Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megtaláltam, gyertek!
No! Végigolvastam.
Gratulálok Józsinak a 3dikhoz, remélem koccintunk jövőhéten egyet rá!
Öröm volt nézni ahogy együtt motoroztatok így 5en. Megnéztem a galériát is, jó helyeken jártatok!
Majd én is próbálok minél többet fényképezni, és imádkozom hogy jó időnk legyen most hétvégén mert ahogy néztem, nem lesz hideg, de egyegy zápor, zivatar lecsaphat. Az pedig annyira nem jó, főleg hogy kicsit félek mert kb slick a hátsó gumim középen . Úgyhogy szerintem ha esik, inkább megállok és megvárjuk valahol. Sajnos most egyáltalán nem volt erre pénzem...
na nem voltam most hétvégén itthon, úgyhogy msot csinálok egy kávét és olvasom, mit okoskodtatok össze!
viszont Józsi, írtam levelet!
Közben volt egy szakaszbizti csere...
Szóval nem rövid de ha elindulok már ződhajnalban akkor teljesíthető, persze késő esti hazatéréssel. Azért lesz egyébként izgalmas mert elég tisztán megvannak a kis erdei utak is az emlékezetemben, ha azóta le nem zárták. Persze akkoriban gyalog jártuk az erdőt, lehet motorral nem is tudok bemenni. A Duna partján az üdülőknél, a szabadstrandnál és a holtág környékén is sokat játszottunk az ottani gyerekekkel, de azóta nem tudom mi a helyzet. Tisztán emlékszem a kis sarki fabódéra ahol a friss kiflit vettük reggelente. Sokat eszembe jut, hiányoznak azok a nyarak és az ottani gyerekek akiket talán már meg se ismernék. Sajnos a Keresztmama már évek óta nem él, a Papa egészsége meg már nagyon leromlott, azt hiszem gondozza valamelyik családtagja de nem is valószínű hogy megismerne... így igazából nincs kihez menni, viszont az emlékek miatt nagyon vágyok vissza
Már a hét vége felé is jó időt ígér. Nem gondoltam én se komolyan egyébként. Még emlékszek alig vártuk hogy tavasz legyen és most lassan vége a nyárnak. Mi elbicikliztünk a messze földön híres makói tűzijátékot megnézni, de a szél miatt lefújták. Most a Pestit nézzük a tévében.
Fogod te még a homlokodat törölgetni az őszön!
Megnéztem térképileg, kicsit odébb van.
Mintha összebeszéltetek volna. Mi kétszer is tankoltunk vasárnap és picit 4 fölött volt a fogyasztás. Szerintem két ilyen testes ember alatt ennél a tempónál nem rossz.
Ja, gyerekkoromban rengeteget nyaraltam Szigethalmon és néhány éve is voltam ott de csak átutazóban. Annyit változott, hogy szinte alig imertem rá. A leghosszabb utcája a Szabadkai szinte végig beépült a Dunáig és már régen aszfaltos, nem pedig homok amin sokat jártam mezítláb a nyári forróságban. Idén talán oda még eljutok, nagyon szeretnék egy szép galériával hazajönni, sok minden köt oda hiszen volt amikor 6hetet is lehúztam ott nyáriszünetben. Viszont nagyon mg kell szerveznem ahhoz, hogy beleférjen minden egy napba
Telepátia izé... vagy mifene a Billig az tudná mert az mindig olyan tudományos
De!
...ezt nem hiszem el
Hű de egyrugóra jár az agyunk
Egyre jár az agyunk!
Hol van az még?
Addig még pár kilométert bele kell tenni a gépsárkányokba!
Ja, nem is mondtam, általában vegyes használatba - néha kis bajusz cibálással - 6 fölött fogyaszt a penge. Most 5.35 volt.
Azért az még odébb van jön még egy szép nyárutó és az ezer színű ősz, sokszor kellemesebb ilyenkor motorozni mint nyáron amikor lerohad rólad a dzseki...
Ráérünk még a hidegre gondolni
Lassan beköszönt a forraltbor és tea ideje.
Hidegben nem iszom sört!
Kellemes nyári idő. De legalább nem kell annyira hűteni a sört. Tudod, torokgyulladás.
Fúj a szél mint az állat! 19 fok C van most !
Igen olvastam is meg hallottam is. Most a Pesti tűzijáték sorsa is bizonytalan.
Eddig még nyugodt volt, úgyhogy az itthoni dolgaim is haladtak, viszont Józsi felé elég cudar lehet az időjárás, most mondták a hírekben, hogy elmaradnak a Balatonon a tűzijátékok
Egy kis irónia kellett.
Beszéltünk már az arctalan örök elégedetlen, mellé jellemtelen emberekről. Te tudtad már eddig is, én csak most tapasztaltam meg meddig tart egy ilyen galériát megcsinálni. Ha mást nem is legalább ezt értékelnék az ilyenek. Ha nem tetszik valakinek lapozzon tovább.
Más. Volt meló ma is, vagy nyugodtabb nap volt mint tegnap? Itt most támadt fel a szél. Nem tudom mi lesz a vége.
Nagyon jó lett, de az egyik kép szövegébe picit belenyúltam!