Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A különböző vízkőoldó szerek mérgező hatásaira még ki se tértél! Ugye?
Én is inkább söröztem!
Sőt, még némi lemezmunkát is be lehet vállalni.
Az a baj az esővel, hogy általában mindig nedves
Ha véletlenül (ne adj isten) belemegy a szájamba, berozsdál tőle a torkom, vagy vízköves lesz a fogam. ezek nehezen felvállalható következmények
Még a főzési lehetőség is adott, sőt úgy látom takaróban sincs hiány
Egyébként nem értem mi a baj az esővel...
Aztán a jólneveltségről nehogy megfeledkezz!
Dehogynem! Épp azon dolgozom!
Persze disztingváltan, kulturáltan, ahogy szoktuk!
Te az a hely porszáraz! Így sosem fogsz elázni!
magyarbálint? Ritka 1 féreg, akárcsak a többi!
Na de ne politizáljunk, mert ez 1 motoros fórum. Tegnap pld Apóséknál a nagy eső miatt behúzódtam 1 fedett helyre. Mint látszik, nem 1 látványos hely.
Csodálkozol rajta mikor minden hülye azt hiszi magáról, ha már politikus lett akkor esze is van? Magyarbálint féle majom pl!?
Csak érdekességképp: múltkor nyilatkozott az oktatási tárcától valamelyik sz@rházi, és azt mondta, hogy nem tudja, hogy mikorra sikerül helyreállítani azt a kárt, amit a bolognai módszer okozott.
Hazaárulók!
Zsolt!
Olvass E-mailt, küldtem a térképet és a koordinátákat, remélem később gépközelben leszek.
Még mielőtt megkapnám a vádakat : naponta olvasom ám a fórumot, csak nem tudtam érdemben hozzászólni. Párszor hangosan felnevettem, pl hogy a Bélakirály hogy fogyasztja az embert (bankszámlailag :) )
Most nézegettem a képeimet telefonon, és találtam egyet amit ide akartam feltolteni, csak elfelejtődött. Kb két hete munkából így értem haza.
Egy biztos! A tanulás mindig kifizetődik! Előbb utóbb! Soha nem tudod mikor veszed hasznát! Illetve mikor lesz szükség rá!
Na ugye
Az tény, hogy faszául sikerült szétcseszni az egyébként kiválóan működő oktatási rendszert, és létrehozni helyette ezt a rakás fost.
Láccccik B+!
Én is azt gondolom, hogy mi sem voltunk sokkal különbek, én is legszívesebben pont az ellenkező irányba mentem, mint amerre mondták. Aztán előbb- utóbb benő az ember feje, oszt megpróbál a kisebb ellenállás felé navigálni. Hogy ez nálam mikor fog bekövetkezni? Talán soha
Csak a baj ott van amikor egy gyerekkel utáltatja meg a dolgot!
Aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja!
Parázs viták nálunk is előfordulnak ami nem is csoda, két év rendvédelmi iskola után egy merőben más irány... de már az se jó mert érettségi után egy harmadik területen indul el
Persze én támogatom mert azt szeretném ha olyan munkát választana amit szeret. Egy dolog évek óta leköti az pedig a gyúrás, tanulás mellett dolgozik is ha lehetőség van rá, ilyen téren mondjuk nincs gond. Most van a nagy megmérettetés (érettségi) aztán még két év és személyi edző lesz... a motorja tavaly óta ott áll a garázsban, már az sem érdekli... ősszel én ellenőríztem benne a fagyállót, idén még nem is volt indítva! A kicsi viszont igazi sufnis, az akkor érzi jól magát ha nyakig olajos... már kölykök is járnak hozzánk akiknek szereli a motorját Nem mindig könnyű szót értenünk, néha olyan dolgokkal állnak elő hogy az agyam lelöki a szíjat, nagyon eltérő egyéniségek én meg csak a javukat szeretném, de nem úgy hogy az én akaratom határozza meg a pályájukat.
Be kell fogni a gyereket valami jó húzós munkára , aztán csinálni vele! Olyanra amitől jól elfárad. Majd meggondolja! hatodik-hetedikes lehettem, mentem kapálni nyáron az akkori Állami gazdaságba. Olyan hosszú volt a kukorica sor, hogy egy nap alatt értünk végig rajta. Aztán annyi kis pénzt adtak, alig fedezte a napi kenyér májkrém-et amit megettem Akkor mondta anyám: Eldöntheted , hogy dolgozol , vagy tanulsz! De rengeteg múlik a "tanárokon" is! Nekem már felnőtt fejjel volt olyan tanárom, aki nem oda való volt! A végén megkérdeztem tőle: miért nem keres más szakmát, miért erőlteti azt ami sosem ment?
Nem hiszem, hogy olyan szigorú moderálás lenne. Még egy pár mondat erejéig hagy off-oljak én is. Kapcsolódik ahhoz amit írtál. Éppen tegnap volt egy parázs vitánk a fiammal. Ő most még iskolás ami az egyik legsz..rabb dolog számára a világon. Azt mondta, annyira elege van a tanulásból, hogy inkább már dolgozna, mert még az is jobb annál. Én pénteken fejeztem be az okosodást, majd júniusban vizsgázunk, egy másik csoporttal együtt. Szóval nálam van összehasonlítási alap. Munka(három műszak)-kontra tanulás. És persze nem tudtam neki elmagyarázni, hogy inkább mégis a könyvet kellene forgatni, mint robotolni éjjel nappal. Persze én (mi) se voltunk sokkal különbek, de mivel már túl vagyunk életünk ezen szakaszán, visszanézve már sok mindent csinálnánk másként. De sajnos nem lehet. És itt kapcsolódnék a Te mondandódhoz, hogy meg kellene tanulni értékelni azt ami van, lehetőleg a legjobban megélni a mindennapokat, mert holnap már új nap kezdődik és ne azon kelljen gondolkozni mit rontottunk el tegnap, hanem hogy lehetne még jobb a ma.
No ennyi filozófálás után megyek dolgozok egy jót , majd este visszaolvasom a napi termést.
Aztán meg magunk felé hajlana a kezünk?!
Igazából nem vagyok benne biztos, hogy ez a felület ilyen témához megfelelő... abba viszont biztos vagyok, hogy egy kicsit mindenki magára ismer ha hasonlót olvas. Érdekes amikor egy már megélt időszakba vágyik vissza az ember, pedig amikor azt a szakaszát élte az életének pont azt várta hogy túl legyen rajta
Mivel visszafelé nem fordul az időkerék így a mostanit kellene megbecsülni és megtanulni pozitívan élni, ne majd ötvenen túl sóvárogjunk azért amit most elégedetlenül élünk...
Köszönöm, hogy nem maradt magára ez az előző hozzászólásom, nincs jelentősége csak így mégis jobban alszok...
Ez igen szép volt, és bennem is felsejlett jó néhány régi emlék ilyen nyári délutánokról, estékről. Sárkány eresztések, szalonna sütések,..... Ilyenkor gondolok csak bele igazán, hogy mennyire telik az idő.