Ahol a 33-as becsatlakozik a 3-asba (a körforgónál) van egy benzinkút, ott jó is lehetne. Majd pontosítok még addig időpontot és megírom hogy nagyjából mikor leszünk ott.
Nagyon könnyen tanulnak, nagyon szeretnek dolgozni, de borzasztó önfejűek. Sok sikert és kitartást a kislányhoz.
No lépek dógozóba. Nektek meg jó éjszakát !
Nem beszétünk róla mostanában, de Neked volt igazad a kutya nevelésével kapcsolatban. Sajnos nem boldogultunk Zarával bármennyit is olvastam ezzel kapcsolatban, minden kutya más és más módszer szerint tanul. Szakemberhez fordultunk és már túl vagyunk a 3. foglalkozáson is, nagyon sokat tanult, végre lehet irányítani és nem a saját feje után rohan. Neki is jobb és nekünk is
Szia Laci! A héten éjszakás leszek, ma ha bemegyek próbálok kérni szabit péntekre. Ha nem kapok, alvás nélkül nem merem vállalni. Erről a múzeumról még én se hallottam ellenben.
Volt már valaki Balassagyarmaton a a Pannónia motorkerékpár múzeumban?
A cimboráim szeretnék ha szombaton a kékesi megemlékezés után ellátogatnánk oda. Megmondom őszintén én eddig a létezéséről se tudtam , nincs éppen közel de ha érdemes szétnézni ott akkor miért ne
Zsolt, a beosztással mi a helyzet?
Ahogy nézem a radarkepet van ez a nagy dög fél Magyarországnyi felhő, de az európai képen utána nincs semmi. Az a terv hogy felora múlva indulunk Esztergomba, megvarjuk míg elmegy. És akkor megyünk tovább. Szar lesz és sokáig fog tartani, de nem baj :)
Akkor ahogy megbeszéltük 11-kor találkozunk a gyöngyösi tesconál, a többit addig leszervezem
Persze, hogy érdekel, csak még nem tudtam válaszolni, mert olvastam
Balassagyarmat érdekel?
Egyelőre úgy néz ki, hogy szombaton szögre akasztom a lapátot
No lépek dógozóba. Nektek meg jó éjszakát !
Olyasmi lehet mint ami Bodrogkeresztúron van, találtam telefonszámot holnap felhívom őket.
A cimboráim szeretnék ha szombaton a kékesi megemlékezés után ellátogatnánk oda. Megmondom őszintén én eddig a létezéséről se tudtam , nincs éppen közel de ha érdemes szétnézni ott akkor miért ne
Zsolt, a beosztással mi a helyzet?
Aztán meg milyen motoros az olyan motoros amelyik csak napsütésben motorozik? Legalább nem izzadtok!