Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg ma , az első teleszpókokat cseréltem ki a felújított szimeringezett "újakra"! . És kerestem a másik szárnak a szelepét, amin keresztül feltölthetem 0,4 bar-os levegővel! És megtaláltam B+! Egy darab szelep van, és a két cső van összekötve pneumatice, és így lehet felpumpálni, egy szelepen a kettőt! Persze feltéve ha nem qrták volna tele szilikongumival az összekötő csövet! másfél óra volt mire kitisztítottam! kb 2,5 mm-es két kanyarral bíró csöből. Holnap még a fékmunkahengereket kell visszarakni!
Egyelőre nem tartok igényt a szimóra, jobb a kettes létra, azon magasabban ülök
megjött máma a tűszelepsor, természetesen alig vártam, hogy hazaérjek. szétszedtem a karbulátort, és azt láttam, amire számítottam: lóf@szt se. a kiszedett tűszelepek gumi csúcsán nincsen nyom, a szelepülékek tiszták, sértetlenek, annyi különbséget láttam, hogy az új szelepnek hosszabban kiállt az elzáró rugó tüskéje.
mondjuk az pont elég is, hogy ne működjön rendesen, de mind a négy tűszelep amit kiszedtem, egyforma volt. Teszek fel képet, bár nem sok mindent látni rajtuk.
Az úszószinteket a szervizkönyv alapján átmértem, mivel mindegyik tűréshatáron belül volt, így azt nem inzultáltam.
A lényeg az, hogy újra felhördült az inazuma- igaz először csak három hengerrel, mert elfelejtettem visszadugni az egyik vezetéket a gyújtótrafóra. már kezdtem idegileg összeomolni, mikor eszembe jutott, hogy mekkora ökör vagyok - úgyhogy talán most már remélem, hogy eltehetem a ketteslétrát, és végre már én is nekifoghatok motorozni.
Ez sokkal kreatívabb hirdetés, bár többe is kerül :
simson
Meglátom mit intéznek holnap. Végül is 8.-a nincs már olyan soká, legfeljebb a műszakira nem lesz újra festve. Addig is köszi, majd írom a fejleményeket. Léptem robotolni. Nektek jó éjszakát!
Szia!
Ha nem jársz szerencsével akkor szólj és szerzek Neked aztán vagy elküldöm postán, vagy 8.-án elviszem magammal. Annak idején Fécónak is én szereztem mert ő sem talált.
Jó duma! "Eladnám szeretett szimómat." akkor mégsem szereted annyira... kicsit "sok(k)" a szöveg, engem elrémítene ha szimót szeretnék venni.
"Ja és tele van tankolva épp" na ez jó marketing szöveg, ezzel megdupláztad az árát...
Szerintem add el a Billignek egy kétágú létránál mégis csak gyorsabb...

Hogy jót is mondjak, ma láttam közelről azt a Sevenfifty-t amiről beszéltem, nyugodt lehetsz a tied sokkal szebb és másabb a grafikája is, úgyhogy még birtoklod az egyediséget!
Műszakis lesz hamarosan, gondoltam megszépítem kicsit.
Ne festegesd B+!, hanem menj vele! Agyon fényesíted , még elkopik!
Befejezve a mai tevékenységet, egy kis higítót (poharas orvosság) be kellett vennem! Már csak az egyensúly miatt, ne nyikorogjon a nyakam!
Helló Laci! Ma elmentem a festék boltba a másfél hete megrendelt Te általad is használt hőálló festékért. Hát nincs, de holnapra megtudják, hogy egyáltalán tudnak-e hozni. Ez vicc. Az eddig használtat nem eröltetném, mert kifakul és beszürkül elég gyorsan. A multkorában Miklósnak prezentáltál két képet a CB-1-ről és megirígyeltem, gondoltam az enyém is legyen ilyen szép. Úgy látszik ez nem is olyan egyszerű dolog. Várok még pár napot és ha nem lesz kénytelen leszek a régebbivel lefújni.
köszi szépen a tippeket! Viaszos sampon lesz egyenlőre szerintem, mondjuk a prevent-től, mert annak a polírpasztája is elég jól bevált már!
Azt kizárólag egészségügyi okokból szoktam, torokfertőtlenítési célból!
Inkább a torkodra borogasd.
Gondolhatod, mekkora sokk volt! Vizes , illetve pálinkás borogatást kellett tenni a homlokomra!
Pedig keresem erősen! De nem találom!
Meg lennél lepve , ha látnád mit tartok a pinecében!
De két éve ültettem négy fát szilvapálinkának!
Már mindenki kihullott körülötte, mesélte a múltkor ő még bírja, ritka erős szervezete van
Aztán ezt a lelki traumát azóta se tudtad feldolgozni...
Történelmi borvidék, minden háznál hordó számra van ital és Te beszélsz kiszáradásról? Nektek az isten "kincse" se lenne elég. Hol van itt a kulturált, disztingvált italozás?
Hogy a dolgot kellőképpen illusztráljam, a fiam évekkel ezelőtt kapott valami finom nedűt, cserépkorsóban! Mire odaértünk, hogy no akkor kóstoljuk meg, az egész párlat elillant ! Üres volt!
Roppant helytelen! Mi meg itt száradunk össze a monitor előtt , akkora aszály van! Neked meg ott van a "kincstár" és még megromlik !?
Nyomástartó edény pl. a kukta, a pálinka főző berendezés, a kotyogó kávéfőző, de kompresszor tartályok is ide tartoznak.
No kérem kimentem és megkóstoltam a jégert, jelentem nem savanyú! Még jó hogy benéztem a szekrénybe találtam ott más hasonló kincseket is. Lehet mégis csak rá kellene szokni, egy darabig nem kellene venni biztos.
Ő nem iszik már sokszor mondta!
Akinél megsavanyodik a jéger az egy igazi szentember!
Még nem is hallottam ilyet, gondolom a munkádhoz kell hogy mégtöbb felelősség legyen rajtad... legalábbis nálunk ez így van. A házifeladattal görcsölök egy ideje, követelmény lett a számítógépes prezentáció a vizsgán, most 3 jelelakgenerátort kell ismertetni táblázatban majd képekkel és adatokkal illusztrálni, a végén meg egy ajánlást készíteni... mindezt diákon keresztűl, tele van vele a pöcsöm! A motoros videókat jobban szeretem szerkeszteni
Alig várom már a 8.-át, nemcsak a motorozás miatt hanem akkor már túl leszek a vizsgán... persze még lesz egy pár a technikusi minősítésig, de úgy néz ki lesz majd másfél hónap szünet
Tudom hogy jók azok a cuccok, de nem nagyon hallani róluk mostanság
Nekem van még egy kevés abból a teleshop-os szötymőből amit úgy reklámoztak hogy légpuskával lőtték a motorháztetőt majd úgy felforrósították hogy megsült rajta a tojás... azt én úgy kaptam grátiszba de eszméletlen jó! Mondjuk 5ezret lehet nem adnék érte
Nem kell polírozni mint a güzü, csak bekentem és mikor kezdett száradni egy puha ruhával áttöröltem, mutattam már a képet de lehet nem mindenki látta az eredményt: