Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy motoros oldal ezért a túramotoros galériáknak is teljes a létjogosultsága itt. A jövőben ne az határozza meg a feltöltéseid számát, hogy hányan nyomnak minuszt vagy írnak hozzá baromságot, ezt amúgy sem tudod kivédeni, egyszerűen figyelmenkívűl kell hagyni. Nekem volt már olyan, hogy egy géphiba miatt eltüntek a fotók de mégis maradt emlék mert ide már korábban feltöltöttem, így aztán már meg is érte a fáradtságot.
Köszi! Volt példa már itt néhány, azokat vettem alapul. Próbáltam az értékelhetőbb képeket beletenni, a szöveg meg olyan amilyen. Remélem mások tetszését is elnyeri és akkor később még lehet több is.
Nagyon jól sikerült! A leírások is jók!
Közben elkészült a nagy . Fogyasszátok egészséggel.
Ezt a képet direkt nem raktam ki ide. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ma láttam én is miközben nézegettem a képeket. Ott nem vettem észre a csintalankodását.
Épp most töltöm le.
Nekem átjött és boldogulok is velük, de ez én vagyok Miki nem biztos hogy ért hozzá...

Amúgy meg vicces gyerek ez

Laci Neked is mentek a képek. Bízom benne, hogy boldogultok vele.
Elméletileg átment. Kérek visszajelzést, hogy használható-e a cucc.
Kib@szott jól nézünk ki!
Még ki se vettem a gépet a dobozból... de természetesen publikus a csoportkép
Szia Laci! Feltünt hogy nem jelentkeztél egész nap. De akkor meló volt. Ha sikerül Mikinek átküldeni, megy Neked is. Ellenben ha nem gond kérném azt képet, amin mind rajta vagyunk. Már ha publikus.
Most próbálom amit javasoltál. RAR-ba tömörítve remélem egybe átmegy. Neked csak ki kell csomagolni, ha sikerül elküldeni.
Semmit! és ez így lesz ezen a héten végig! Remélem kevesebb cumival mint a mai!
Végülis lehet így helyesebb a mondat
Jó képeket csináltál, ha van időd küldd át nekem is
Tegnap beszéltük, hogy a jó az hamar elmúlik de bezzeg a rossz... ma szopós volt az ügyelet még most értem haza, az idő valahogy nem úgy telt mint tegnap.
Te! Mennyit ittál?
A fúrótorony imitáció engem azért nem érdekelt mert nagyon bagatel volt a magassága és még le is volt betonozva, így semmi izgalom nem volt benne. A melóban legalább ötször olyan magasra mászkálok...
Mondjuk úgy, hogy karácsonyra kinő a hajad.
Hogy elhajolt-e? Görcsöt kötöttem rá vazze!
Mondjuk visszaegyengetni már macerásabb volt... de az is sikerült ahogy a képen láthatod
Nem tetszik a séróm kiccsávó? Neszójábe!

(csak időszakos és muszáj vót... de karácsonyra már megint szép leszek )
Nem tudtam mi hiányzik!