Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülök, hogy lassan sikerül beállítani a cuccot. Én maradok a jó öreg Drylube- nál, amennyit mostanában sikerül motorozni, egy palack kitart két évig.
Kicsit azért sajnállak is, hogy ennyi tennivaló szakadt hirtelen a nyakadba
szép képek, további jó időt és hideg söröket nektek
Ha jól emlékszem Ti tavaly is voltatok egy hasonló túrán. Tesóddal felpattantok a gépekre és mentek, vagy ezek családos kimozdulások?
Én mindig maximalista próbálok lenni, de ez ma csak az elfogyasztott alkoholmennyiségen mérhető le!
Nem 1szerű a történet, ugyanis meg kellett inni a söröket, kaját kellett venni a boltba, valamint a kocsmába is be kellett menni.
Aztán még a képeket is át kellett tenni a laptopra, a kaját megcsinálni, tehát volt dolog bőven.
Ezek telefonos képek, a fényképezőgép adatkábelét otthon hagytam.
Igazából én is gyakorló vagyok és mint olvashattad eléggé kritikus ha a motorom tisztaságáról van szó. Majd kitalálunk valamit, talán egy kisebb hengeres tartály jobban elférne a CB 500 nyerge alatt
Ezek a képek is és a tegnapiak is igen jók, kár hogy lemaradt a vár teteje.
Várom már hogy találkozzunk, meg kell lessem alaposan. Majd Te is ránézel az én motoromra, talán lesz ötlet hogy lehetne elhelyezni a dolgokat a szűkös hely ellenére. Én mióta letakarítottam a láncot, kis ecsettel olajozom. Ami feltünt, hogy lényegesen halkabban fut. Biztos hogy jó a rendszer. Az adagolást biztos befolyásolja a cső keresztmetszet is. Nálad elegendő ez a ritka csepegtetés, vékonyabb csövön kevesebb olaj miatt sűrűbben cseppenti.
Szóval akkor voltatok bent
mindenesetre nem vagy valami bőbeszédű
Mesélek a lánckenőről
A Kawások bulija előtt tisztítottam le a felnit és felraktam az oldaldobozokat is mert vittem sátort hálózsákot és a matracot is...
A lánckenőn megint állítottam egy minimálisat mert féltettem az oldaldobozokat az esetleges trutyitól, most 5,35-5,45perc/1csepp az arány és még így is tökéletesen terül az olaj és nem mocskol mégsem! Odafelé 140km-t mentem, hazafelé ezt még megtoldottam 50km-el, vagyis 330km-t mentem és még azután is alig lett koszos a felnim, de ezt láthatod a képeken. A beállítás a lényeg ami nem olyan egyszerű mert kell egy kis idő amíg telitődik a lánc, azután már nagyon kevés is elég a szintentartáshoz. Olvastam olyat hogy percenként cseppen egyet... az baromi sok, nem is értem... nekem a 3perces is sok volt!
Mindenesetre kezdem elfogadni hogy működik a dolog
Igen, de azóta már B King-re változott. No akkor a madár történet happy enddel zárul. Itt Makón több helyen fészkelnek gólyák, télen baglyok költöznek a központ fáira, de még nem hallottunk balesetekről szerencsére. Sőt pár éve egy kollegám még az újságba is bekerült, mert az erkélyükön lévő balkon ládába bele fészkelt egy bagoly és ott költötte ki a fiókákat.
... és ott is van egy GSXF
Ma felhívtuk a madárkórházat, túl van a nehezén a kis vércse és van rá esély hogy teljesen rendbe jön
Valóban jó képek, egyáltalán nem látszik a minőségén, hogy telefonnal készültek. Van az adatlapomon egy kép, ami abban a parkolóban készült ahol Miklóséké.
Ez a kép a 82-esről készült, kicsivel visszább van egy mellékút ami bevisz Csesznekre, remélem nem csak elmentek a vár mellett
Ha még nem tetted akkor nézd meg Hagyma fotóit, brutálisan szép képeket csinált a Balatonról
Fogadnunk kellett volna :)
Igen tudom, de ez az én motorom, manualja. Rc42.
Ne kapkodd el mert elqrod! Inkább kétszer mérj, mint elköszörüld.
De igen! Az a hidraulikus szelepemelő! Az én motorom CBX 750 f RC17 .
okés, de szerintem ma meg holnap tuti nem, mert dolog lesz, és azt se 5 perc, mert ugye köszörülni is kell majd. Tegnap meg annyira fáradt voltam, hogy aludni sem volt időm
Szia Józsi,
Innen letöltheted az angol manuálját a Sevenfiftynek. Klikkelj a "click here to start download from sendspace"-re, és akkor bejön.
A 73-dik oldalon van az a kis bütyök, amint mutattál nekem.
Nem az a hidrotőke?
Akkor rendben! Fordulatszám mérő plexit ha betetted , majd írj, milyen lett.
ááhh. 9re kell beérni, de lehet korábban is
Sőt, ha kések, vagy nem jövök be, az se baj, csak gyűlnek a minusz órák, amiket majd plussz órákkal vissza kell hozni.
Munkahelyen nem fognak leqrvázni, mert késtél?
szép ez a madár, nagyon.
Amúgy annyira elfáradtam tegnap, hogy ma fél7re állítottam az ébresztőt, és 10 percenként lenyomtam, mígnem 7:40kor keltem fel :D