Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vannak ötleteim Makót illetően, már nagyjából feltérképeztem a helyszint, csak attól tartok sok lesz egyszerre a Tisza és az egyéb látnivalók egyszerre Legfeljebb elindulok már hajnalban és megpróbáljuk ésszerűen beosztani az időt... ami ilyenkor nagyon szokott szaladni!
Én ma kora este vágtam le a füvet az udvarunkban. Talán 25nm. Allergiás vagyok, szenvedek már vagy két hete, de mire végeztem, taknyom-nyálam egybe volt. Nagyon útálom már. Úgyhogy maximális együttérzésem. Ha végeztél és még tudsz egyet kerülni is mindenképp fogadd meg az " Öreg" tanácsát és igyál meg egy jó hideg seritalt.
Jót tesz neked, a friss levegőn egy kis testmozgás! Legalább lesz amitől megszomjazol, és megengedem, hogy ihatsz egy seritalt, ha megszomjazol! Csakis akkor!
Kérdés, hogy mikor lesz vége? Remélem 1 kicsi motorozás belefér....
Végül is a munka ünnepe lesz holnap. Azért csak lesz egy kis lazulás a fűnyírás után.
Neked jó lesz, én meg mehetek Sámsonkertbe brünnyögtetni a benzines fűnyírót! Apósnak a szíve csücske ez a kert, valahogy nekem nem jött be. És tiszta gaz.
Inkább nem mondok semmit.
Ja, hétfőn megrendeltem az ablakot, 1 vagy 2 hét. A többit ennek szellemében intézzük.
Értelek. Nem kis kör lesz ez.
Nekem péntekkel vége lesz a tanfolyamnak, hétfőtől kezdődik a rabszolga sors. Június elején lesz a vizsgánk. A dolgok jelenlegi állása szerint öt napot dolgozunk, a szombatok vasárnapok szabadok. Bár a szombatok Neked még egyenlőre nem jók. Mindenesetre ha látod előre, hogy melyik hétvége lenne megfelelő, írj. Akár ide akár privát. Ha van terved a látnivalót illetően, ne tartsd magadban.
Putnokon lesz az alaptábor a haverom hétvégi házában, aztán megkerüljük az Upponyi-hegységet ami magába foglalja a Lázbérci Tájvédelmi körzetet. Sátán és Csernelyen megnézünk egy egy kastélyt majd Nagyvisnyón egy kőbányát ami az Upponyi hegyhát és az Északi-bükk része. Már voltam arra, vagyis a Lázbérci víztározót az Upponyi-szorost és a Damassa szakadékot láttam, most pedig körbemotorozzuk ezeket mert az még új lesz. Remélem az utak tűrhető minőségűek arrafelé. Még az este dőlt el mert akkor szólt rám a cimborám éjjel ültem le a google elé tervezgetni és látnivalót keresni... Hárman megyünk három motorral.
Makóval kapcsolatban majd szólok, hiszen most is szóltam, de természetes és megértem hogy a család prioritást élvez, majd legközelebb összehozzuk!
Merre lesz a gurulás? Mindenképpen szólj ha Makó felé szándékozol jönni!
Megvan a holnapi vadászterület viszont Makó sem lesz sokáig várólistán!
Nektek jó szórakozást!
Meg aztán tiszta mert a buzi köcsögök nem kezdték el leengedni siófoknál azonnal.ahogy megtelt.Lemész vonattal , vagy motorral Fonyódra és meg tudod nézni. Tényleg tiszta.
Helló Józsi! Most volt híradóban, hogy egy vizügyi szakember a Balaton közepén megmerített egy kancsót, és ivott belőle egy pohárral. Azt nyilatkozta, hogy utoljára a 60-as években volt ilyen tiszta a víz. Eszembe jutott a múltkori szennyvizes história. Lehet mire kiértek a partra öszef..sta magát.
Ezért cseréli ki ídőnként a "szakácsnőt", hátha az új tud újabb figurát!
Jó pap is holtáig tanul.....
Írtam!
Ezt elb@sztam! De legalább megtudtam, hogy milyet keressek az enyémhez.
Szívesen, máskor is!
Az is nagyon jó csak a kevésbé forró helyekre... pl. blokkdeknire kifogástalan, kérdezd meg a Billiget
Köszönöm, Laci!
Megmondom őszintén, a 900 RR topikban kérdezte 1 hajdúsámsoni srác, és neki akarok segíteni. Ezért kérdeztem.
Még képet is mutatok Neked!
Az előkészítés mint mondtam nagyon lényeges! Fémtisztára kell csiszolni és ha rozsdamarózol utána közömbösíteni kell! Műtő tisztaságú fémfelületen lesz csak tartós a cucc! Festés után először csak kicsit szabad járatni majd fokozatosan "szokatni", 1perc, 3perc, majd 5perc, aztán az első kör is csak rövid legyen. Még hetekkel a fújás után is éreztem a festék szagát, pedig porszáraz volt tapintásra... viszont ráégett úgy mintha kerámia lett volna
Ülj le, 1-es. Nem jól tudod!
Veri Well ha jól tudom és írom.
Mit mondtál, hogy milyen festékkel tekerted le a CB1 fullosan lecsiszolt leömlőit?
Ja, legalább tudom előre a menüt... holnap reggel pörköltszaftos kenyér, délben marhapörkölt almapaprikával, este marhapörkölt nokedlivel. Másnap zsemlébe ágyazott marhapöri, délben krumplival este meg kiflivel... és így tovább
Változatos lesz a jövőhét... na de majd csak elfogy egyszer
Egészségedre!
Amúgy meg egész héten finomat eszel. Tehát nem panaszkodhatsz!