Nem az Asszonynak futárkodtam, de egyébként nem szokot nagyon kérdőre vonni, ismer már mint a rossz pénzt de azzal is tisztában van, hogy csak két szerelmem van, az egyik Ő, a másik meg a motorozás
Hidd el nem ettől függ a fizetésem, ahhoz hogy jó fizetést kapjak egy csomó feljogosítást kellett megszerznem, nagyjából 10-év munkája van benne és miután elértem hozta magával a nem kevés felelősséget is.
Akartam kérdezni! A rendszerhasználati díjat a duplájára emelte az eon. Legalább ti mezítlábas elektronyosok észre vettétek-e ezt a fizetéseteken?
Mert akkor annyira nem hánytorgatom fel!
Most találna rajtam fogást mert késő délután futárkodtam a motorral, ezért nem volt időm lemosni a bogarakat, sőt még gyüjtöttem hozzá. Egy kisebb csomagot vittem A-ból B-be... az Asszonynak meg eljátszottam mennyire nincs hozzá kedvem most már csak azt kell kitalálni miért jöttem olyan soká haza
Sajnos ebben nem segíthetek, akármekkora is a szociális érzékenységem
Az én dolgom úgy végezni a munkám, hogy minimális legyen a fogyasztói zavartatás, ezért dolgozok feszültség alatt és figyelek arra nehogy zárlatot csináljak... mellesleg ettől függ az öztönzési prémiumom is
Úgy látom sikerült felborzolni a kedélyeket ezzel a mókás "fenyegetésemmel". De egyébiránt miért egy BMW-t hoztál példának? Van Neked is egy nagyon szép motorod. Horvátban láttam egyet a strandról az autóhoz sétálva. Éppen egy körforgóban szerencsétlenkedett vele a gazdája. Kék- fehérben aprókavics dobbal, borzasztó volt mondhatom.
Na most én -gondolom Te is - is ittam már, - egy igen nehéz nap után - de ilyen kijelentésre még részegebben se merészkednék, ismerve Laci gépét!
( Hacsak nem most toltam volna ki a szalonból a zsír új BMW 1000 RR gépemet, mert akkor - és csakis akkor - én nyertem volna Lackómackóval szemben! )
Mert akkor annyira nem hánytorgatom fel!
Mekkora arc!
Az én dolgom úgy végezni a munkám, hogy minimális legyen a fogyasztói zavartatás, ezért dolgozok feszültség alatt és figyelek arra nehogy zárlatot csináljak... mellesleg ettől függ az öztönzési prémiumom is
( Hacsak nem most toltam volna ki a szalonból a zsír új BMW 1000 RR gépemet, mert akkor - és csakis akkor - én nyertem volna Lackómackóval szemben! )