Mire mi odaérünk a gépátvétel helyére, szűk 200km-t fogunk menni. Így én sajnos nem tudom garantálni a makulátlan állapotot. Lehet tolni kellene odáig.
Nekem korán kezdődött a nap, 2órás volt az út oda, ahol egy feszmentesítés részei voltunk (vonali bontó beépítés). Józsinak mondom, ma már ott tartunk, hogy nem csak két oszlopkapcsoló között lehet feszmentes munkaterületet (vonalat) kialakítani hanem akár egy oszlopközt is ki tudunk "kapcsolni" feszítőszigetelő és terhelésszakaszoló beépítésével...
Szóval fáradtan értem haza de azért mehetnékem volt, először az aszfalton eresztettem ki a fáradt gőzt aztán amikor lenyugodtam a Berettyón jártam be két híd között egy olyan gátszakaszt ahol eddig még nem jártam, jól rám is sötétedett. Most olyan fáradt vagyok mint az állat de valahogy mégis kellemes a zsiborgás Szegény Csühös úgy néz ki a sok bogártól mintha egy szecskavágó kimeneti nyílása elé állítottam volna
Holnap kap majd egy viaszos fürdetést
Helló Peti! Még annyi tartozik a képhez, hogy az üzlet ajtajába volt állítva, ahová vásárolni mentünk. Így nehéz lett volna nem észre venni. Mivel a fotó masina végig nálam volt, így nem volt szabad kihagyni. Lacira gondolva raktam fel. A víz borzasztó hideg volt. Ebben még egy nagyobb kaliberű néger bácsi mordálya is egyszerűen el tünt volna. Egy két embernek látszó fóka próbálkozott, de azok is nagyon gyorsan partra úsztak a jég táblák között. Ezt a két napot kedv csinálónak tekintettük, reméljük vissza tudunk még menni hamarosan.
még annyi, hogyha ennyire bejön ez a puritán stílus a bácsinak, akkor az ulést is le kellene cserélni egy szőrösdeszkábol összetákolt hokedlire, így legalább a motor is viszonozhatná a "törődést" a gazdijának
szép képeket csináltál, egészségetekre váljék a nyaralás! azért egy kicsit meg is nyugodtam, hogy hiába mentunk volna később, akkor is hideg a tenger
A rozsdaboglya nekem se nagyon jön be, úgyhogy a kollégákhoz hasonloan én is a szőkét választanám
Nem vitás, hogy nagyon mutatós gépek, de a hosszútávú kényelem, vagy inkább kényelmetlenség nem lehet vitás. Én néha elcsábulok a nagytestű robogók mutatta kényelem láttán. De amint belegondolok egy egyszerű szervíz félnapos burkolat bontogatásához, meg alá fekvős munkájába már nem is annyira kívánatosak. Még mindig ezek a motor formájú gépek a nyerők számomra.
Én 1 szóval se mondtam, hogy kellene! Ellenben Veled, hisz Te igen ráutaló magatartást folytattál itt összevissza!
Amúgy csak kb 8 kilómért mentem 1szer 1 Honda chopperrel, és meg is állapítottam, hogy nem az én világom. De azt ott a képen kipróbálnám!
Ha az nem lett volna a képen, nem is mertem volna megmutatni. Amúgy abból a fajtából volt egy pár, egy idő után már rájuk se bírtam nézni. Na jó őszinte leszek: nem mertem rájuk nézni.
Jó, legyen a szőke is a tied!
Amúgy mentél már hasonló motorral? mert én igen, ráadásul olyan magas és széles volt a kormánya, hogy úgy néztem ki rajta mint Jézus a feszületen... Na meg kellett egy focipálya terület mire megfordultam vele
Szia Laci!
Őszintén szólva a Harley-t direkt Neked fotóztam le. Gondoltam, hogy tetszeni fog. Egyébként rengeteg motor volt. Mind felmálházva, ki tudja honnan jöhettek. Irígyeltem is őket.
Helló Zsolt!
Jók a képek és nem semmi az a Harley, amellett hogy a krómmal nem sokat kell bajlódni az a bukócsó is megér egy ezermesteri fődíjat... én meg még a múltkor az ívek miatt aggódtam...
A benzincsap alatt van valami univerzális szűrő aztán nemes egyszerüséggel befordul a benzincső a két henger közé izgalom nélkül unalmas az élet!
Viszont a gondos tulaj még egy bicikli pumpát is elhelyezett, bár az is lehet hogy az már csak utaskapaszkodóként funkcionál
Uram bocsá, de ez egy gusztustalan valami, bár előre új abroncsot kapott úgyhogy szerintem hosszútávra terveznek vele.
Az én gépátvételemen csúnyán elhasalna "Nix Schikimiki"!
A szőke csaj viszont aranyos!
Helló Miki!
Anyuka sajnos csak péntektől hétfőig tudott elszakadni a munkahelyéről, így elég sűrű volt a program. Szombaton délbe értünk a Plitvicei tavakhoz, de este hétig le kellett érni a tengerhez a szállást elfoglalni. Mondjuk "csak" 100km-re volt, de jó lett volna egy kicsit tovább gyönyörködni a tavakban és vízesésekben. De utána ott volt a tenger. Az is gyönyörű volt, de olyan hideg, hogy szó szerint fájt. Persze ettől függetlenül nagyon tetszett. Talán még vissza tudunk menni egyszer hosszabb időre is.
Helló Urak! Tegnap haza értünk rövidre sikerült, de annál tartalmasabb nyaralásunkból. Volt egy kis Plitvicei-tavak és egy kis tengerpart. Gyorsan mentünk sokat, de nagyon szép és jó volt. Az utolsó kép vasárnap reggel készült a szobánk ablakából.
Nehogy már a lucerna kaszálja le a parasztot!