Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Roppant 1szerü. Csinálj citromailt, és ott egy gigáig feltölthetsz, és onnan mások is letölthetik.
Szerintem leköpnènek!
Miért nem rakod ki a fotók közé? Biztos tetszene másnak is. Különben is két napja már nem volt bálás kép a galériák között.
Nagyon szívesen. De még fele sincs átküldve. A freemail 10Mb-ot enged egyszerre átküldeni, a t-online is csak kínlódik. Kb. 30 képet töltöttem fel a szerverre és nem küldte el. Azt hittem agyvérzést kapok . Próbáltam tömöríteni és úgy küldeni, azt se engedte. Komolyan mondom kimásolom egy CD-re és ha adsz címet elküldöm. Kihullik még a maradék hajam is az idegtől.
Közkívánatra 1 bálás kép?
Köszi a képeket, és amit emiben küldtél, azt is köszi.
Ma értem odáig, hogy lemossam a Pengét. ( Nagyon hányásul nézett ki. )
Attól függetlenül a fúrótorony imitációra csak én másztam fel.
A harckocsi meghódításának is én voltam az értelmi szerzője, és Laci alig bírt utánam kapaszkodni!
Vigyázok! Lassabban iszom! A hűtőt is visszatekertem, ne hűtsön annyira! Qrva drága a gyógyszer!
Vigyázz nehogy megint begyulladjon a torkod!
Estére jön a rossz idő, és hűvösebb lesz, mondom egy sert megmentek a megromlástól, mert hidegben lehet már nem esne olyan jól!
Egészségetekre!
Látod B+! Megint nem jól gondoltam végig a lehetőségeket! ! De már Shakespeare is megírta: "sok dolgok vannak földön és egen ó motorosok mintsem bölcselmetek elképzelné....."!
Félre értettél Józsi! Inkább csak az aggodalom szólt belőle. Két gyenge nő ill. mi ketten Lacival nem biztos hogy le birtuk volna cibálni róla azt nagy vasdarabot.
Micsoda finoman fogalmaztad meg azt, hogy a Miki nincs a sport súlyánál!
Ééés? Elhajolt?
Szép napot az Uraknak Szent István nap alkalmából!
Mikor Miki mászott fel, óvatosságból félre álltunk, nehogy lerántsa a beton emelvényről.
Meg is támadtak egy tankot Laci éppen megprobálja elhajlítani a csövét
Elég katonás mind kettejük frizuja.
úgy látom Laci, hogy egy fodrászhoz jártok Mikivel
És még volt ilyen is.
Egy-egy pillanat a tegnapi kellemes napból.
Ok! Köszi, jó pihenést!
Időközben mi is haza értünk. Ahogy ment le a nap, úgy lettek egyre aktívabbak a bogarak. Itt Makó előtt már szinte záporoztak ránk. Azt hiszem holnap lesz mit pucolni. Miki! Megkaptam a képeket, majd kerül bele azokból is a galériába. Számomra nem fogod kitalálni melyik tetszett a legjobban. Hát a bálás. Ilyet még ma nem is láttam. No komolyra fordítva a szót, holnap majd átküldöm a termést,szemezgess belőle kedvedre.
Remélem, a gépátvétel rendben ment
Én se sokat fotóztam, és azok is elég gyengére sikeredtek.
De küldtem Zsoltnak néhányat, és várjuk a galériát.
Most én nagyon keveset fotóztam, Zsolti viszont elég aktív volt, úgyhogy várjuk a képeket
18:30 körül váltunk el Püspökladányban, nekik még onnan 160km hazáig.