Látjátok, látjátok? Épp Rátok gondolva tettem fel ezt a képet, mert nem mutat meg mindent, viszont az látszik, hogy érdekesen szép a lány. Helyes arca van, és igen kívánatos teste.
"Szerintem sokkal szexisebb egy nő ha van rajta egy szép fehérnemű.." Igazad van Laci teljes mértékben, mint ahogy abban is, hogy a fotók engem már nem nagyon hoznak lázba, bár megnézem!
Sokkal gusztusosabb egy fehér kis nadrág, mint amikor az egész muffot a képembe tolja, csak úgy loccsan! !
Szó se róla takaros kis vászoncseléd, bár kicsit fakó még a lelkem, na de majd igazít rajta a nap.
Viszont pozitívumként említeném, hogy nem áll égnek a lába meresztve ezzel nőiességét... nem mintha nem tetszene az a kis tenyérnyi felület, csak amikor közszemlére van téve számomra elveszti titokzatosságát, romba döntve ezzel a kíváncsiság varázsát és erkölcsi tisztaságát a nőnek.
Szerintem sokkal szexisebb egy nő ha van rajta egy szép fehérnemű...
Igaz Józsi? bár Te a csajt se vetted észre...
Az elosztással van baj. Ha ez a mennyiség több részletben a-mezőgazdaságnak is- megfelelő időben esett volna, most senkinek se főnne a feje. De hát mi csak elszenvedői vagyunk az időjárásnak, nem az irányítói.
Nem könnyű. Az egyik ismerős srác mondta, hogy semmi (!) állás nincs! És viccesen hozzátette, hogy: "pedig még a testem is árulom a neten, de még egy kirágott koca se írt rám!"
Ma délután mi is kimentünk megnézni a Marost. A strand már nyitva van-nem mintha eddig sorban álltak volna a fürdeni vágyók-, így lemehettünk-volna- közvetlen a partig, ha nem lenne már kint a víz. Most egy kicsit megszünik az eső, talán javul a helyzet, nem csak itt, hanem az egész országban. A jövő hétvégére már 20 fokot ígért Lajos a Németh.
Egy nap a paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan bőgött, miközben a paraszt megpróbált rájönni mit is tehetne.
Végül úgy döntött, hogy az állat már öreg és a kutat úgyis ideje már betemetni, nem éri meg kihúzni az öreg szamarat. Áthívta a szomszédait, hogy segítsenek. Mindegyik lapátot fogott és elkezdtek földet lapátolni a kútba...
A szamár megértette mi történik és először rémisztően üvöltött. Aztán, mindenki csodálatára, megnyugodott. Pár lapáttal később a paraszt lenézett a kútba. Meglepetten látta, hogy minden lapátnyi föld után a szamár valami csodálatosat csinál. Lerázza magáról a földet és egy lépéssel feljebb mászik. Ahogy a paraszt és szomszédai tovább lapátolták a földet a szamárra, lerázta magáról és egyre feljebb mászott. Hamarosan mindenki ámult, ahogy a szamár átlépett a kút peremén és boldogan elsétált!
Az élet minden fajta szemetet és földet fog ránk lapátolni. A kútból kimászás trükkje, hogy lerázd magadról és tegyél egy lépést. Minden probléma csak egy lehetőség a továbblépésre. Bármilyen problémából van kiút, ha nem adjuk fel! Mindig lépjünk egyet!
Sokkal gusztusosabb egy fehér kis nadrág, mint amikor az egész muffot a képembe tolja, csak úgy loccsan! !
Viszont pozitívumként említeném, hogy nem áll égnek a lába meresztve ezzel nőiességét... nem mintha nem tetszene az a kis tenyérnyi felület, csak amikor közszemlére van téve számomra elveszti titokzatosságát, romba döntve ezzel a kíváncsiság varázsát és erkölcsi tisztaságát a nőnek.
Szerintem sokkal szexisebb egy nő ha van rajta egy szép fehérnemű...
Igaz Józsi? bár Te a csajt se vetted észre...
A szamár története
Egy nap a paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan bőgött, miközben a paraszt megpróbált rájönni mit is tehetne.
Végül úgy döntött, hogy az állat már öreg és a kutat úgyis ideje már betemetni, nem éri meg kihúzni az öreg szamarat. Áthívta a szomszédait, hogy segítsenek. Mindegyik lapátot fogott és elkezdtek földet lapátolni a kútba...
A szamár megértette mi történik és először rémisztően üvöltött. Aztán, mindenki csodálatára, megnyugodott. Pár lapáttal később a paraszt lenézett a kútba. Meglepetten látta, hogy minden lapátnyi föld után a szamár valami csodálatosat csinál. Lerázza magáról a földet és egy lépéssel feljebb mászik. Ahogy a paraszt és szomszédai tovább lapátolták a földet a szamárra, lerázta magáról és egyre feljebb mászott. Hamarosan mindenki ámult, ahogy a szamár átlépett a kút peremén és boldogan elsétált!
Az élet minden fajta szemetet és földet fog ránk lapátolni. A kútból kimászás trükkje, hogy lerázd magadról és tegyél egy lépést. Minden probléma csak egy lehetőség a továbblépésre. Bármilyen problémából van kiút, ha nem adjuk fel! Mindig lépjünk egyet!
Fel a fejjel!
mondjuk meleg is volt a fülem