Lehet nem lett volna vele így se baj, főleg hogy évek óta ilyen volt, de a "lehet" az nem egyenlő a kizártal és így mégis csak nyugodtabb vagyok. Festéssel együtt 2este megvolt, összvisz 2-3 óra.
Hétvégén összeállítom a túratervet és belekalkulálom azt a 10percet amikor mindent megmutogatok a lánckenőn
Nem rossz az összhatás. Bár nekem amúgy is tetszett, de ha úgy baleset veszélyes volt, akkor így a jó. Igaz hogy még több mint egy hét van a találkozónkig, de próbálom az eszembe vésni, hogy a láncolajzót meg kell nézzem! De ha akkor is úgy telik az idő mint előzőleg, akkor lehet el fog felejtődni.
Igazad van, meg lehetett volna csinálni dizájnosabban is, gondolkodtam másik variáción aztán mégis ezt az egyszerűbbet választottam. Amikor szétvégtam így is nagyon pontosan kellett megszerkeszteni mert a felfogatási helyeknek az új rész betoldása után is pontosan kellett passzolniuk, az egyiket így is kétszer vágtam el...
Jó lett, csak én meg nem állhatom, hogy a véleményemet ne mondjam el! Én a helyedben a kivágott íveket felezve -harmadolva, hogy 30-45°- os ív legyen belőle nem annyira sarkos , hanem íves kialakítást adtam volna a dolognak! Mondjuk a feladatát így is teljesíti! Csak soha ne legyen rá szükség!
Ennek a gondos körültekintő, és munkavédelmi szempontból dicséretes hozzáállásnak roppant örvendek! Felettébb bántana a dolog, ha összetaposott kezedet kellene látnom! De ahogy látom roppant képzett vagy! Nem gondolkoztál még, hogy munkavédelmi felügyelőséget vállalsz, a helybéli csárda alkalmazásában?
De majd elfelejtettem: Egészségedre!
Szevasztok Urak! Jó lett az átalakítás, bár addig jó még nem kell betöltenie a valós feladatát.
A Miklós és Közted folyó "vita" engem is arra sarkalt, hogy kinyilvánítsam véleményem. Akár gravitáció akár nem, akár előre van hajolva akár nem, ha arra ébrednék, hogy ez lóg a szemembe számba (akár egyszerre is), én bizony el nem engedném egy darabig. Nekem bizony bejön ez a menyecske.
Szóval nem egy nagy durranás, csak azért nyultam hozzá mert -mint kiderült- pontosan a lábtartó koptatójával egyszerre ért le.
Félreértés ne essék nem vagyok egy nagy kanyarvadász de a Transalpinán voltak olyan visszafordítós kanyarok ahol kis sebességnél ugyan de sikerült megtalálni a határt... ráadásul a lábtartó kialakításánál fogva felfelé hajlik (rugó ellenében) viszont a bukócső nem mozdul semmit... vagyis ha az karcol akkor abból még bukta is lehetett volna...
A bukócsövet egyébként egy csúszássérült Banditról vettem évekkel ezelőtt egy motoros talin, a felső csavarok felfogatása egyezett viszont az alsókat át kellett alakítanom. A mostani variálással pedig az alsó ívet vágtam ki, ezzel nagyobb teret engedve a dőléshatárnak. Mindezt úgy kellett kiviteleznem, hogy a feladatát -vagyis a blokk védelmét- ugyanúgy ellássa. Első kép a kiindulási állapotot mutatja, második a kivágott alsó íveket, a többi pedig a végredményt.
Na lássuk azokat a bukócsöcsöket....... vagyis csöveket!
Ja, ma délelőtt kint szoptunk a napon, és ugye védőitalt nem lehetett fogyasztani alkohólikusan, tehát ráb@szás volt.
Így kénytelen vagyok most bevenni védőitalt, mert ugye inkább én boruljak fel, mint a vízháztartásom!
Na itt már be kell avatkoznom!
Látszik, hogy Lacival együtt nem értetek hozzá! Neked még betudom fiatal korodnak, de Lacinak nincs mentség!
