az összes többi :)
Van csomó olyan hely amit egyszerűen nem tudtam rendesen kitakarítani (pl leömlők mögött), csak ha leszedtem volna a kiput, az meg macera, és gyorsan újra koszolódik. Ilyen helyekre csak befújtam brigéciolt, és erős slaggal lemostam. Nem szedte le rendesen, de azért valami használt.
Meg a festés már karcosodik néhol, azok nem látszanak itt, majd élőben.
Na nesze! Oszt csodálkozunk, hogy itt tartunk!
Laci, a renitens! Ne!
Ezért tart itt az ország, mert ilyenek vannak! Ez a mai fiatalság!
Bezzeg a Józsi idejében nem volt ilyen kilógás a sorból, építettük lelkesen, és fegyelmezetten a cocializmust!
( Csak így zárójelben mondom, ha rajtunk múlott volna csak, fel is építettük volna! Igaz, de minek? Vagy kinek? )
Semmi baj csak gondoltam hátha beszélget velem valaki suliba vagyok és most cseszett le a számtek tanár... merthogy nem a áramköri rajzot látott a monitoromon de nehogy má beszóljon!
Délután sietek haza mert motorozhatnékom támadt.... megyek a Tiszára
Én igazoltan voltam távol . Egész héten délután építettem a szocia... őőőőő akarom mondani a kapitaliz.....őőőő nem tudom mit. Szóval próbáltam pénzt keresni.
én erre nem lennék ilyen büszke...
Vagy a másik eset, hogy karcolgatod......
Van csomó olyan hely amit egyszerűen nem tudtam rendesen kitakarítani (pl leömlők mögött), csak ha leszedtem volna a kiput, az meg macera, és gyorsan újra koszolódik. Ilyen helyekre csak befújtam brigéciolt, és erős slaggal lemostam. Nem szedte le rendesen, de azért valami használt.
Meg a festés már karcosodik néhol, azok nem látszanak itt, majd élőben.
Ja, a képek alapján 1 perc se volt haszontalan!
Gyönyörű!
Laci, a renitens! Ne!
Ezért tart itt az ország, mert ilyenek vannak! Ez a mai fiatalság!
Bezzeg a Józsi idejében nem volt ilyen kilógás a sorból, építettük lelkesen, és fegyelmezetten a cocializmust!
( Csak így zárójelben mondom, ha rajtunk múlott volna csak, fel is építettük volna! Igaz, de minek? Vagy kinek? )
Tegnap előtt letakaritottam a kettes számú szerelem. Nettó 3 órát vett igénybe.
Délután sietek haza mert motorozhatnékom támadt.... megyek a Tiszára
(ez lemaradt)
Talán holnap......