Lezártam, de ha akarom publikus, most feloldottam megnézheted aztán újra lezárom. Majd ha hazahozom a szervízből készen akkor csatolom a kész állapotról is a fotókat.
Gondolni kell arra is ha egyszer eladom lássák hogy nem volt TK-s és szakszervízben javították, ezért őrzöm meg a galériát
Ha körülnézel állítom lélegzetelállító a látvány ! Pedig ezek csak dombok! 414 méter magas a Badacsony! Én már voltam az osztrák Dobratsch-on Klagenfurt után az két kilométer magas.
Nálad minden látni való felfelé van? Nekünk alföldi embereknek nem erősségünk a hegymászás. A tüdőnk és az izmaink is az alföldi élethez alkalmazkodtak.
Sümegen és Szigligetben maguktól voltak. Hegyestűn még nem voltak.
Fel viszem majd aki legközelebb jön az elbányászott halápi -hegyre, ott lehet fotózni bazalt-szürke szöcskéket pl.
Csak a festés állítólag száz! Lökös, sárvédő, ajtó, küszöb... vettem volna fehéret, de kell nekem kristálymetál zöld
Plusz még az elemek cseréje, javítása...
Mesélni nem akarok, végülis vétlen voltam, tegnap látta a kárszakértő és bizony két kiló felett van a kár óvatos becsléssel is, a többi majd kiderül ha megbontják... link
5 linkből 1-et ha sikerül felraknod de azt is rosszul...
Gondolni kell arra is ha egyszer eladom lássák hogy nem volt TK-s és szakszervízben javították, ezért őrzöm meg a galériát
Fel viszem majd aki legközelebb jön az elbányászott halápi -hegyre, ott lehet fotózni bazalt-szürke szöcskéket pl.
Plusz még az elemek cseréje, javítása...
link
mi megittunk 4et múltkor!