Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az konkrétan nem is állna rosszul Neked. Mondjuk a B King biztos segítene lefogyni. Legalábbis bankszámlailag.
Én is így látom. nem csak a négyesé, a hármasé is, csak nem annyira, hogy az a henger is leálljon. még az is lehet, hogy emiatt szakadt el a lánc, túlfolyt a szelep, megrántotta magát a henger, oszt betámasztotta a szelepet...
vasárnap?
Nem hiszem, mert ügyeletes leszek meg iskola is lesz
Ja ,lehet, hogy jövő hét szombaton ablakot szerelünk....
Sajnálni is fogom, de még ki tudja mi lesz, idén még biztosan marad.
Bármi lehet, és annak az ellenkezője is!
Abban viszont biztos vagyok, hogy aki a tiédet veszi meg, igen jó bizniszet csinál!
Úgy értelmeztem a 4. henger tocsogott a benzintől és nem a karbiból folyik, ráadásul ultrahangos karbitisztítást is csináltak... szerintem szar anyagból van a gumi és felkeményedett.
Igazad van! A Bíkingen gondolkozom!
Amúgy "csak" 107.
A múltkor én is így jártam egy robogóval, akármit csináltam nem akart zárni még az új tűszelep se. Kínomban már nem tudtam mit kitalálni, 800-as vízpapír darabkát nyomtam be a tűszelep fészkéhez és azt kis kereszt csavarhúzóval csiszolgattam. Eltartott egy darabig de megoldotta a problémát. Lehet érdemes lenne megpróbálni.
Nem a gumit, hanem a szelepüléket a metanol-benzin keverékből kivált szr letisztítására.
Még valami: Nem a porlasztókat összekötő csövek gumigyűrűi engednek és nem a tűszelep? Engem már csapott be ilyen hiba!
A fenyőfából készült tüske esetleg fogpiszkálónak tökéletes... ezek finom szerkezetek és a gumit nem is igazán lehet polírozni.
Lehet. Kipróbálom, ha megjön az új sor. bár látható károsodás nincs a szelepfészken.
Na megyek, lemosom magamról a gázolajszagot
Azt hittem csak a Szimók esetében lehet ótvarosan szar utángyártott alkatrészeket venni... a gyerek motorjába 3X cseréltem a benzincsapban gumibelsőt, mindhárom elolvadt a benzintől... végül vettünk olyat ami golyós, azóta jó!
Az ilyen azért is dühít főleg nagyobb motor esetében mert egy csomó meló van vele... ráadásul elég messzire is elmerészkedik az ember vele, amikor nem szerencsés ha megadja magát
Lehet elég lenne egy fenyőfából készült tüskével fogkrémmel bekenve megpolírozni kissé?!
Jól van, a te 120 kilódhoz persze nem nagy!
Igazat kell hogy adjak! Ha nem is egyszálbél az ember de ismerje a képességeit... egyetlen 600-as van amit simán megvennék, 750-ben a régebbiek tetszenek, 1000 környékén már kissé nagyobb a választék, mondjuk 3 típus tetszik....
Kimondottan csak elmélkedek amúgy... bár egyre többet nézem a motorpiacot
Ne panaszkodj , halmozod az élvezeteket! Egyik gépről le másikra fel! Ma vettem a Lakamoto-nál 2 db tűszelepet, 4400Ft ellenében.
Szétszedtem, ugyanaz, mint a múltkor: semmit ne látsz a tűszelepen, csak nem zár el. és nem csak a négyes hengeré, a hármasé se. A szelep ülékén semmi különös nem látszik, viszont a tűszelep végén a kúpos gumi eléggé keménynek tűnik.
Gyulával egyeztetve most inkább kihagynám a gyári tűszelepsort (20000+), van utángyártott 8400-ért. megrendelte, de még nem érkezett meg. az a csodálatos, hogy a gyári tűszelepsor 10.000-t se bírt. lehet, meg kellene marni a szelepfészket, de ahhoz valamilyen spec dörzsár kellene, az meg nincsen.
A CB 1.3 egyáltalán nem "nagy", nekem pld bárhol - városban és nem városban - ideális lenne!
Persze 1szálbélű gyermekiknek nem való!
Félreértés ne essék, ezzel nem azt akarom mondani, hogy itt valaki 1szálbélű lenne!
Na, viselkedjetek most már, mert nagyon el vagytok kanászosodva! Vegyetek példát Józsiról, aki még szerintem anno tánc - és illemórákat is adott!
Én is szívesen cserélnék: 900-as tádé (TDM900). nincs körlámpa, nem sornégy, de valamiért közel állt mindig a szívemhez. az utak minősége pedig egyre jobban egy endurót kíván, mint egy street motort. Persze, erre Laci mindig rácáfol, mert olyan helyekre jut el a csühössel, ahova más a túraendurót se meri bevinni
másik kedvenc a 900-as Hornet. de hát egyelőre csak álmodik a nyomor, várom a tűszelepsort, közben taposom az MTZ 50-et
Még csak fél kilenc van! Na tünés vissza a trakiba van még másfél órád!
A géppel mi a helyzet? Mármint a Főnixre gondoltam
Nekem ahhoz nem kell traktor, hogy józan lehessek! De ahhoz is csak itóka, poharas gyógyszer kell , hogy négykézláb sétálgassak!
Jó estét az Uraknak!
Elnézést a kimaradásért, de sanyarú sors a parasztoké, egész héten este 10 után estem ki a traktorból (józanul ).