Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legalább most a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban, a Hegyestű bányaudvarán a kőtárában szerét ejtetted! Ami késik nem múlik! Még szerencse , hogy engem nem fényképeztél oda, elcsúfítva a képet!
A gépsárkányokról mintha nem tettem volna fel képet Józsiéval.
Hát itt 1:
Tán szúrta valamelyik mikroszkópszeműnek hogy kissé jobbra-hátra pufogtatsz? Most már sokkal jobb, legalább direktbe pofánveri károsanyag kibocsájtás tekintetében a mögötted poroszkálót Amúgy jó lett, a többi csak duma!
Az a lánckenős magyarázat viszont nagyon gyenge volt , láthatatlan lánckenőt még a NASA sem fejlesztett ki, főleg ami még a koszt se szedi össze... úgyhogy ez hülyeség kérem! Legalább akkora mint az Ablak-Zsiráf! (mekkora ablak kéne egy zsiráfnak... ) ráadásul az űrhajók nem is lánchajtásuak mondjuk Főnix madaraknál is elég ritka
http://www.sportmotor.hu/motor...
A galéria. A teljesség igénye nélkül. Király volt!
Pedig mi azt hittük , hogy a lánckenő ára a csárdába maradt!
Szép kép. Ki is bontottátok az ablakokat nyílászárócseréhez?
elnézést, elírtam: természetesen a hajtó lánckerékre gondoltam...
Az azért fényes, mert én drylube-ot használok lánckenésre, és az nem látszik rajta. Azért jobb, mint a hagyományos lánckenők, mert a hajtó fogaskeréknél nem pakolja tele trutymóval, mert nem repül le a láncról. egyébként tényleg jó szemetek van
ez az a cucc:
drylube
Egyébként tényleg fényes!
Szinte hallom ahogy mondja: De jó szemed van egy is elég lenne!
Most már olyan gusztusosabban áll.
De a lánc elég fényes. ( Olyan voltam mint Laci, rögtön meglátja az ilyeneket. )
Szép estét Neked is! Örülök, hogy megtaláltad az igazítani valót azon a szép motoron.
Jó estét az Uraknak!

Mivel ma is szar idő volt mifelénk, ezért végre megigazítottam a kipufogót. Szoptam jó sokat vele, de úgy gondolom, megérte. Mostmá nem áll olyan csálén, mint eddig.
Bizony! Nagyon tetszett.
Szigliget?
Készül a galéria.
Pedig ha "elkap" , úgy néztél volna ki mint a kismacska , amit a kutya összenyálaz!
Szép reggelt Neked is! Nem ilyet mint ami itt van! Ég és föld a különbség. Kivettem a bovdeneket, és a felső végüket bele szigetelő szalagoztam a tölcsérbe ,és keverék benzint öntöttem bele, majd az alul kicsöpögő cuccot felfogtam befőttesüvegbe. Ennyi.
hát szerencsére azok közé a szerencsések közé tartozom, akit olyan projektbe vettek be, ami nem otthon ülős, hanem ki kell menni néha, tesztelgetni egy szimulátoron a programomat, hogy működjön. Aztán ha már éles teszt lesz, akkor a traktoron is talán látni fogom, hogy kapcsol a differenciálzár és a 4WD zár. Ezeknek a logikája az én feladatom.
Helló Józsi! Tegnap nem értettem mire gondolsz a bowdennél, de utána már leesett. Évek alatt sok kosz por bekerül, ami miatt persze szorulni is tud rendesen. De Te most rendebe tetted így azzal már gond nem lehet. Gondolom érezhető a változás. Már csak jó idő kellene a motorozáshoz, de itt most is esik. Tegnap négyszer eredt el abból kettőben jég is volt. Igaz nem sok, de abból a kevés se hiányzik.