Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól emlékszel, valóban hallatszott egy kis ketyegés, ami valószínű azért volt. Gondolkoztam azon, hogy leveszem a deknit és megigazítom, de nem vitt rá a lélek. Egy alkalommal olyat tettem mint még soha. Kint országúton elkezdtem komolyabban forgatni(7-8000). Utána mintha megszünt volna a hang. Lehet a nagyobb fordulat és a nagyobb erőhatások miatt ráfeszült magától. De ettől függetlenül nem így használom a motort. Érdekes volt hallani a hangját ezen a fordulaton, nem beszélve arról, ahogy megindul ebben a magas tartományban.
Helló Laci!
Gondoltam Rád tegnap, mikor láttam az időjárás alakulását. Minket estig megkímélt, de utána kaptunk. Volt erős szél, jég, szerencsére vízzel jött és nem volt csak olyan borsónyi nagyságú és csak kevés volt. De legalább lehűtötte a levegőt. Egész éjjel nyitva volt az ablak. Én remélem ma már nem lesz dolgod, vagy csak kevés és kitudod pihenni a tegnapi hajtást.
A végén érthető a meghatódottság , szerintem én is elsírnám magam az örömtől ha egy ilyet kipróbálhatnék...
Ez a kis enyhülés nekem azt hozta, hogy reggel 9-től ezidáig üzemzavaroztam de most valahogy még mesélni sincs kedvem erről pedig történtek érdekes dolgok, arról nem is beszélve hogy holnapra is be vannak ígérve a felhőszakadások!
Na mindegy, egyszer csak eljön a hétfő reggel...
Szivesen. Ezeket tudtam. Akkor mondtad hogy valoszinu a ruggo elofeszitesu fogaskereket nem feszitetted be mikor a kosarat feltoltad a tengelyre. Vagy felreertettem volna?
Kész. A láncfeszítő hibátlanul működik, a kuplung hangja minimális ahhoz képest amilyen volt. Minimális holtjáték maradt a kuplung tűgörgőjének perselyénél, abból még lehetett volna elvenni és akkor nem lenne hangja ennyi se. Az új olajjal (Xado) már majdnem 600 km-t mentem és jobbnak tűnik mint a Motul. A váltó az egyes kivételével mint a vaj. Úgyhogy összességében meg vagyok elégedve a javítás eredményével. Mégegyszer köszi a segítséget amit annak idején Tőled is kaptam.
Ez az elso 6 hengeres amivel mehettem. Nagy elmeny volt.

Aztan mi a helyzet a CB-del. Megcsinaltad?
Egyből rákerestem a konkurenciára (Kawasaki 1300), de ez szebb is a hangja is szebb. Egyszer találtam valahol egy videót amin komplett felújítottak egy ilyen blokkot. Gondolom egy kisebb vagyon lehetett. De mikor elindították, az maga volt az álom. Jó Neked, hogy ilyenek láthatsz, és még próbálhatsz is. Én is imádnám.
Sajnos mar keves van beloluk. Akinek meg van az nem adja el es garazsban tartja. Az utakon mar nem latni.

Itt nem kotelezo a sisak. Tudom veszelyes. Meg hat epp dolgoztam nem volt ido beoltozni. Ugy tudom Europaban meg dragabb ha van elado.
8000 Ft?
Megúsztuk eső nélkül a favágást, bár du. forgolódott itt körülöttünk a vihar. Utána elmentünk vásárolni a Tesco-ba ahogy haza értünk leszakadt az ég. Hogy az öröm teljes legyen némi jég is jött vele. De most legalább lehült egy kicsit, csak 23 fok van kint.
Gyönyörű ez a motor! Egy igazi ikon. De sisak nélkül rövid gatyóban?
Köszi, már van motorom!
Nem mellesleg meg nincs 8ezer dollárom.
Es a hangja. Isteni. Elado egyebkent. 8000 dolcsi.
Hát ez nem semmi! Fenomenális! Gyönyörű 1 masina. Még a régi szegecselt comstar kerekek.
Ma gurultam egy gyonyoru CBX-el.

http://youtu.be/SdPKG--sMTA
Azért a hűtőben még van pár doboz hideg, de katasztrofálisan fogyásnak indult!
"Nincsen egy csepp hideg se!"
Ez olyan sz@rul hangzik, hogy még a hideg is kirázott!
Egészségedre! A többieknek is! Én most értem haza, és most ittam egy sört! Nem alkoholt, mint a részegesebbje!
Nincsen egy csepp hideg se!
Ide most vastag betűvel írom!: Flexelni szemüvegben, és beforgatott védőburkolattal! Tehát úgy álljon, hogy esetleges tárcsarobbanás esetén se a képedbe robbanjon! Volt-van amikor 36x teszem fel, a védőszemüveget.
Tessék levonni a konzekvenciákat, és a jövőre nézve alkalmazni azokat.
De legalább Te megúsztad, ami igen örömteli esemény. Ittam is - biztos ami biztos - 1 kis vilmost az egészségedre! Nagy bajt nem okozhat felkiáltással!
Na jó, 1 kis sört is, de azt már csak muszájból.
Na most ez ez úgy zajlik, hogy rámegyek fúróba befogott drótkoronggal a témácskára, - kerítés - aztán festek, vagy a segéderő - Asszony - festi.
Tehát dolgozom.
De most ittam 1 kis vilmost, hogy javítsam a hangulatomat.
Jó reggelt Urak!
A lakásban 27, kint 29 fok van. Úgy tűnik ma se fogunk fázni. Tegnap Szegeden volt dolgunk, mikor észre vettem, hogy a jobb első ablakemelő érdekes hangokat ad. Valószínű készül újra elpusztulni. Egyszer már kellett javítani alig 30 ropi volt. Onnantól kezdve nem mertem leengedni, inkább klímáztunk. Ma-csak hogy télen se fázzunk- fát fogok darabolni és helyére pakolni. Vissza olvasva a tegnap esti történéseket, volt izgalom gazdagon Laci Neked is és Peti Neked is. Elég veszélyes az élet mostanában. Vigyázzatok magatokra! (ez mindenkinek szól)
No búcsú urak, szép napot mindenkinek! Majd később benézek pihenés és kikapcsolódásképp.
Szia!
Amikor Tanárbá mondta mi esett meg veled komolyan kezdtem aggódni. A védőszemüveget én is megtanultam használni hasonló esetek miatt, de amikor felrobbant a kisflex szöghajtóműve az se sokat ért volna, ugyanis a leszakadó korong a fél hajtóművel bejárta az egész műhelyt mire megállt a sarokban... nagy szerencsém volt! Egyébként ma nekem is kiba..ott szar napom volt. A 20tonnás kosarassal egy szűkebb kis utca kereszteződésében beszakadtam egy közmű aknába az egyik kis bihari településen... olyat durrant azt hittem ágyúval lőttek rám... néztem nagyokat mert a tükörbe se láttam semmit és először nem is értettem mi történt
Elkezdtem telefonálni de igazából azt se tudtam kinek kell ilyenkor szólni, végül az önkormányzattól kaptam két embert akik ideiglenesen letakarták a vízműhöz tartozó objektumot amiben valami főnyomócső és csapok voltak létrás lejáróval. Búcsuzóul még letolattam a hátsólámpát mert szükebb lett a fordulókör kifele jövet... végül lebeszéltem a vízművesekkel a dolgot, megadtam a tel.számom és mehettem dolgozni mert a két önkormányzatis biztosította a helyszint. Majdnem dél volt és még a munkát is meg kellett csinálni.
Jobbulást Neked és én is remélem, hogy motorozunk még együtt idén!
Jó estét az Uraknak!
Örülök, hogy újra olvashatom a fórumot, örülök, hogy újra tudok olvasni.
Történt ugyanis, hogy múlt hét pénteken felrobbant a kezemben egy vékony 125-ös vágókorong, nem volt rajtam szemüveg, éreztem, hogy egy pár találatot beszedtem, nem ez volt első, különösebben nem foglalkoztam vele, majd elmúlik.
Hát nem múlt el. vasárnap, mikor Lacival beszéltem telefonon, már tudtam, hogy keményen beszoptam, de fasziból vagyok, nem panaszkodom, csinálom a dolgom.Befejeztük a kapálózást este 8 körül, de napközben már napszemüvegbe is fájt a fény. este a megszokott rutin: krumplit reszelünk rá, oszt jó lesz.
Hétfő reggel: a bal szememre lófaszt se látok, a jobbra még jó vagyok. Táppénzt jelentenék, de tudom, hogy 9-től két munkaterület átvétel, ezt meg kell csinálni. bementem autóval, nem vagyok rá büszke, annak örülök, hogy nem öltem meg senkit.
7órakor átültem az építésvezetőm mellé, mondtam neki, hogy csináljuk meg a két bulit, oszt vigyél el a szemészetre. a két bulinak fél 12 re lett vége, úgy fájtak a szemeim, hogy majd lef@stam a lábszáram. eljutottam egy szemészetre, ahol 12-kor vége volt a rendelésnek, de én ambuláns voltam, ezért még fogadtak.
A doktorbácsi úgy beszélt velem, mint egy hajléktalannal, teleöntötte a szemem novokainnal, bevitt a sötétszobába: a végeredmény: a bal szemembe két szilánk a centrumba, a jobba egy az oldalába.
Kiszedte, kérdezte: lát foltot?
Csak azt látok.
Na, akkor fog is. aviszonlátásra.
Írt valamilyen szemcseppet, oszt utamra elengedett.
másnap reggelre a bal szememmel semmit nem láttam, a jobbal meg csak foltokat. eljött értem az építésvezetőm, hogy legalább a jelenlétemmel emeljem a társaság színvonalát. Öntöttem a szemembe a felírt szemcseppet, és kurvára be voltam fosva, hogy ez így marad. délutánra már egész jól láttam a nagyobb dolgokat, a jobb szememmel.
Szerda reggelre ugyanaz, a bal oldalra semmit nem látok, mondjuk a jobb az egy kicsit javult.
bementem kocsival az irodába, kérdezte a főnök:
- Mi van faszkalap, ittál egész éjszaka?
- Mint az állat, nem látszik?
-De. mi bajod?
- Tegnap belement egy hentes a szemembe, felírt valami szart, de semmit nem használt.
-Na akkor ezt próbáld ki, ez nekem jó az allergiámra. (és ideadta a saját szemcseppjét)
Azóta azt használom, nekem is jó a kötőhártya gyulladásomra. sőt, tegnap este már a tv-t is láttam, ma meg már a számítógép monitort is el tudom olvasni, igaz, erős nagyítással.
Ilyenkor jönnek a nagy fogadalmak, hogy innentől fogva csak bukósisakba flexelek, ezt általában mindenki megteszi, én is megtettem már többször is. Én most keményen megijedtem, hogy elvesztem a látásom, és örülök, hogy ez nem így lett. ez ilyen suta tanulság a mai napra.
Laci, Örülök, hogy szép helyeket sikerült bejárnod, remélem, azért még motorosan is tudunk találkozni az éven.