Üdv Urak!
A piktornak és a kapás embernek jó pihenést kívánok, meg persze a többieknek is bár nem tudom mit dolgoztak.
Most már én is pihenek, igaz az én fáradtságom más jellegű de azért a meleg rám is kihatott
A mai túra képei és leírása:Ahol a Tisza és a Bodrog találkozik, avagy egy kápolna és a hét vezér nyomában.
Néztem a héten a posta ládámat, de nem találtam a címedet. Most a fiam ballagása apropóján fogyott egy kis vadászmester, kicsi wisky, meg a körte pálinka. Bor, sör is egy kevés. Úgy hogy van még, választhatsz kedvedre.
Nálunk 37 fokot mutat a hőmérő, gondolom felétek sincs hideg. Azért aggódtam dehidratáltságod miatt. Amúgy meg lehet kapni nagyon finom gyümölcsös alkohol mentes söröket. Azt büntetlenül lehet fogyasztani. A feleségednek meg igaza van, nem tart az olyan sokáig és milyen szépen fog mutatni ha kész lesz.
A piktornak és a kapás embernek jó pihenést kívánok, meg persze a többieknek is bár nem tudom mit dolgoztak.
Most már én is pihenek, igaz az én fáradtságom más jellegű de azért a meleg rám is kihatott
A mai túra képei és leírása:Ahol a Tisza és a Bodrog találkozik, avagy egy kápolna és a hét vezér nyomában.