"Kompóttal kezdtem"......
Mondtam én, hogy nem vagy jól összerakva!
"hétköznapokon viszont elvagyok anyátlanodva". Egy ilyen "lógós csecsű" elanyáskodhatna feletted!..... vagy alattad!
Én persze - nős, családos emberként - mélységesen meg vagyok botránkozva ezen, és kellő mértékben el is ítélem!
De a "lógós csecsű" - megmondom őszintén - nagyon kéne!
Tudatosan táplálkoztam, végig tudtam hogy eszek!
Ráadásul fordítva, előbb a mákos laskát utána a gulyáslevest... így volt felülről lefelé az ételhordóban általában csak hétvégén eszek normálisan, mert akkor Kriszti mindig a levessel kezdi a tálalást... hétköznapokon viszont elvagyok anyátlanodva, egyedül eszek és abban a sorrendben ahogy az ételhordóban sorakozik... volt olyan is hogy a kompóttal kezdtem mondjuk akkor nagyon meleg volt...
Egészségtelen a monitor előtt ebédelni! Nem tudsz ráhangolódni, kapkodva eszel, nem rágod meg rendesen az ételt, mert a monitorból kifolyó "hülyeségre" figyelsz!
De tény és való, nem hangzik valami fényesen.
Nekem is Varta van, 2008-as, azzal vettem a motort de még semmi baja! Azok jó akksik legközelebb is az kell majd ha ez bedöglik, legfeljebb megkérlek majd és hátha nekem is szerez a Laci haverod... de még most nem kell szerencsére.
Nekem is csurran cseppen néha egy kis zseton, de ahogy jön úgy el is megy pl. GPS is kellene, mert a régi már túl van terhelve, most azt vadászom. A mostani 5-éves és kinőttem a memóriáját, raktam bele kártyát de az is tele van már céges Poi val (trafók, oszlopkapcsolók...stb) és olyan lassú mint a csiga, ráadásul hamar felmelegszik és lefagy... ezt meghagynám csak a melóra az újat meg motorozni, autózni.
Nem irigyellek titeket, de nekunk se sokkal jobb. Annyi, hogy nincs ennyi védőfelszereléssel súlyosbítva, csak kobak, meg biztonsági öv, ha kell.
Hétvégén volt egy kis maszek, egy kis vadpénz állt a házhoz, már majdnem azon kellett gondolkodni, mire költsem, de ma reggel látványosan kihalt az akkumulátor az ételhordobol, ezzel meg is oldodott a probléma. Természetesen amíg probáltam feltámaszani, a busz is elment, így egy j másfél orás késéssel sikerult beérnem.
Beszéltem a VVlacival, szerzett Vartát joárasítva, de mivel nem jött meg délutánra, adott egy működő használtat, hogy reggel ne busszal kelljen menni dolgozni.
Valamint elszállt a billentyűzetről a hosszú o, meg a rövid ű. Szerintem nekem ma volt péntek 13.
sajna én sem bírom a meleget, és most igazából csak a motros dzsekit ami szerencsére minden levegőt átereszt, veszem fel. De rövid farmer és sportcipő. Tudom, hogy itt is megeshet a baj, pedig csak pár km-t megyek munkába. Habár Balatonra is így mentem, de így is nagyon melegem volt, mi lett volna ha. Tudom hogy egyszer kell bajnak történnie és annyi...
Egyébként rengeteg embert látok ujjatlan pólóban, és mögötte a csajszi a nyakába kapaszkodik szintén ujjatlanban, forrónaciban, papucsban! ÉS egyszer éjszaka jöttem haza az M3-son, a faszija tolta neki mint az állat, és mentek tovább Mogyoród felé ilyen cuccban 150 körüli sebességgel éjszaka, mikor már annyira azért nem volt meleg.
Dehogyis, lelkem akár a pillangónak...
Egyébként idén is ment a templom és a várlátogatási szakaszokon a sportcipő-farmer kombó, másképp nem bírtuk volna el a hőséget...
de naponta látok sprtmotrokat hátul lengén öltözött (tanga villan) lánykákkal, nem szólom meg őket mert esztétikai szempontból élményszámba mennek
Viszont -amikor Lacát műtötték- láttam a balesetin néhány csúnya dolgot... akkor meg fogadkozik az ember hogy ő aztán nem...
Mentségemre szolgáljon, hogy az amúgy is normalizált motorozásomat ilyenkor méginkább a nyári öltözékhez igazítom
Látom még mindig a topon vagy, ha a "kisebbiket" kell bántani! De igazad van, viszont az enyémről nem készült felvétel.
Nem akartam már beöltözve hazafele megállni, és ezt találtam ki.
Szép estét az Uraknak!
Ma olyat csináltam, amit máskor szinte soha: rövid gatya, póló összeállításban motoroztam. Persze csak a munkahelytől a benzinkútig, meg vissza. Még úgyis meleg volt délután kettőkor.
Mindig van vele tennivaló ! Már én is összeírtam mi mindent kell majd megcsinálni! PL.: a lámpafejben van 9 db lapos az a helyére bedugható izzó izzó ezeket cserélem ki led-ekre .
pénteken már majdnem a kempingnél voltam ami a célállomásom volt, szembe jött két rendőrmotoros. nem kellett sok hogy a visszapillantóban lássam őket nínózni .
Kicsit talán későn vettem észre, mert zenét hallgattam...
De mikor szirénáztak egyet, azonnal megálltam.
Kicsit gyorsan mentem Balatonakarattyán voltam épp, és pályáról lejövet nehéz tartani főleg 40 fokban azt az 50et. De szembe jöttek, ezért kizártam hogy gyorshajtás miatt állítottak volna meg, és csak sima ellenőrzés volt. Szóltak a gumi miatt hogy "lassan cserés, nem?" :) Sajna már elég tropa állapotban van, de mondtam hogy igen szeretném nemsoká cserélni. A gépet dícsérte az egyik, hogy korához képest nagyon szép. Mikor elengedtek épp egy másik motoros ment el mellettünk, elindultak és 20 méter után azt is megállították :) Szóval gondolom megint valami fokozott ellenőrzés volt.
A géppel amúgy semmi gond nincs most, még a szitálás is "kijött" belőle. Gondolom csak pillanatnyi, de ez is valami. Kipu leömlője sajna lukas, rákérdeztem, 10-15ért tudják megcsinálni....
Mondtam én, hogy nem vagy jól összerakva!
"hétköznapokon viszont elvagyok anyátlanodva". Egy ilyen "lógós csecsű" elanyáskodhatna feletted!..... vagy alattad!
Én persze - nős, családos emberként - mélységesen meg vagyok botránkozva ezen, és kellő mértékben el is ítélem!
De a "lógós csecsű" - megmondom őszintén - nagyon kéne!