Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ide tavasszal, vagy nyár elején kell jönni.
Te szoktad elkúrni B+!
5 linkből 1-et ha sikerül felraknod de azt is rosszul...
Lezártam, de ha akarom publikus, most feloldottam megnézheted aztán újra lezárom. Majd ha hazahozom a szervízből készen akkor csatolom a kész állapotról is a fotókat.
Gondolni kell arra is ha egyszer eladom lássák hogy nem volt TK-s és szakszervízben javították, ezért őrzöm meg a galériát
A tapolcai barlang tóra gondolsz? Voltunk ott de annyian voltak, hogy nem vártuk ki a sort.
Pedig neki nagyon kevés ideje volt!
Legközelebb a tavas-barlang, majd a savanyúvíz források, stb
Voltunk már arra, de Te biztos tudsz igazán szép és látványos helyeket. Hagyma kollega fotói is igen mutatósak.
Annyi amennyit te megiszol lehet nem!
Ha körülnézel állítom lélegzetelállító a látvány ! Pedig ezek csak dombok! 414 méter magas a Badacsony! Én már voltam az osztrák Dobratsch-on Klagenfurt után az két kilométer magas.
Így mégis csak stílusosabb. Te lehet itt minálunk szerepelnél gyengébben. Lehet erősítő szerre szorulnál. Nem írom mire gondolok.
Elég hosszan ecsetelted! Elég lett volna annyi: Tápos vagyok B+!
Nálad minden látni való felfelé van? Nekünk alföldi embereknek nem erősségünk a hegymászás. A tüdőnk és az izmaink is az alföldi élethez alkalmazkodtak.
Alighanem elqrta!
Ez csak nekem nem nyílik meg, vagy már törölted is?
Alig mentünk valamit! A Hegyestű meg csak 9 emelet magas!
Sümegen és Szigligetben maguktól voltak. Hegyestűn még nem voltak.
Fel viszem majd aki legközelebb jön az elbányászott halápi -hegyre, ott lehet fotózni bazalt-szürke szöcskéket pl.
Remélem nemsoká lesz egy kis élménybeszámoló vagy meghajtottad őket is mint Hagymát és most pihennek?
Csak a festés állítólag száz! Lökös, sárvédő, ajtó, küszöb... vettem volna fehéret, de kell nekem kristálymetál zöld
Plusz még az elemek cseréje, javítása...
Úgy látom Neked állandó útvonalad van a Hagyma képei is ismerősök voltak, ha legközelebb megyek akkor valami újat kell kitalálnod
uhh. basszus, 2 kiló? Ennyire drága ezt megcsináltatni? Eszem megáll!
Mesélni nem akarok, végülis vétlen voltam, tegnap látta a kárszakértő és bizony két kiló felett van a kár óvatos becsléssel is, a többi majd kiderül ha megbontják...
link
Még van vagy nyolc!
Milyen mennyiséget tartasz Te alkohol mentes sörből magadnál?
mi megittunk 4et múltkor!
Elmentünk a Hegyestű-re, hadd nézelődjenek.
Sörözés után motoroztak? Remélem akkor alkohol mentest tankoltak magukba!