Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma már nem, de holnap megcsinálom, jóccaka!
Kétszer annyi képet csináltál mint én, jók lettek, főleg a panorámások. Remélem ha időd engedi elkészül a galéria is
Ja, még 1 kép a "szellem"kastélyból:
Nézem.
Neked is meg kellett kapnod!
Most töltöm
Te már megkaptad.
Úgy néz ki nálam is normalizálódott a helyzet és töltöm végre a képeket, szerintem nemsokára megkapod
Az alfással nem tudom mi volt... láttam a tükörben mennyire jön -szinte követési távolságot nem hagyva- azt hittem felborít
Le kellett volna vennem a sisakot egy pillanatra, tutira satut nyomott volna!
Közben nekem is lassú a gépem, de azért mert küldöm a képeket Neked. Majd kitömöríted.
Jó kis túra volt, és igen, nem lehet elmenni szó nélkül az ilyen értelmetlen pazarlás mellett.
Ja, nem is mondtam, Nyíregyházáról kijövet láttad az alfást, milyen agresszíven érkezett a külső sávban Rád? Azért is előztelek meg ott, kiállva a külsőbe, hogy menjen a francba rólunk.
Teszek egy próbát hátha sikerül megmutatnom azt a videót amiről meséltem. A videón szereplő Szalacsi Sándor Kocsordon élte hétköznapi életét és ez a videó tette őt a 90-es évek közepének internetes sztárjává. Maga a felvétel azt hiszem 89-es de néhány év múlva akkora sikere lett, hogy még rajongó tábor is alakult Sándor tiszteletére akik adományokat gyűjtöttek számára, ennek köszönhetően most egy szeretetotthonban éli életének alkonyát.
A történet középpontjában egy "jómunkásember" azaz Fogarasi Árpád alkotása áll ami nem más mint a 2méteres falakkal körbevett "ojjektum" ami atomtámadás elleni védelemre hivatott és többek között a "vizbűl veszi ki a zokszigént" valamint "drautkoszorú" teszi atombiztossá... vagyis tette volna ha felépül. "Teccik éteni?" Ha nem akkor a videó után majd biztosan...
Ma ezt kerestük fel és bár csúnyán benőtte a gaz de egy kis részt mégis láthattunk a híres építményből.
Remélem tetszett a túra, úgy láttam a szellemkastély is nagy hatással volt rád és nem volt hiábavaló felkeresni.
Ha megjavul a net, vagy a gép (még nem tudom melyik kaki) akkor elküldöm az összes képet.
Próbálkozok néhányat felrakni, bár amilyen lassú a gép nem vagyok biztos a sikerben...
Zsolt: megúsztuk az esőt, egy kis szél berzenkedett velünk de elviselhető volt.
Sándor vagyok Jókai út 27szám alatti lakos... ésss... mikor?
Nem régen még jó néhány ház végében tó állt a Duna közelében. Ők annyira nem örülnek az ilyen idilli képnek. De ez csak vicc volt. Akkor jól telt napotok és ez a fontos. Erre volt eső kétszer is, Ti megúsztátok?
Nagy mestere vagy a panoráma fotóknak. Jó lett nagyon.
Valami van a gépemmel, nem biztos hogy ma eltudom küldeni a képeket, reggel még semmi baja sem volt, most meg olyan lassú mint a csiga de lehet a netet eszi a fene...

A képen a "Halvány-tó" látható, az jutott eszembe milyen jó lehet amikor az udvar hátulja egy tóval fejeződik be
Nem vesztünk el, de a napot azt szépen kitoltuk ilyen az amikor ritkán találkozik az ember és van miről beszélgetni
Még 1:
Citromos? Azt nem szeretem, csak a hagyományos sört! ..... meg a vilmoskörtét, meg a jégert.
Hazaértünk - remélem Laci is, mert Debrecenben ketté váltunk - fel is teszek 1 képet:
Laci, Miki elvesztetek?
Laci írtam a citromosra.
Annál egyszerűbb, a simson karbinál pedig eggyel bonyolultabb. Az rengetegszer szedtem már szét, és azért sok különbség nincs. Az alapjáratot és a levegőztető csavart pedig érzésre állítottam be. Nem is húz rosszul, 80ig kicsit emelkedős úton úgy felgyorsult. Azt hittem gyengébbek ezek.
Szét lett kapva rendesen. Ha kitakarítottad és jó lett, akkor ügyes vagy. Még a végén egész belerázódsz a szerelésbe. Azért ez egy kicsit egyszerűbb mint Honda négy karbija.
Igen közben rájöttem, hogy nem igazán lehet ezt állítgatni. De nem is ezzel volt a baj.
Az első képen a kisebbik luk (alapjárat fúvókáé ugye?) volt eltömődve.
Most megy jól!
Arra ügyelj, hogy ezeknél nem állítható az úszószint. Műanyag úszó van finoman kell vele bánni.
húúú köszi! Akkor nagyon nagyon túlfolyhat.
Most a helyén van, de a robogót eléggé meg kellett bontani. Meg aztán az is vicces, hogy kb a levegőben lóg az egész, egyik oldalról a légszűrőház csöve, másikról a motorból jövő cső tartja :)
Kiszedem, szétszedem, kitisztítom, megnézem az úszószintet és kipróbálom!
Az egy szellőző cső. Ha azon köpi a benzint, valószínű túlfolyik. Meg kellene nézni, nincs-e kosz az úszó tűszelepe alatt. Ha már szét van szedve fújassátok ki az egészet, mert egész kicsi szennyeződés is tud ilyet csinálni.
Szevasztok Uraim!

Tegnap volt itt egy kis kertiparti nálunk, és egyik srác robogóval jött, ami a sarkon lefulladt. Utána egyáltalán nem indult. Valamennyire szétszedtem, és úgy tűnik, hogy a karbijával van valami.
pont ilyen:
http://robogoalkatresz.odormot...
Az a baj, hogy 2-3 indítás után ha indítunk akkor kb a kép közepén levő kis fekete csőből köpi a benzint. Az csak egy cső, ami egy csonkra rá van dugva, a másik vége szabadon lóg. Ez indításkor kiad egy kicsit magából. Kiszürítettem a karbit, akkor mikor indítoztunk egész jó hangja volt, már majdnem indult, de mire tele lett, megint ezt produkálta és semmi. Szikrád ad, állítólag túlfolyó ezeken már nincsen (?), nem tudom hogy akkor mi az a csonk és az a kis fekete cső ami rajta van. Yamaha Axis 50 ccm-es kis robeszről van szó.
Bocsi Laci, de a cigány életünk első napja elég problémásra sikerült, csak holnap írok, de nem életbe vágó a dolog. Mire haza értek ott lesz postaládádban. Jó utat holnapra, jó éjszakát addig is.