerkócos fa...t!
AZT!
Nem tudom, tudsz-e rola, de tolodik a felvonulás, 14 -kor fog kezdődni a tescotol. Ma mondta a VV-s gyerek, amikor karbulátor szinkronizácio urugyén megtámadtuk a főnixet. Nyílt országúti kerékpárverseny lesz előtte 11 orátol.
A hondások
A Fabonyi találkozónál meg van egy romos kápolna, még a többiek nem tudják de én azt is megnézem, ha kell gyalog mert bent van a szántásban... legfeljebb megvárnak a kútnál
Ma felhívtam a motormúzeumot is, várnak minket szombaton.
Sajnálom, majd legközelebb
A tegnap este nem kezdődött túl jól. Ahogy találkoztam a csoportvezetőmmel, jeleztem neki a pénteki szabi szándékomat. Elég határozottan és egyértelműen mondott nemet. Sokan vannak táppénzen, szabin. Sőt még meglebbentette a szombat éjszakai műszak esélyét is, olyan lemaradásban vagyunk. Így nagyon úgy tűnik, hogy én nem leszek tagja a csapatnak. Ha esetleg változik valami-égi csoda- akkor jelzem. Jó lett volna találkozni és megismerni új arcokat.
Kíváncsi leszek mit mond ha hazaért.
És gyönyörűen ki lehet lágyítani ujjal hajtogathatóra a vörösrezet.
Hogy is írta Józsi?
"AZ ÉJSZAKA NEM AZÉRT VAN, HOGY ALUDJUNK, HANEM, HOGY SÖTÉT LEGYEN"!