Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a racsni elejétől számoltam. Ha össze van rakva és teljesen betolod, akkor a kitolo rúd felutkozik a rugofeszítő csavar tuskéjén, ekkor a kilincs kb. 5 mm-re van a racsni végétől. Holnap megvizsgálom mégegyszer, hátha megsejtek valami okosat.
Azt kell mondjam kedves Péter, hogy a Te motorod is igen szemre való. Jó lett a matrica is nagyon. Ekkora javítás után mostmár rád férne a szerencse motor ügyben és csak a gondtalan kilométerek következzenek. Egy kósza ötlet: nem lehet, hogy esetleg megszorult a láncfeszítő és onnantól nem funkcionált és az miatt tudott elszakadni? Ezt most anélkül kérdezem, hogy ismerném a feszítő kialakítását.
Felőlem akárhogy is hívhatod amíg ilyen szép marad!
A kitoló rúd kiindulópontja (amikor még új volt a lánc) jól látszik, mert nem az első racsniról indul. A kezdet tehát meglátszik a racsnin és az a mérvadó, hogy ahhoz képest hol áll most. Legalábbis én így tapasztaltam az enyémen
Használd egészséggel az új akkumulátorodat!
Valoban szebb ez a név, jobban is illik hozzá, azonban a másik művészneve annyira közismert lett, hogy mindenki azt használja a környékemen. De ígérem, ezen a forumon igyekszem a szebbiket használni

ez de hülye!
Az "ételhordó" elnevezés az én szellemi toprongyságom végterméke, vagyis én vagyok a motor keresztapja úgymond.
Ettől függetlenül nekem mégis jobban tetszik a Főnix, mint maga a szent Főnixmadár aki egy szép arany tollazatú hím madár amely élete végén fahéj-ágacskákból fészket épít majd meggyújtja és vele együtt porrá ég és hamvakból ezután egy új fiatal főnix születik, amely mindegyik megújulásável szebb és egyre csak szebb....
"Bátor zsido a templomba is fingik"
Az arany motorbiciklim a színéről kapta ezt az elnevezést, amikor az új nyitott dobomat tesztelve fedezékbe kényszerítettem a békésen fagylaltozo motorostársaimat Szilvásváradnál
Állítólag (de tisztelet a kivételnek) a házasság egy bizonyos szakasza után a nők elsárkányosodnak... szerintem ezt mi a 20-év során már valahol elértük, csak ugye nem vettem annyira észre mert fokozatosan történt meg. Nem vészes a helyzet de néha azért előfordul amikor kénytelen vagyok jól viselkedni
Én dolgozóba járok, de mivel már bőrgatya rám rohadt, csak edzőcsuka, farmer.
Természetesen roppant óvatosan, 50-es táblánál kanyarban csak 100-al előzöm a dolgozókat.
egy honapja én is azzal közlekedek dolgozni, mert így alig várom, hogy reggel felkelhessek
Én azt mondom Neked - elolvasva a sok sületlenséget is - hogy ha már ételhordóról beszélünk, pontosan mond meg, hogy hova fér az első fogás - mondjuk gulyásleves - valamint a második fogás - mondjuk túrós csusza, tepertősen, tejföllel - ráadásnak az ízes bukta! Ha ezek beférnek, ám legyen. De minden más esetben csak MOTORRÓL beszélhetünk.
Szerintem az a probléma az elvtársnő melleivel, hogy távol vannak.............tőlem
Képzeld el rájöttem hogyan tudom elviselhetőbbé tenni az iskolás napokat

motorral megyek
"még az elsárkányosodáson túl is" ...... az milyen?
Beülsz a helyedre, az asztal alá? És ha jól viselkedsz, kapsz 1 klaviatúrát is?
Jo Estét az Uraknak!

tegnap megjött végre az új áramforrás az ételhordoba, ugyhogy a korábban említett két problémám megoldodott. ( a billentyűzet még mindig nem)
Ma megkerestem azt a láncfeszítő patront, amivel a lánc elszakadt. a két végállása közt 19 racsni van, és a kopásnyom alapján a 9.-be volt, amikor bejött az élet. tehát megalapozott lehet az a feltevés, hogy félidős volt a lánc. Ha nem tekergették az orát, mielőtt megvettem, akkor 52000 km volt a blokkba. Ugyhogy valoszínűleg az történt, hogy az allegorikus amplitúdomodulácio anasztatikus karakterisztikája szinkronizált a rekultivácios propagandafunkcio konspirácios turbulenciájával.
Magyarra lefordítva fogalmam sincs
Egyetértünk!
Na ezt jó hallani, a blokk is eltérő ívekből áll, szerintem is jól illeszkedik hozzá a bukócső, ráadásul kis csinos és nem nagy ormótlan ami betakarja a fél blokkot...
Nem kételkedek a hozzáértésedben nekem pusztán csak a szerencsén múlott, hogy olyan nőt sikerült találnom aki mellett jól érzem magam még az elsárkányosodáson túl is
Ezen én is "vakaróztam" 1 kicsit, nézegettem, méregettem..... de nekem így is bejön, és lehet, hogy a dupla ívnél kicsit vagányabb is.....
Természetesen a Te egészségedre!
De van 1 olyan érzésem, hogy az idén már nem látunk Téged itt a köreinkben. Pedig igérgettél valami ilyesfélét......
Azért megnyugodva konstatáltam, hogy legalább EGY dolog van, amihez én értek jobban, mint Te! És ez pedig a csajok! Nők! Asszonyok! Lányok! Mindegy hogy minek hívjuk!
Bizony a jó az hamar eltelik, mert közben észre se veszed ahogy rohan az idő
Egyébként ebben az esetben jó az a mondás, mi szerint "jobb félni mint megijedni".