Nem a racsni elejétől számoltam. Ha össze van rakva és teljesen betolod, akkor a kitolo rúd felutkozik a rugofeszítő csavar tuskéjén, ekkor a kilincs kb. 5 mm-re van a racsni végétől. Holnap megvizsgálom mégegyszer, hátha megsejtek valami okosat.
Azt kell mondjam kedves Péter, hogy a Te motorod is igen szemre való. Jó lett a matrica is nagyon. Ekkora javítás után mostmár rád férne a szerencse motor ügyben és csak a gondtalan kilométerek következzenek. Egy kósza ötlet: nem lehet, hogy esetleg megszorult a láncfeszítő és onnantól nem funkcionált és az miatt tudott elszakadni? Ezt most anélkül kérdezem, hogy ismerném a feszítő kialakítását.
A kitoló rúd kiindulópontja (amikor még új volt a lánc) jól látszik, mert nem az első racsniról indul. A kezdet tehát meglátszik a racsnin és az a mérvadó, hogy ahhoz képest hol áll most. Legalábbis én így tapasztaltam az enyémen
Használd egészséggel az új akkumulátorodat!
Valoban szebb ez a név, jobban is illik hozzá, azonban a másik művészneve annyira közismert lett, hogy mindenki azt használja a környékemen. De ígérem, ezen a forumon igyekszem a szebbiket használni
Az "ételhordó" elnevezés az én szellemi toprongyságom végterméke, vagyis én vagyok a motor keresztapja úgymond.
Ettől függetlenül nekem mégis jobban tetszik a Főnix, mint maga a szent Főnixmadár aki egy szép arany tollazatú hím madár amely élete végén fahéj-ágacskákból fészket épít majd meggyújtja és vele együtt porrá ég és hamvakból ezután egy új fiatal főnix születik, amely mindegyik megújulásável szebb és egyre csak szebb....
Az arany motorbiciklim a színéről kapta ezt az elnevezést, amikor az új nyitott dobomat tesztelve fedezékbe kényszerítettem a békésen fagylaltozo motorostársaimat Szilvásváradnál
Állítólag (de tisztelet a kivételnek) a házasság egy bizonyos szakasza után a nők elsárkányosodnak... szerintem ezt mi a 20-év során már valahol elértük, csak ugye nem vettem annyira észre mert fokozatosan történt meg. Nem vészes a helyzet de néha azért előfordul amikor kénytelen vagyok jól viselkedni
Én dolgozóba járok, de mivel már bőrgatya rám rohadt, csak edzőcsuka, farmer.
Természetesen roppant óvatosan, 50-es táblánál kanyarban csak 100-al előzöm a dolgozókat.
Én azt mondom Neked - elolvasva a sok sületlenséget is - hogy ha már ételhordóról beszélünk, pontosan mond meg, hogy hova fér az első fogás - mondjuk gulyásleves - valamint a második fogás - mondjuk túrós csusza, tepertősen, tejföllel - ráadásnak az ízes bukta! Ha ezek beférnek, ám legyen. De minden más esetben csak MOTORRÓL beszélhetünk.
tegnap megjött végre az új áramforrás az ételhordoba, ugyhogy a korábban említett két problémám megoldodott. ( a billentyűzet még mindig nem)
Ma megkerestem azt a láncfeszítő patront, amivel a lánc elszakadt. a két végállása közt 19 racsni van, és a kopásnyom alapján a 9.-be volt, amikor bejött az élet. tehát megalapozott lehet az a feltevés, hogy félidős volt a lánc. Ha nem tekergették az orát, mielőtt megvettem, akkor 52000 km volt a blokkba. Ugyhogy valoszínűleg az történt, hogy az allegorikus amplitúdomodulácio anasztatikus karakterisztikája szinkronizált a rekultivácios propagandafunkcio konspirácios turbulenciájával.
Magyarra lefordítva fogalmam sincs
Na ezt jó hallani, a blokk is eltérő ívekből áll, szerintem is jól illeszkedik hozzá a bukócső, ráadásul kis csinos és nem nagy ormótlan ami betakarja a fél blokkot...
Nem kételkedek a hozzáértésedben nekem pusztán csak a szerencsén múlott, hogy olyan nőt sikerült találnom aki mellett jól érzem magam még az elsárkányosodáson túl is
Azért megnyugodva konstatáltam, hogy legalább EGY dolog van, amihez én értek jobban, mint Te! És ez pedig a csajok! Nők! Asszonyok! Lányok! Mindegy hogy minek hívjuk!
Használd egészséggel az új akkumulátorodat!
ez de hülye!
Ettől függetlenül nekem mégis jobban tetszik a Főnix, mint maga a szent Főnixmadár aki egy szép arany tollazatú hím madár amely élete végén fahéj-ágacskákból fészket épít majd meggyújtja és vele együtt porrá ég és hamvakból ezután egy új fiatal főnix születik, amely mindegyik megújulásável szebb és egyre csak szebb....
Természetesen roppant óvatosan, 50-es táblánál kanyarban csak 100-al előzöm a dolgozókat.
motorral megyek
Beülsz a helyedre, az asztal alá? És ha jól viselkedsz, kapsz 1 klaviatúrát is?
tegnap megjött végre az új áramforrás az ételhordoba, ugyhogy a korábban említett két problémám megoldodott. ( a billentyűzet még mindig nem)
Ma megkerestem azt a láncfeszítő patront, amivel a lánc elszakadt. a két végállása közt 19 racsni van, és a kopásnyom alapján a 9.-be volt, amikor bejött az élet. tehát megalapozott lehet az a feltevés, hogy félidős volt a lánc. Ha nem tekergették az orát, mielőtt megvettem, akkor 52000 km volt a blokkba. Ugyhogy valoszínűleg az történt, hogy az allegorikus amplitúdomodulácio anasztatikus karakterisztikája szinkronizált a rekultivácios propagandafunkcio konspirácios turbulenciájával.
Magyarra lefordítva fogalmam sincs
De van 1 olyan érzésem, hogy az idén már nem látunk Téged itt a köreinkben. Pedig igérgettél valami ilyesfélét......