Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végülis időben szóltál 10-re vártalak de már egy órával előtte 9-kor jelezted hogy nem jössz...
Köszönöm hogy mentettél a helyzeten
A nagy derék Asszony azt mondta hogy most egy hétig ezt kell ennem mert annyi megmaradt... de még így örülök hogy megúsztam ennyivel és nem húzta a fejembe az egész bográcsot
Adni akartam Neked útravalóul sört, de már akkor jutott eszembe mikor becsuktam utánad a kaput na mindegy megiszom én
Ez igaz. Ugyanis én ettem belőle.
Elég nagy volt a katyvasz, csak reggel derült ki, hogy mi lesz. Még egyszer elnézést kérek, a képet elnézve tényleg fennséges dolgokról maradtam le.
Rendben!
Azért gondoltam most mert aztán már csak a vizsgák után érek rá, ill. május közepén még a kawásokhoz is elígérkeztem.
Ne csinálj ebből nagy gondot, főleg ha már van tervetek arra a napra, legfeljebb később bepótoljuk.
Megbeszéljük itthon, hogy mit terveztek és egyeztetünk, ha úgy jó Neked is. Még ma írok.
Délután egy kis pihenőt követően elmentünk és bicikliztünk egy jót. Sárguló repce földek mellett tekertünk el, már messziről érződött az illat. Csináltam pár képet, igaz csak telefonnal.
Még délelőtt szétszedtem a kormánycsapágyat. Nem volt egyszerű mutatvány de sikerült. Szerencsémre gondos gazdája lehetett még német honban, így csak tisztára kellett törölni, újra megzsírozni és mehetett is össze. Még a gyári golyós csapágy van benne, de teljesen hibátlan sérülés mentes. A féket szétbontva egy kicsit meglepődve tapasztaltam, hogy a koszon kívül nem sokat változtak az állapotok a két évvel ezelőttihez. Akkor nem is néztem, hogy Nissin betétek vannak benne. Kopni alig koptak közben, még akkor 6mm volt a vastagság, most a legvékonyabb részen volt 5mm. A gyári állapot 8mm. Ami picit elgondolkodtatott, hogy félre van kopva az egyik betét. A vastagság még jó lenne, de nem tudom így össze lehet-e rakni. Amennyiben most el lesz takarítva, megzsírozva, tehát könnyen fog mozogni vajon utol éri kopásban a másik oldalt, vagy ez már srég marad?
Tényleg szándékozok arra menni, nem véletlen keresgéltem a környéken és találtam meg a templomot. Sőt a Návay-kastély is megvan, bár az már lehet össze is borult mert már a 2011-es képen is elég ramaty volt, sőt már be se lehetett menni mert életveszélyesnek nyilvánították.
Május 1-én elvileg szabad vagyok, ha nem terveztél mást akár össze is hozhatjuk, persze az eléggé közel van mert az jövő hét szerda úgyhogy lehet későn szóltam... legfeljebb másfelé megyek.
A mailemre elküldhetnéd a számodat, ha aktuális a dolog akkor beszélni is tudnánk.
Jó kaja az is sőt, előnye is van nem vagy tőle füstszagú
Jó étvágyat az ebédhez!
Bezzeg nekem nem jutott csak "rossz" rántott hús meg alma torta.
Nagyon szép lett a "Lacikonyha".
Á ne is mond! Egyik se ér ide, ketten űlünk le Krisztivel ebédelni... megbízhatatlan egy népség!
Pedig finom lett nagyon!
Odafigyelj, mert elhűl a pálinka!
Majd megbeszéljük később már ég a tüzem
Ha legalább este ideszólsz...
Szia Laci!
Nem tudok ma lemenni hozzátok, mert szerveztek nekem programot. Így csak jó időt szeretnék kívánni a kültéri elfoglaltsághoz
Remélem, azért hamarosan tudunk majd találkozni.
Meg, nem volt időm tegnap foglalkozni vele. ha jutok vele valamire, jelentkezem.
Már elvonultam alukálni mikor írtál, így csak most válaszolok. Amit találtál, egy nagyon szépen helyre állított kis erődtemplom. Óföldeák egy nagyon barátságos és rendezett, szinte egy utcás kis falu Makó közelében. Van még egy kastély épület is ami most idősek otthonaként működik már régóta. A közelben, kint a pusztában is van egy kastély ami sajnos már nem ilyen szerencsés és hosszú ideje gazdátlanul pusztul folyamatosan. Amennyiben tényleg szándékozol erre a környékre ellátogatni, mindenképp érdemes felkeresni mind a templomot, mind a közeli kastélyt. A múltkori felvetésed óta gondolkoztam rajta, hogy milyen érdekességek vannak itt környékben amit érdemes lenne felkeresni.
Megvan meg a problemad a motorral?
Erre, de nem egyértelmű milyen motoron űl a banya
Óföldeákon mennyire vagy járatos? Van ott egy középkori erődtemplom sáncal körülvéve, a google earth-ön fedeztem fel, szép környezetben leledzik
Vagy téged érdekel az ilyesmi?
Erre gondoltál?
Örökké ott csorgatja a nyálát, a folyadékot viszont pótolni kell. Most meg panaszkodik hogy elfogyott. Csak nehogy kiszáradjon!
Milyen igazad van!
Na de már megint májerkodik ott a másik topikban mondjuk most egész tűrhető csajt rakott fel
MÁR nincs semmi!
Marha pörkölt sör nélkül?