Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, bocs, de nem én öltöztettem. ( Az én privát véleményem, hogy éppen így jó! ! ! ! ! )
Látjátok, látjátok? Épp Rátok gondolva tettem fel ezt a képet, mert nem mutat meg mindent, viszont az látszik, hogy érdekesen szép a lány. Helyes arca van, és igen kívánatos teste.
"Szerintem sokkal szexisebb egy nő ha van rajta egy szép fehérnemű.." Igazad van Laci teljes mértékben, mint ahogy abban is, hogy a fotók engem már nem nagyon hoznak lázba, bár megnézem!
Sokkal gusztusosabb egy fehér kis nadrág, mint amikor az egész muffot a képembe tolja, csak úgy loccsan! !
Szó se róla takaros kis vászoncseléd, bár kicsit fakó még a lelkem, na de majd igazít rajta a nap.
Viszont pozitívumként említeném, hogy nem áll égnek a lába meresztve ezzel nőiességét... nem mintha nem tetszene az a kis tenyérnyi felület, csak amikor közszemlére van téve számomra elveszti titokzatosságát, romba döntve ezzel a kíváncsiság varázsát és erkölcsi tisztaságát a nőnek.
Szerintem sokkal szexisebb egy nő ha van rajta egy szép fehérnemű...
Igaz Józsi? bár Te a csajt se vetted észre...
Az még odább van, hogy akkor kell essen amikor akarjuk! Szerencsére!
Álszentek! Nesztek:
Gyógyíthatatlan vagy!
Hahó ez nem a Műmájer! Itt illik disztingválni! Családos, motoros emberek gyülekező helye ez a topic. (egyébként én is )
Ejnye már! Hát ott meg ott az Evelin a képen, aki rászabadulna a természetre. Én meg rá! De nagyon!
Az elosztással van baj. Ha ez a mennyiség több részletben a-mezőgazdaságnak is- megfelelő időben esett volna, most senkinek se főnne a feje. De hát mi csak elszenvedői vagyunk az időjárásnak, nem az irányítói.
Ami tavaly nem esett le most az is lejött!
Nehéz kenyér!
Nem könnyű. Az egyik ismerős srác mondta, hogy semmi (!) állás nincs! És viccesen hozzátette, hogy: "pedig még a testem is árulom a neten, de még egy kirágott koca se írt rám!"
Ma délután mi is kimentünk megnézni a Marost. A strand már nyitva van-nem mintha eddig sorban álltak volna a fürdeni vágyók-, így lemehettünk-volna- közvetlen a partig, ha nem lenne már kint a víz. Most egy kicsit megszünik az eső, talán javul a helyzet, nem csak itt, hanem az egész országban. A jövő hétvégére már 20 fokot ígért Lajos a Németh.
Akkor most mesélek...

A szamár története

Egy nap a paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan bőgött, miközben a paraszt megpróbált rájönni mit is tehetne.
Végül úgy döntött, hogy az állat már öreg és a kutat úgyis ideje már betemetni, nem éri meg kihúzni az öreg szamarat. Áthívta a szomszédait, hogy segítsenek. Mindegyik lapátot fogott és elkezdtek földet lapátolni a kútba...
A szamár megértette mi történik és először rémisztően üvöltött. Aztán, mindenki csodálatára, megnyugodott. Pár lapáttal később a paraszt lenézett a kútba. Meglepetten látta, hogy minden lapátnyi föld után a szamár valami csodálatosat csinál. Lerázza magáról a földet és egy lépéssel feljebb mászik. Ahogy a paraszt és szomszédai tovább lapátolták a földet a szamárra, lerázta magáról és egyre feljebb mászott. Hamarosan mindenki ámult, ahogy a szamár átlépett a kút peremén és boldogan elsétált!

Az élet minden fajta szemetet és földet fog ránk lapátolni. A kútból kimászás trükkje, hogy lerázd magadról és tegyél egy lépést. Minden probléma csak egy lehetőség a továbblépésre. Bármilyen problémából van kiút, ha nem adjuk fel! Mindig lépjünk egyet!

Fel a fejjel!
Állj ki a sorra , és keress pííztet B+!
Most van a tó addig ameddig lennie kell!
Hát ez elég sz@rul hangzik.....
Múlt nyáron ebben akartunk békát fogni. Most 2 méter feletti a víz!
Csak a füled? Akkor már kihűlőfélben vagy!
Az a harmadik kép nagyon komoly elsőre azt hittem egy kőút esőben... aztán láttam meg a hidat a háttérben
Mindjárt bekötném magamnak! Gyorsba!
Mennyi lehet abba a zacskóba? Szerintem annyit már ittam meg egy este...
mondjuk meleg is volt a fülem
Változatos időjárás: