Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem bozont, Az egy valódi Bundesliga frizura
Nem tudom, képeztek- e már ki motoros vakvezető kutyát?
Köszi! Óvatosan már én is töltögetek egy kicsit...
Így is vigyázva kellett reggelente kimenni a fürdőbe, mert ha leesett volna a csipa, a lábamat is eltöri
Nem kell kijózanodni, oszt nem leszel másnapos Nálunk itt a faluban van több olyan versenyző is, aki már több tíz éve sikerrel használja ezt a technológiát. Tehát működik
Az is jó szám! Viszont van egy ahol megidézik Freddie-t
a bozontos is tud valamit, de az igazi hang halhatatlan...
Queen - 'Who Wants To Live Forever'
Örülök, hogy újra itt vagy barátom, vigyázz jobban magadra, vakon nem lehet motorozni csak tökön paszúlyon keresztül... az meg má milyen?
Pedig én már azt hittem, hogy cseppentenem kell a szemedbe , igaz rondán összeragadt volna tőle- , de hála Istennek nem kell eljátszanod az egri várjátékokon Jumurdzsákot!
Laci!

Így utólag én is szeretnék gratulálni a fiadnak, sőt- mivel te nem érsz rá- még egy vadcseresznye pálinkát is elfogyasztottam az alkalomra!
Jó estét az Uraknak!

Na végre mán, hogy előkerültem!
Köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat, és külön köszönöm Miki önfeláldozását, aki még némi szeszesitalt is hajlandó volt elfogyasztani a gyógyulásom érdekében
Hát, úgy tűnik, jó az Őrangyalom, és ezt is megúsztam maradandó károsodás nélkül. konzekvencia levonva, a show meg megy tovább...
Szóra sem érdemes!
Tudtam! .... Megbeszéltük. Előre is köszönöm!
Igen! Nálunk pénteken délután "ereszd el a hajam" című műsor lesz, fájdalmas következményekkel!
Pénteken szabin vagyok, aznap este kész tervet mutatok
Menjünk, oda bízom. Neked igen jó érzéked van hozzá.
Lássál valamit, és megnézzük, hogy életben is olyan jól mutat-e.
Azt mondják vasárnap már jó lesz!
Egy kellemesnek igérkező hétvége. Csak az időjárás legyen Hozzátok kegyes, a többi biztos jó lesz.
Az attól függ mekora körre gondoltál, előveszem a Google Earth-öt és képeket vadászok, ha látok valami szépet akkor kiírom a koordinátáit és góó!
A vizes igényeket figyelembe véve
Mi jutott eszedbe?
Nem belvíz.
Kilóméterben meddig mehetek?
Konkrét ötlet nincs, oda bízom. Valami vizes legyen benne., ha kérhetném.
Beszéltünk róla Mikivel, csapatost nehéz szervezni a kevés szabadidő miatt mi meg már legalább egy éve nem motoroztunk együtt, ha találkoztunk az munka kapcsán volt és az nem ugyanaz...
Helló! Milyen szervezkedés folyik a színfalak mögött? Egyébként nekem is van még túrázós ötletem. Majd nézelődök még és megírom.
Vigyázz magadra! Sokat éjszakáztam én is, tudom nem egyszerű...
Köszönöm! Ma volt a beíratkozás a gyereknek. 10 óráig ott voltunk, utána tudtam csak lefeküdni, kettőkor meg már fent voltam. Biztos finom éjszaka lesz. Holnap majd próbálok többet aludni, bár már készülünk a jövő hétre.
Persze! Veled csak még kitalálom hova vagy van ötlet?