Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Urak!
A piktornak és a kapás embernek jó pihenést kívánok, meg persze a többieknek is bár nem tudom mit dolgoztak.
Most már én is pihenek, igaz az én fáradtságom más jellegű de azért a meleg rám is kihatott
A mai túra képei és leírása:Ahol a Tisza és a Bodrog találkozik, avagy egy kápolna és a hét vezér nyomában.
Nálunk az óvatos fogyasztásnak hála, jelentős tartalékok halmozódtak fel. Ennek viszont az a veszélye, hogy a régebbiek minősége már kérdéses.
Nem gyulladt be a jobb bicepszed?
Érdekes. Nálunk nem ballagott senki, csak a Tesómék jöttek át 1 kis slambucos témácskára, de a pia az elfogyott.
El is fáradtam, olyan "hajtás" volt !
Küldöm a Sumi címét! Badacsonylábdihegy Római ut!
Van annak aki el nem issza!
"Ha a kocsmában sárgaréz rudat árulnának má lenne egy kamionnal!""
Néztem a héten a posta ládámat, de nem találtam a címedet. Most a fiam ballagása apropóján fogyott egy kis vadászmester, kicsi wisky, meg a körte pálinka. Bor, sör is egy kevés. Úgy hogy van még, választhatsz kedvedre.
Na azt igyad Te! A piákat meg küldjed elfele!
Nálunk 37 fokot mutat a hőmérő, gondolom felétek sincs hideg. Azért aggódtam dehidratáltságod miatt. Amúgy meg lehet kapni nagyon finom gyümölcsös alkohol mentes söröket. Azt büntetlenül lehet fogyasztani. A feleségednek meg igaza van, nem tart az olyan sokáig és milyen szépen fog mutatni ha kész lesz.
Azt a betyárját! És még azt mondják, hogy a nyugdíjasoknak szarul megy.
Marad 1enlőre a régi. Egész szimpatikus.
Amúgy Te is olyan "beteg" vagy, mint az Asszony, ő is azt mondta, hogy a hétvégén meg kék csinálni az egészet!
35 mm átmérőjű 245 mm hosszú rúdanyagot vettem potom kétszáz forint híján 8000 Ft-ért. És tudni kell a befogási méretet.
Mivel ez 1 állós meló, nem fő bele az ember. Csak "utálatos".
Ha akkor mész motorozni amikor kész lesz, nyugodtan megihatsz egy sört, kifogod izzadni bőven az indulásig.
Értettem Főnök Úr! ( Pedig nekem is igen jól mutatna ! )
Te most fesd a kerítést!
No meg aztán van súlya!
Nekem is cserélhetnékem támadt.
Háát jobb félni mint megijedni!
Addig nem tarthat, mert a Zasszony homlokon rúg!
Vettem sárgaréz rudat, és &rash megesztergálta Csopakon
Utána én kifényesítettem 1000-es papírral, majd keményfával.
Nem kell megijedned! Szeptember elejére meglesz!
Jól néz ki! Honnan van?