Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látod látod, megérte idetévedni lassan Te is látod milyen összefüggésben vannak a miértek a hogyishívjákokkal...
A Csatlakozásokat kell megtisztítani! Fényesre.
köszi! Akkor lehet hogy a "gyújtómodullal" van baj? Ez lehet az oka a dadogásnak és ennek is? Mondjuk a gyertyák szépek voltak.
A gyújtómodulból kap impulzusokat, és abból csinál fordulatszám kijelzést!
"gyenge minőségű vasról elnevezett város"
amúgy már többször állítottam a kuplungkaron, mikor ilyet csinálsz, tegnap megnéztem, és télleg. Teljesen visszatekeredett a bovden feszítő csavarja, így egyáltalán nem volt feszes, a vágán már alig tudtam sebességbe tenni.
Először félreálltam, megfeszítettem, de akkor nagyon, nehéz is volt behúzni és nagyon fent fogott a kuplung, akkora gázokkal indultam lámpától :) De már nem akartam megállni mégegyszer menet közbe, úgyhogy végük otthon állítottam be megfelelőre.

Aztná olyan érdekes dolgo történt hogy a fordulatszámmérő meghülyült. KB ezerrel többet mutatott mint amennyi, aztán megint jól mutatta, aztán megint többet. Mára megint jó lett, de fogalmam sincs hogy ez mitől lehetett. Az hogy működik, mi forgatja?
Én egy párszor keresztül mentem a gyenge minőségű vasról elnevezett városon, de meg nem álltam!
Talán majd egyszer!
Kastélyról nem tudok semmit, arborétumba pedig már 2x is voltam. Ez odafelé az autópályán készült.
Bátyám anyósának van ott wellness hotelje (hogy b@!+""+ meg! :) ), és oda szoktunk menni évente 1x kétszer. Én a Kőrös holtágakban való kenuzást szeretem, meg lazulni a parton, szaunázni, jókat enni. Ezeket. A környéket párszor megnéztük, annyira engem nem dobott fel, most pedig kifejezettem unokaöcsém 1 éves szülinapját ünnepelni mentem le, másnap pedig haza. Tehát idő sem lett volna körbenézni, de kedvem se :)
Alig 2-éve én is jártam Szarvason de akkor még több látnivaló volt mint egy kilóméteróra... az a szép nagy Arborétum vagy a Bolza kastély és a hozzá tartozó gyönyörű park nincs már meg?
Muszáj ebből a gyerekből motorost nevelni ha már eddig semmit nem okult!
Ez a szólásért :).

azt már sokszor megnéztem. Szar ott az egész, kicsi hézag van és lötyög a kuplungkar fel le, és alapból van egy holtjátéka mert lötyög a bovden is a helyén. Tehát mire beakad a bovden, addigra már meg is van aza pár miliméter.
Lehet húzok rajta egy picit, de nemhiszem hogy ez a baj. Amúgy olajcserével sem lett jobb, és az új tömítéssel is izzad...
Mert "A szakembert nem a kutya szarja, a mester úr meg nem bácsi"
Egyébként nézd meg a kupplungkar holtjátékát, lehet, hogy megnőtt, oszt nem emel ki rendesen, azért akadozik a váltó.
Hehej :) arra is gondoltam hogy az ördög a részletekben rejlik.

Amúgy ma 9500 km után (amit szinte teljesen idén tettem bele) sikerült olyan gyorsan és egyszerűen olajat cserélni, hogy én sem hittem el. Holnap lesz próba. Kicsit nehézkes volt néha a váltás, illetve üresbe tenni. Remélem ez javulni fog.
Ne fesd az ördögöt a falra, mert a házmester seggberúg
Csak szundikál!
Építőipari érintésvédelem dióhéjban: "Aki a sörömhöz hozzá mer érni, a kezét eltöröm!"
A lassítóáttétel pedig egyszerűen tanári És az egész szerkezet rendelkezik még eső elleni védelemmel is. Elképesztő technológiai színvonal, már-már alulról horzsolja az űrtechnológiában használt berendezéseket
Én is csak most tudtam megnézni a képeket, mert egész hétvégén nem volt otthon net (éjjen a vodkafon!)
Nagyon jól sikerült képek, örülök, hogy jól éreztétek magatokat.
szombaton leugrottam Szarvasra egy éjszakára, közben lőttem ezt a képet. Azt a címet adtam neki hogy az ördög nem alszik :)
én is most tudtam megnézni a képeket, elég sűrű volt a hétvége, meg aztán annyira meleg volt, hogy a szél sem hűtött semmit a motoroon, inkább csak fújta a meleget!
Gyönyörűek a képek! Nagyon nagyon tetszenek. Tényleg kevésnek tűnik az 1 hét, de nem is a felkapott helyeket néztétek meg. Gondolom azt már mindenki ismeri. Külön tetszik hogy minden képhez írtál egy frappáns mondatot, nem csak belökted.
Na látod! Kell ennél több?
Én most tudtam időt szakítani, hogy végig nézzem, nagyon szép helyeken jártatok. pedig öt nap erre elég kevés. Amit lehetett megnéztetek. Én elég sokfelé jártam, olyan másfél évtizeddel ezelőtt, és még kellene egy hónap, hogy aránylag mindent megtudjak nézni amit szerettem volna. Medvét is láttam, igaz jó messziről szerencsére.
Képzeld el a galéria felkerült a hírek közé a címoldalra "A Kárpátok Gyűrűjében" címen észre se vettem, most írt nekem Kovács Peti úgy tudtam meg!
A Kárpátok gyűrűjében
Ok! Jövő hét elején pontosítunk!
Mi még nem nem voltunk sehol a nyáron, de az idén ez valószínű csak egy hosszú hétvége lesz, az pedig úgy tűnik a 10.-és hétvége lesz. Elviekben 17-18 az jó lenne nekünk. Ha majd dolgozol már, nézz rá a beosztásodra, és pontosítsunk.