Köszönöm! Augusztus második felében már indul a következő félév, ez csak annyiban korlátoz hogy elveszi a szombatokat, viszont a vasárnapok szabadok maradnak, persze ha nem vagyok ügyis
Ha véletlen csúszik nálatok a fűtés akkor esetleg megoldjuk szeptemberben, akkor még jó idők lesznek!
Először is örülök és gratulálok a kiváló eredményhez. A többi vizsgád meg legyen még sikeresebb.
A tervezett út biztos szuper lesz és körülbelül annyira várom, mint Te vártad a vizsgád utáni csavargásunkat. Ha már ott leszünk az azt jelenti, hogy befejeztük az építgetést. A fűtésszerelő egy kicsit elszomorított a múltkor, mert aug. eleje előtt nem valószínű hogy tudnak jönni. Talán addig tudjuk még szaporítani a költeni valót.
No de addig még úgyis értekezünk.
Annál jobban fog esni ha végre kimozdultok és úgy jöttök el, hogy otthon minden rendben
A túra is szuper lesz de az legyen az én gondom mindenesetre szivügyemként kezelem!
Tudok végre eredményt is, 77%-os lett a féléves modulzáró vizsgám, ezzel első lettem az osztályban el se hiszem... nagyon nagy megkönnyebbülés! Persze még nincs vége, a neheze még ezután jön!
Kitartást Nektek az otthoni csatához!
Jó ár
Ha csak azt számolom hogy a láncszettre és a két új gumira költöttem nagyjából 120ezret, aztán még plusz a jó minőségű olaj, szűrők, fékbetétek... hiába! ennél többért én sem tudnám eladni
így már eladói részről nem is olyan jó ár, főleg ha belegondolsz mit tudnál venni azért a pénzért
Egyelőre az enyém is mrad, pont ezek miatt amit felsoroltam!
Szerintem ezt a motort érdemes lenne megnézned
reggeli indításkor nem pörgött fel szivatóra, hanem kicsiket puffogott, majd lefulladt. Utána indult, és fel is pörgött úgy ahogy kell neki, de nemtudom ezt miért csinálja. Nem először volt ilyen reggel. Olyasmi lehetett mint a tegnapi lefulladása.
Hejhó, végül nem néztük meg a motrot, nem úgy jött össze...
Talán legközelebb...
Viszont, Hatvanba én is átutaztam mostanában motorral párszor. Legutóbb most hétvégén. Nade ami furcsaság történt ma velem (azon kívül hogy megittam 4 sört és majdnem egy üveg bort, nameg a végére egy kis pálinkát az egészségetekre!).
Jövök haza M0-son direkt gyorsan hogy teszteljem hogy bírja szusszal a motor a ledadogást. Teljesen jól megy egy darabig, pont a lehajtónál kezd dadogni, húzom neki, ilyenkor 120 körül magára talál és megy. Na most nem. Dadogott, akármit csináltam, megállt. A lejáró megállósávjában megálltam. Próbáltam indítani, szivatóval is, de semmi. Nemsokkal rá megállt előttem egy kocsi, vészvillogott, és az a srác szállt ki akitől mindig vettem a sisakokat (enyém, és bnőmét is), és a hozzá való plexiket. Sajna Ő már bezárt, pedig olcsón hozott a sisakhoz alkatrészeket, nem olyan rég kerestem is,de a helyén már valami robogós bolt nyílt. Beszélgettünk egy picit, de őt is várta az asszonya a kocsiban, a motor közben beindult (teljesen szépen ment alapjáraton) szóval nem sokat. Jól esett hogy megállt, az is hogy ismerős, főleg olyan akit kerestem és nem tudtam róla hogy mi van vele. A motorral pedig nem tudom mivan, először arra gyanakodtam hogy lehet hogy tartalékra kéne váltani, mivel már volt olyan hogy ha gyorsan mentem olyan gyorsan kiment a benzin, hogy mire tartalékra váltottam, lefulladt. A km számláló 245-öt mutatott, és általában 270-280nál kell a tartalék. De nemrég csináltam a benzincsapot, hátha pár deci elfolyt. Direkt elmentem tankolni, 14 liter ment bele. A tartalék elvileg 3 liter. Az a maradék 3 liter csak nem tud annyira elmászni a tankban hogy nem jut el a benzincsapig nem? Tehát nem hiszem hogy ez lett volna a baj, pedig örültem volna ha tutira ez a gond, mert akkor megvan a hiba oka. Így viszont nincs.
Bevehetjük a tervbe ha jöttök, egyébként nincs sok "villanykaró" már a Hortobágyon, legtöbb középfesz. távvezeték már a földben van, nagyon sok arra a védendő madár
600km-es immunterápiás kezelés és ez csak a kezdet?
Legközelebb mennyi lesz 1200km
Szerencsére engem nem környékeznek az allergiák, búcsút is inthetnék a munkámnak, egyik kollégám leginkább a hársra allergiás de arra nagyon, nincs is belőle semmi amikor virágzik.
Ez engem is érdekel majd, mert tavasszal a pusztulat kerülgetett az allergia miatt. Utána valószínű kiment az a növény ami okozta, most nincs problémám. Lekopogom! kopp-kopp.
Igen, a 9 lyukú.
Sacc/kb 600 km volt. Nem meló, teljesen más, ha 1szer találkozunk személyesen, elmesélem.
Röviden tömören allergia elleni immunterápiás kezelés elkezdése.
Nem piás! ( De azt még élveztem is volna! )
Én eddig azt hittem, hogy a Hortobágy egy nagy puszta. De itt házak is vannak, meg villanykarók is. Jól látom, hogy a panorámán a kilenc lyukú híd van? Amúgy szép kis kör volt, még autóval is. Munka volt?
A képek sorban. Ma. Reggel fél 8, Parádóhuta, háttérben a Kékes. A második délután fél 3, - közben volt 1 pest - Hatvan, Zagyva. Aztán 5 után Sirok. Utána fél 7 Hortobágy. Végül Debrecen fél 8.
Ha véletlen csúszik nálatok a fűtés akkor esetleg megoldjuk szeptemberben, akkor még jó idők lesznek!