Vannak ötleteim Makót illetően, már nagyjából feltérképeztem a helyszint, csak attól tartok sok lesz egyszerre a Tisza és az egyéb látnivalók egyszerre Legfeljebb elindulok már hajnalban és megpróbáljuk ésszerűen beosztani az időt... ami ilyenkor nagyon szokott szaladni!
Én ma kora este vágtam le a füvet az udvarunkban. Talán 25nm. Allergiás vagyok, szenvedek már vagy két hete, de mire végeztem, taknyom-nyálam egybe volt. Nagyon útálom már. Úgyhogy maximális együttérzésem. Ha végeztél és még tudsz egyet kerülni is mindenképp fogadd meg az " Öreg" tanácsát és igyál meg egy jó hideg seritalt.
Jót tesz neked, a friss levegőn egy kis testmozgás! Legalább lesz amitől megszomjazol, és megengedem, hogy ihatsz egy seritalt, ha megszomjazol! Csakis akkor!
Neked jó lesz, én meg mehetek Sámsonkertbe brünnyögtetni a benzines fűnyírót! Apósnak a szíve csücske ez a kert, valahogy nekem nem jött be. És tiszta gaz.
Inkább nem mondok semmit.
Ja, hétfőn megrendeltem az ablakot, 1 vagy 2 hét. A többit ennek szellemében intézzük.
Értelek. Nem kis kör lesz ez.
Nekem péntekkel vége lesz a tanfolyamnak, hétfőtől kezdődik a rabszolga sors. Június elején lesz a vizsgánk. A dolgok jelenlegi állása szerint öt napot dolgozunk, a szombatok vasárnapok szabadok. Bár a szombatok Neked még egyenlőre nem jók. Mindenesetre ha látod előre, hogy melyik hétvége lenne megfelelő, írj. Akár ide akár privát. Ha van terved a látnivalót illetően, ne tartsd magadban.
Putnokon lesz az alaptábor a haverom hétvégi házában, aztán megkerüljük az Upponyi-hegységet ami magába foglalja a Lázbérci Tájvédelmi körzetet. Sátán és Csernelyen megnézünk egy egy kastélyt majd Nagyvisnyón egy kőbányát ami az Upponyi hegyhát és az Északi-bükk része. Már voltam arra, vagyis a Lázbérci víztározót az Upponyi-szorost és a Damassa szakadékot láttam, most pedig körbemotorozzuk ezeket mert az még új lesz. Remélem az utak tűrhető minőségűek arrafelé. Még az este dőlt el mert akkor szólt rám a cimborám éjjel ültem le a google elé tervezgetni és látnivalót keresni... Hárman megyünk három motorral.
Makóval kapcsolatban majd szólok, hiszen most is szóltam, de természetes és megértem hogy a család prioritást élvez, majd legközelebb összehozzuk!
Meg aztán tiszta mert a buzi köcsögök nem kezdték el leengedni siófoknál azonnal.ahogy megtelt.Lemész vonattal , vagy motorral Fonyódra és meg tudod nézni. Tényleg tiszta.
Helló Józsi! Most volt híradóban, hogy egy vizügyi szakember a Balaton közepén megmerített egy kancsót, és ivott belőle egy pohárral. Azt nyilatkozta, hogy utoljára a 60-as években volt ilyen tiszta a víz. Eszembe jutott a múltkori szennyvizes história. Lehet mire kiértek a partra öszef..sta magát.
Még képet is mutatok Neked!
Az előkészítés mint mondtam nagyon lényeges! Fémtisztára kell csiszolni és ha rozsdamarózol utána közömbösíteni kell! Műtő tisztaságú fémfelületen lesz csak tartós a cucc! Festés után először csak kicsit szabad járatni majd fokozatosan "szokatni", 1perc, 3perc, majd 5perc, aztán az első kör is csak rövid legyen. Még hetekkel a fújás után is éreztem a festék szagát, pedig porszáraz volt tapintásra... viszont ráégett úgy mintha kerámia lett volna
Ja, legalább tudom előre a menüt... holnap reggel pörköltszaftos kenyér, délben marhapörkölt almapaprikával, este marhapörkölt nokedlivel. Másnap zsemlébe ágyazott marhapöri, délben krumplival este meg kiflivel... és így tovább
Változatos lesz a jövőhét... na de majd csak elfogy egyszer
Inkább nem mondok semmit.
Ja, hétfőn megrendeltem az ablakot, 1 vagy 2 hét. A többit ennek szellemében intézzük.
Nekem péntekkel vége lesz a tanfolyamnak, hétfőtől kezdődik a rabszolga sors. Június elején lesz a vizsgánk. A dolgok jelenlegi állása szerint öt napot dolgozunk, a szombatok vasárnapok szabadok. Bár a szombatok Neked még egyenlőre nem jók. Mindenesetre ha látod előre, hogy melyik hétvége lenne megfelelő, írj. Akár ide akár privát. Ha van terved a látnivalót illetően, ne tartsd magadban.
Makóval kapcsolatban majd szólok, hiszen most is szóltam, de természetes és megértem hogy a család prioritást élvez, majd legközelebb összehozzuk!
Nektek jó szórakozást!
Megmondom őszintén, a 900 RR topikban kérdezte 1 hajdúsámsoni srác, és neki akarok segíteni. Ezért kérdeztem.
Az előkészítés mint mondtam nagyon lényeges! Fémtisztára kell csiszolni és ha rozsdamarózol utána közömbösíteni kell! Műtő tisztaságú fémfelületen lesz csak tartós a cucc! Festés után először csak kicsit szabad járatni majd fokozatosan "szokatni", 1perc, 3perc, majd 5perc, aztán az első kör is csak rövid legyen. Még hetekkel a fújás után is éreztem a festék szagát, pedig porszáraz volt tapintásra... viszont ráégett úgy mintha kerámia lett volna
Változatos lesz a jövőhét... na de majd csak elfogy egyszer
Amúgy meg egész héten finomat eszel. Tehát nem panaszkodhatsz!