Ugyanis ha figyelmesen megnézitek, a csaj előre dől, ha normális testartást venne fel akkor látható lenne még Nektek is, hogy isteni mellei vannak, és ha ilyet foghatnátok, összepisilnétek magatokat a gyönyörűségtől!
Benne van a látóidegeinkben, merhogy esztétikai szempontból érzékenyek és kritikusok vagyunk oszt azé!
Na jó, így nem végzek ha itt lopom a napot úgyhogy léptem!
Nem az majd este lesz ha megmutatom a módosított bukócsövemet.
Az előbbi a kebel és a gravitáció közötti kölcsönhatásokat taglalta illetve a deformitás fokozatait és annak eltérő megítélését.
Szóval, ezzel csak azt akartam szemléltetni, hogy mennyire nem az ebéd körül forognak a gondolataim ilyenkor a hétköznapi rohanásban. Szerintem a monitor előtti ebédnél sokkal egészségtelenebb az ha egyáltalán nem, vagy csak hírtelen futtában történik, ami igazából ebédnek sem nevezhető csak egyfajta szükségcselekménynek, hogy ne akadjon össze a lábunk.
Kedves olvasóink a táplálkozástudományi tanszékünk tudományos rovatát olvashatták
Hétvégén összeállítom a túratervet és belekalkulálom azt a 10percet amikor mindent megmutogatok a lánckenőn
De majd elfelejtettem: Egészségedre!
Nincs itt vita, csak eltérő ízlések, sőt, én már le is mondtam róla a Miki javára, főleg miután kiderült, hogy még a háta is hajlott...
A Miklós és Közted folyó "vita" engem is arra sarkalt, hogy kinyilvánítsam véleményem. Akár gravitáció akár nem, akár előre van hajolva akár nem, ha arra ébrednék, hogy ez lóg a szemembe számba (akár egyszerre is), én bizony el nem engedném egy darabig. Nekem bizony bejön ez a menyecske.
Félreértés ne essék nem vagyok egy nagy kanyarvadász de a Transalpinán voltak olyan visszafordítós kanyarok ahol kis sebességnél ugyan de sikerült megtalálni a határt... ráadásul a lábtartó kialakításánál fogva felfelé hajlik (rugó ellenében) viszont a bukócső nem mozdul semmit... vagyis ha az karcol akkor abból még bukta is lehetett volna...
A bukócsövet egyébként egy csúszássérült Banditról vettem évekkel ezelőtt egy motoros talin, a felső csavarok felfogatása egyezett viszont az alsókat át kellett alakítanom. A mostani variálással pedig az alsó ívet vágtam ki, ezzel nagyobb teret engedve a dőléshatárnak. Mindezt úgy kellett kiviteleznem, hogy a feladatát -vagyis a blokk védelmét- ugyanúgy ellássa. Első kép a kiindulási állapotot mutatja, második a kivágott alsó íveket, a többi pedig a végredményt.
Biztos ami biztos, még a lábamra is azt húzok!
Ja, ma délelőtt kint szoptunk a napon, és ugye védőitalt nem lehetett fogyasztani alkohólikusan, tehát ráb@szás volt.
Így kénytelen vagyok most bevenni védőitalt, mert ugye inkább én boruljak fel, mint a vízháztartásom!
Látszik, hogy Lacival együtt nem értetek hozzá! Neked még betudom fiatal korodnak, de Lacinak nincs mentség!
Ugyanis ha figyelmesen megnézitek, a csaj előre dől, ha normális testartást venne fel akkor látható lenne még Nektek is, hogy isteni mellei vannak, és ha ilyet foghatnátok, összepisilnétek magatokat a gyönyörűségtől!
Na jó, így nem végzek ha itt lopom a napot úgyhogy léptem!
Az előbbi a kebel és a gravitáció közötti kölcsönhatásokat taglalta illetve a deformitás fokozatait és annak eltérő megítélését.
Nekünk fiataloknak azért még van szépérzékünk
Valamit valamiért.
Kedves olvasóink a táplálkozástudományi tanszékünk tudományos rovatát olvashatták