Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mást nem is tudtak volna , alkoholmenteset!
Nem! Ezek motorral voltak, és sört ittak!
Remélem nem éjszaka látogattak meg és nem pici zöldek voltak.
Egy pillanat, ide nem akarok képet feltölteni
mesélj!
Míg valami bajod nem lesz elázás miatt!
Ettől én sokkal szarabbul jártam egy pár napja, pedig még eső sem volt...
Felemelő látvány lehettél!
Van, csak a kosaras autó kötelező szervízen van, én meg mászni nem tudok esőruhában, vagyis tudok csak az anyaga nem bírja
én vasárnap este 10kor áztam bőrig a Velencei tónál. Ráadásul úgy hagytam a lámpát egy fél napig, így tolhattam be a suzuki stiftet szakadó esőben egy szál rövidgatyában!
Védőruha eső ellen nincs?
Az idő itt is szép volt, főleg a táj mert elég magasan voltam ma is, csak éppen bőrig áztam ami nem fáj csak kellemetlen
Tiszta sor! (habár nemtudom ez a kifejezés honnan származik)
Ha Te nem haragszol én miért haragudjak
Itt szép idő felhők voltak!
Jóvanna! Látom már megmaradsz! Túléled a kalandot! Pedig most "világot láttál"!
Gondoltam hogy megnéznek ha már ott mennek el melletted legalább jó idő volt arra? Itt bizony esett az eső egész nap
Pocakja van az egyiknek és nem jár fodrászhoz, mert minek!
jóvanna, nem kell komolyan venni mindent!
Amúgy rámentem az előzményre, többször is elolvastam, és abban pont nem erről volt szó, ezért nem értettem. Lehet korábban Zsolt érdeklődött erről. Azt is elolvastam akkor, csak nem emlékeztem hogy ki érdeklődött, visszakeresni pedig nem akartam csak ezért.
A nőket sem mondtam komolyan. Nekem is csak egy darabra jár az agyam ! Az meg pont elég!
Szóval remélem nincs harag!
Nem fogod elhinni! Járt nálam két motoros arról a részről !
Ha rákattintottál volna az előzmény gombra akkor láttad volna kinek címeztem azt a hozzászólást. Ha pedig követnéd a fórumot akkor azt is láttad volna, hogy Zsolt akinek írtam érdeklődött korábban, sőt már el is kezdte beszerezni a dolgokat a láncolajozóhoz. Tehát volt létjogosultsága a hozzászólásnak mert ő is hasonlót fog megépíteni és kíváncsi a tapasztalataimra.
Ha belegondolsz én vagyok itt az az ember aki általában nem hagy szó nélkül semmilyen témát, ha kell marhulni is tudok de segíteni is próbálok, bár lehet hogy az első könnyebben megy...
Viszont mindig van egy két szavam azokhoz is akik alkalomszerüen járnak ide, mert éppen kíváncsiak valamire, vagy éppen olyan kedvük van, de pl. simán elmennek egy szép galéria mellett is ha savanyú a szőlő!
A láncke-nő jópofa szóvicc volt, abban viszont tévedsz hogy egy rugóra járna az agyunk, valamikor lehet nekem is kétpólusú volt az agyam és a sinus görbéit nem x y tengelyen írta hanem motor és nő között, viszont ma már ezzel nem sokra mennék az életben... úgyhogy szerintem keversz valakivel.
Ez lehet komolynak tűnő hozzászólásként fest, pedig nem az, csak néha én is faszkalap vagyok
hát igen, a gumizást is fizetni kell. de az 2e vagy 2.5e per darabért csinálják.
A felszerelést nem is számítva! Bankot kellene rabolni!
Ha sikerül jó, ha nem akkor se kajára se lakásra incs gond egy ideig.
Nekem hátsó gumi és lánc a lánckerekekkel lenne időszerű.
Metzeler sem rossz!